• Welcome to Форум на българските шофьори.

GPS навигация за лаптоп

Започната от Lorinser, Петък, 04 Ноември, 2011, 10:04:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

djigata

Когато казах че може да да има проблем с опцията за автобус, имах предвид точно ниските мостове.  Моето  ме заби на мост 3.50. Нямах предвид забрана за тонаж, а да те питам аз също имам иго примо на навигацията имам и тол колетите за Германия, но нямам за ниските мостове. От къде да го намеря? Ще съм ти много благодарен, ако помогнеш.

djigata

dinko_68

Цитат на: djigata - Сряда, 21 Декември, 2011, 12:39:45
Когато казах че може да да има проблем с опцията за автобус, имах предвид точно ниските мостове.  Моето  ме заби на мост 3.50. Нямах предвид забрана за тонаж, а да те питам аз също имам иго примо на навигацията имам и тол колетите за Германия, но нямам за ниските мостове. От къде да го намеря? Ще съм ти много благодарен, ако помогнеш.

От тук: www.poiplaza.com
Има и много други полезни poi.....Надявам се знаеш как да ги качиш на Примото. ;)

dinko_68

djigata

ИГО примо имам на навигатцията. Mисля,че ще се справя ако видя зор ще питам......... .

djigata

малееее абен съм като ПОДГОРСКО МАНАРЧЕ.................. нищо не направих!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

djigata

Как да инсталирам изтеглено приложение от пои плаза

Trucker_Boy

Ето какво става, когато се доверяваме прекалено и не сме внимателни :
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Емил

Някои да има (мапенгаид) 2011година
ELM

Trucker_Boy

Някой има ли представа колко пари струва GPS приемник за лаптоп и къде се продават ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 01 Февруари, 2012, 23:22:13
Някой има ли представа колко пари струва GPS приемник за лаптоп и къде се продават ?

Ето ти един приемник. И едно ревю за него.
http://gps-6.com/6-holux-m-1000-bluetooth-gps.htm
http://nikolayzhelev.blog.bg/drugi/2008/01/13/holux-m-1000-reviu.152386
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

heler

В момента, на страницата на Микрософт видях, че предлагат  Ауторут 2011 с ДжиПиЕс приемник за 80 паунда, мисля, че това е доста добра оферта.

loshdancho

Цитат на: heler - Четвъртък, 02 Февруари, 2012, 11:13:08
В момента, на страницата на Микрософт видях, че предлагат  Ауторут 2011 с ДжиПиЕс приемник за 80 паунда, мисля, че това е доста добра оферта.
За мен най добрия вариант  е google maps- най подробен и актуален.
Ако се вгледате ще видите липсащ път номер N1  на auto roote и Igo
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

heler

Съгласен съм, че най-добрия вариант за интернет базирана навигация е Гугъл Мапс, също толкова добра е и Виа Мишлен, но това са интернет базирани навигации. Като говорим за проследяващи системи, много съм доволен от Фротком, той е базиран върху Гугъл Мапс, за разлика от Томтом, но според мен Ауторута е най-добрата навигация за лаптоп във варианта, който споменах по - горе,  за Западна Европа. След Унгария насам, наистина има какво да се желае, а за Гърция, дори не ми се говори - там няма оправия - телефона помага в повечето случаи и досегашния опит.

g_dandy

Да споделя моя скромен опит в ползването на лаптоп като навигационна система.От повече от година ползвам като GPS-приемник AVER PILOT H-810,който върши прекрасно 3 функции - GPS-приемник,аналогова ефирна телевизия,цифрова ефирна телевизия. Като софтуер доскоро ползвах IGO 8 и PC NAVIGATOR 9, който уж има функция за камиони. От известно време ползвам PTV Truck Navigator, в която наистина личи наличието на опция за камион и от нея съм най-доволен.

loshdancho

А от къде си се сдобил с GPS-приемник AVER PILOT H-810 ако не е тайна .
Еди колега ми каза ,че го е купил от Русе , но и там проверих  и не можах да намеря.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

g_dandy

Когато го купих,го предлагаха на доста места,аз го взех от "Скай Компютърс",зад хотел "Плиска" - беше най-добра цената и бързо го доставиха. Много съм доволен от тази комбинация 3 в 1.

g_dandy