• Welcome to Форум на българските шофьори.

GPS навигация за лаптоп

Започната от Lorinser, Петък, 04 Ноември, 2011, 10:04:26

« назад - напред »

0 Потребители и 17 гости преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: tolio_rs - Четвъртък, 05 Юли, 2012, 13:56:46
Здравей колега!изтеглих тази програма ама при инсталацията ми иска лицензен код.НЕщо знаем ли по въпроса? :)

Коя програма си изтеглил?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

DeDo Vi

Цитат на: комбайнер - Неделя, 22 Април, 2012, 09:30:32
Имам питане!

AutoRoutе /MapPoint/картата работи ли с координати на точка?
ДА

DeDo Vi

tolio_rs

Цитат на: admin - Четвъртък, 05 Юли, 2012, 16:46:23
Коя програма си изтеглил?
Става дума за auto map.Харесами,но имали възможност гласовата навигация да е на български или руски език?

DeDo Vi

Цитат на: tolio_rs - Понеделник, 23 Юли, 2012, 15:16:25
Става дума за auto map.Харесами,но имали възможност гласовата навигация да е на български или руски език?
НЕ, но има опция за изключване на гласа.

Volvo FH

Уди кълвача

Ъпдейт за картата на AutoMapa от къде и как да си намеря?

admin

Цитат на: Уди кълвача - Събота, 06 Октомври, 2012, 18:54:55
Ъпдейт за картата на AutoMapa от къде и как да си намеря?

Тук е най-новата версия с най-новите карти. ;)

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4165099

Уди кълвача

Цитат на: admin - Събота, 06 Октомври, 2012, 19:08:12
Тук е най-новата версия с най-новите карти. ;)

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4165099

А само картата мога ли да гепя от някъде, че там с регистрация не ми се занимава, бавно тегля от тук, а и предната версия си ми е добре :)

Ако няма, щ

Уди кълвача

Всъщност започнах да я тегля, стига до половината и антивирусната започва да я блокира... та продължавам да търся само карта...

admin

Цитат на: Уди кълвача - Неделя, 07 Октомври, 2012, 12:44:48
Всъщност започнах да я тегля, стига до половината и антивирусната започва да я блокира... та продължавам да търся само карта...

Сега погледнах файловете на тази програма и видях, че картата на България е с големина само 2 мегабайта. Мисля си, че няма начин да покрива 100% от пътната мрежа. А и едва ли само с подмяна на картата ще станат нещата. Маркирай само това, което ти трябва и си го свали. Явно има някой файл в пакета, който за антивирусната е нежелан и затова ти блокира тегленето.

Уди кълвача

Цитат на: admin - Неделя, 07 Октомври, 2012, 12:50:41
Маркирай само това, което ти трябва и си го свали.

Хахаха, надценяваш ме :)
По скоро бих пробвал да я дръпна без антивирусна....

valers

http://www.acpasion.net/foro/showthread.php?68309-Automapa-Europa-PC-winCE-WM-PPC2003  

Теглиш инсталираш някъде на друго място и просто сменяш картата в твоята и триеш излишното, твоята можеш да ги копираш, където си искаш работи и без инсталация.

некаде
место
сменаш
твоита
кадето
инсталациа

Люси

От тук може да изтеглите камери за България и български глас за Automapa 6.10(линка е валиден до 27.11.12г)!!!  ;)
Разархивирате файловете и ги слагате в съответните папки,а гласа го слагате в главната директория на инсталационната папка!!! ;D

Trucker_Boy

Цитат на: Люси - Вторник, 13 Ноември, 2012, 16:45:14
От тук може да изтеглите камери за България и български глас за Automapa 6.10(линка е валиден до 27.11.12г)!!!  ;)
Разархивирате файловете и ги слагате в съответните папки,а гласа го слагате в главната директория на инсталационната папка!!! ;D

Много благодаря за файла, ако срещнеш още сподели ги.  :)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Люси

С тая Automapa сложна работа,но ако на някой му трябва нещо за Гармин там вече разполагам с всички екстри независимо за лаптоп или за Нуви!!!!

Люси