• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Четвъртък, 24 Ноември, 2011, 20:34:15
Аз също много благодаря на групата за моите 7 минуса !  ;D  ;D  ;D

Ти пък си се загрижил за твоите 7 минуса. Виж ударната група какво е направила с моя рейтинг. Сигурно вече не могат да спят от вълнение кога ще минат 24 часа. Ще трябва и по някое плюсче да си измоля. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

!na

:D :D :D много весело станало напоследък
Веднага +1 на всички жертви на хейтърството
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

BoBy_BoY

Извън темата: Искам да поздравя Админа за добротата, сдържаността, търпимостта, и всичко подобно към отношението и труда за форума! Нека да дава стимул на своите модератори и те да са пример за нас!
 Към темата: Чучулигов- не си много актуален с постовете си! Гагата си я вреш там къде не ,,улазя". Нищо против, ама ми изглежда доста гейско ;). Знаеш лафа, ,,Не си слагай гъзо между два к..ра, кога се мерят!"
  Тука един от нас се е научил да ни образова-сиреч ,,админа", а сега да му дирим кусури, защо не намира на друг- ,,Бригадира", причини за краснописа или етиката! (Бааа си, много запетайки, много тирета, много ....)
  Рейтинга– едно време си беше глупост, но от ден на ден заприлича на една реална БГ представа за това кой да ни дърпа носовете или гагите.
   Живи и здрави на всички ви, моми и момци!

Уди кълвача

Тия стари, изтъркани селски лафчита, малко гейско и гъзолизско ми звучат, ама ти си знайш....
Така кат гледам, май само 13  шси останете да пишете тука... нищо че форума имал намси колко регистрирани потребителя....

Само не разбрах ти де си вреш езика между чуждите бузи?

BoBy_BoY

Може и 5 да са, знаеш ли! Кога ме видя на село? Голям шут си Чучулигов. Наврял си гагата на место къде не ти влиза. Дали са ми гейски или гъзоблизки мненията, то дано дойде ден де ме скиваш. Да видиш каква манджа ще ти надробя! 
За езика можем да си го врем там къде ,,улазя" и му е местото-сиреч женски бузки!  ;D ;D ;D  Задните ги оставям на тебе, че току виж си свикнал на аромата и вкуса, отвикване няма! ;)

admin

Момци и моми, прекалено еротични нюанси започнахте да внасяте. Темата все пак е за рейтинга и ще ви помоля да се придържате към нея. Благодаря предварително за разбирането.

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Четвъртък, 24 Ноември, 2011, 20:49:33
:D :D :D много весело станало напоследък
Веднага +1 на всички жертви на хейтърството
Да отбележа ,че ай лайк ол хейтъри и съм им много вери мачката,тъй да се каже.
Еври бали гъзари стегайте се не мойте се косете за нещата от живота ми наблегнете на хейта .
Оно тва ни остана само да хейти ме,че оно хепито отдавна зачезна. :'( :'(

Уди баце мноо присърце си взел работата бре уял си се със сите 13 ли беа,не мой бре ,че фърлим ревност поече ,че не се дръгляш с бацко само.Или па те фана шубето ,че съм Бригадирче,споки нема те уволним ,ти нали босче го раздаваш ко се плашиш.
И дай по-така с Бургазкио,че нешо ми лабееш ми се чини,мъцаш наще лафове демоде ма кат те узяпвам грам нешо със свето не спускаш дет да е фешън.
Виж там четни шо пише из букварите и нежали мастило.

Бриги Магнито

:D :D :D :D E те за тва съм Бригадирче.
Единственио с напълно отрицателен рейтинг.
Доживех да видим,евала и мерси на сите.

Нема кой да ме стигне у тоз форум по рейтинг. ;) Нумеро уно съм си.
Спасиба друзя.

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Неделя, 27 Ноември, 2011, 18:07:10
:D :D :D :D E те за тва съм Бригадирче.
Единственио с напълно отрицателен рейтинг.
Доживех да видим,евала и мерси на сите.

Нема кой да ме стигне у тоз форум по рейтинг. ;) Нумеро уно съм си.
Спасиба друзя.

Айде , обърнахме те вече пак си на + !  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Бриги Магнито

Ей с тебе ше се караме ми се чини оти ми мътиш гьола  :D :D :D :D ;) ;) ;) ;)

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Неделя, 27 Ноември, 2011, 19:02:57
Ей с тебе ше се караме ми се чини оти ми мътиш гьола  :D :D :D :D ;) ;) ;) ;)

Споко баце , утре ще се събудиш отново на минусчета....
Много весело се получи с този рейтинг.
Предлагам ако може да се въведе вид хронометър на всеки потребител след колко време ще може да го оцениш отново, за удобство на Минусовата група !  ;D  ;D  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

kaloyan Mladenov

Кво стана бе ?Взехте да си давате минуси и плюсове ей така...некой мрази некой и яко минуси а?(за справка виж Бригадира).Други пък тръгнали да го спасяват... :D
Админ, кво ше каеш има ли смисъл от тая тъпотия,не,че ми пречат,ма виж кво стаа...раздават се просто щот ги има ,а не щот трябва,и по смисъл.

admin

Цитат на: kaloyan Mladenov - Сряда, 30 Ноември, 2011, 17:21:42
Кво стана бе ?Взехте да си давате минуси и плюсове ей така...некой мрази некой и яко минуси а?(за справка виж Бригадира).Други пък тръгнали да го спасяват... :D
Админ, кво ше каеш има ли смисъл от тая тъпотия,не,че ми пречат,ма виж кво стаа...раздават се просто щот ги има ,а не щот трябва,и по смисъл.

Аз няма как да разбера кой, по какъв начин и с какви съображения слага плюсове и минуси. Анкетата до момента показва, че повечето потребители одобряват съществуването на рейтинг.

Бриги Магнито

E са ме фана яд ,да Ви кажа .Погледнах си рейтинго -199 некак си се едно съм на промоция ,айде молим некой да се представи,че ше фанем комплекс за преоценен. ;)

Бриги Магнито

-202 а така ,така си важим. ;) :)

Бриги Магнито