• Welcome to Форум на българските шофьори.

www.jobs.bg

Започната от dimov75, Неделя, 25 Септември, 2011, 17:50:32

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

dimov75

Ето и един сайт от BG, може би сайта с най-много обяви за шофьори :

http://www.jobs.bg

Причина за редакция: Коригиран линк!

dimov75

Бриги Магнито

Цитат на: dimov75 - Неделя, 25 Септември, 2011, 17:50:32
Ето и един сайт от BG, може би сайта с най-много обяви за шофьори :

http://www.jobs.bg

Причина за редакция: Коригиран линк!
Имам питане,има ли някой попадал на читава фирма от тоя сайт?

Бриги Магнито

tirtonev

От 6 месеца го следя,и много съм разочарован.Все вървят обяви на ,,коректни" фирми :D :D :D,ако искате мога да ви ги изброя :D :D :D :D.
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

Trucker_Boy

Цитат на: tirtonev - Вторник, 10 Януари, 2012, 17:53:36
От 6 месеца го следя,и много съм разочарован.Все вървят обяви на ,,коректни" фирми :D :D :D,ако искате мога да ви ги изброя :D :D :D :D.

Да така е , постоянно има обяви на едни и същи фирми.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Don_Bazilio

И това са фирми, чиито ефендита си мислят, че са хванали Господ за чаршафа - пример:Дискордия-Юроспийд. Да ама скоро ще гушнат букета!

tirtonev

Ето на каква обява се натъкнах днес : ТРАНСПОРТНА ФИРМА ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:

МЕЖДУНАРОДЕН ШОФЬОР

Основни задачи и отговорности:
- международeн превоз на товари (групажни транспорти) за Европа
- товарно - разтоварни операции
- готовност за работа с компютърна система на фирмата
- материална отговорност

Изисквания към кандидатите:
- опит в международния превоз на товари минимум 3 г.
- шофьорска книжка категория С+Е
- добро професионално познаване на CMR
- карта за дигитален тахограф
- професионална компетентност
- личностни качества – динамичност, възможност за работа под напрежение, лоялност, дисциплинираност, отговорност, самоконтрол. [/u]

Предимства:
Владеене на испански език

Фирмата предлага:
- твърдо възнаграждение /с вкл. месечен пробег/ 3000 - 3600 лева.
- трудов договор
- възможност за шофиране по двама, с доплащане към основната заплата.
- едномесечен платен отпуск за отработени 3-4 месеца.
- превоз на товари Испания – Германия
- фирмата няма да извършва превози в рамките на България.

За кандидатстване моля изпратете подробна професионална автобиография и снимка
На интервю ще бъдат поканени само кандидати, одобрени по документи.
Лице за контакт: Кирилова
Поверителността на всички кандидати, включително техните лични данни и информация за настояща месторабота, е защитена по смисъла на ЗЗЛД.
Месторабота:   Варна / България
Заплата:    от 2000 до 3000 BGN (Нето)

Прочетете внимателно и коментирайте обявата,особенно за (напрежението) :o :o :o
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

Roshko

Цитат на: tirtonev - Вторник, 10 Януари, 2012, 17:53:36

Ами нормално! В тези фирми шофьорът е консуматив... Поиска ли пари - следващия от склада! А складът неизчерпаем...  ::)

Don_Bazilio

Преди 5-6 минути погледнах от любопитство jobs.bg... Мале-и-и-и-и! Ми то сичкото фирме, дето е при назе у чернио списък иска нови шофери!!! Бах маа му! Кога забогатеха толкоз, та им требват нови шофери за новите камиони, а???  ;D :D ;) :o

Бриги Магнито

Цитат на: Don_Bazilio - Четвъртък, 12 Януари, 2012, 20:23:48
Преди 5-6 минути погледнах от любопитство jobs.bg... Мале-и-и-и-и! Ми то сичкото фирме, дето е при назе у чернио списък иска нови шофери!!! Бах маа му! Кога забогатеха толкоз, та им требват нови шофери за новите камиони, а???  ;D :D ;) :o
Тц по-скоро идва датата на падежа за лизинговата вноска. ;)

Don_Bazilio

Аха-а-а-а! Шиткат шоферите без да им платят и с техните пари плащат вноските. Баси изродите!!!

loshdancho

Нормално колега. Аз им казвах на младите(не че аз съм стар) - На нов камион пари няма.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

djordjo63

здравейте...пълно е със некоректни транспортни фирми...една от тях е ЕТ"Димитър Дудов-Ангел Дудов",...не плащат дължимите суми на шофьорите си...дължат им по хиляди левове на човек и на всичкото отгоре се държат нагло.като си искат парите,им се казва..."на тези ли пари опряхте..."....не започвайте работа при тях колеги....

Бриги Магнито

Цитат на: djordjo63 - Вторник, 24 Януари, 2012, 14:15:20
здравейте...пълно е със некоректни транспортни фирми...една от тях е ЕТ"Димитър Дудов-Ангел Дудов",...не плащат дължимите суми на шофьорите си...дължат им по хиляди левове на човек и на всичкото отгоре се държат нагло.като си искат парите,им се казва..."на тези ли пари опряхте..."....не започвайте работа при тях колеги....

Поста е за http://www.driver-bg.eu/index.php?board=7.0

djordjo63

Няма такава ЕТ"Димитър Дудов-Ангел Дудов" е най-измамната.Дължи хиляди на всеки шофьор,а те продължават да работят за тях.

Причина за редакция : Правопис

kkkvd

По интересно ми е за какво е самоконтрола, като лично качество. Може би за да не скочиш да избиеш зъбите на шефа, като те изреже за глупости, а да се самопроконтролираш и да си тръгнеш без скандали.... аз съм го намислил, на 5-то число като нямам превод на заплата (уговореното), изчезвам от екрана на диспонента и правя пауза, докато парите дойдат. После дори и да напусна няма да ме е яд. Не съм го правил, ама нищо чудно някога да стане.

kkkvd