• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Сряда, 07 Март, 2012, 15:31:29
Бриги, настигам те вече. Врагът не спи и по цяла нощ мисли къде и как да се освободи от натрупаната негативна енергия. :D
Малиииии шеф конкурент ми идеш,не е гот таз работа.
Бриги призовава към масово вотене с червенката стрелкичка за него,че его шефчето е включил една половинка надоле и ще ме съсне в байро,а греота да се излагам са из баирите.

Бриги Магнито

Бриги Магнито

Е кой кво ше да разпраа съм си лидерче у рейтинго.
;) ;) ;) ;)

Бриги Магнито

!na

Цитат на: Бригадира - Петък, 09 Март, 2012, 21:54:08
Е кой кво ше да разпраа съм си лидерче у рейтинго.
;) ;) ;) ;)

Така си е, форумните прожектори светят право в теб.  :)
От "осанна" до "разпни го".
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Опа фен групата спите бре,бацко фана надмощие у графа ,,осанна,, вижте там оправете нещата по-арно ми е у графа ,,разпни го,, ;)

Бриги Магнито

Мислим тия дни бацета да удариме кота 500 ,ко че каете.Кой си е лидерче ,лидерче си е,мислим нема се отчува скоро член де да удари заветната кота.
Айде па живи и здрави ,ударим ли кота 1000,че се прекръстим на ,,Генерален Бригадир,,

Вотете не ни жалете. ;)

admin

Цитат на: Бригадира - Понеделник, 26 Март, 2012, 21:09:37
Мислим тия дни бацета да удариме кота 500 ,ко че каете.Кой си е лидерче ,лидерче си е,мислим нема се отчува скоро член де да удари заветната кота.
Айде па живи и здрави ,ударим ли кота 1000,че се прекръстим на ,,Генерален Бригадир,,

Вотете не ни жалете. ;)

Бриги, едно го мислиш, друго става. Ударната група не спи и дебне да изтекат часовете и да сложат нов минус. Не мога да се начудя какви хора има на този свят. Но щом им е забавно, нека се забавляват.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Треснах котата.

Било нужно приятелски спам у некоя тема да се врътне с фен групата и рейтинго си идвал,ма мъцайте бре ,я от дек да ви знам .

Бриги Магнито

Видно е ,че не може да пишете,но барлем вотнете бре.

:D :D :D :D :D
          :P :P :P :P :P :P
                  ;D ;D ;D ;D ;D

godji

Цитат на: Бриги Бичкията - Четвъртък, 14 Юни, 2012, 07:54:50
Видно е ,че не може да пишете,но барлем вотнете бре.

:D :D :D :D :D
          :P :P :P :P :P :P
                  ;D ;D ;D ;D ;D
Последния е от мен  ;D за снимките !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Цитат на: godji - Четвъртък, 14 Юни, 2012, 19:12:51
Последния е от мен  ;D за снимките !
Те за туй ти го намлатих тоя +

П.П. Баце виж там от дъжд на ветър метай по некой - да държим печено като най-гласуваният у туй форум.

Roshko

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 02 Февруари, 2012, 21:47:53
Гледам Бригадира има Рейтинг: +337/-366 Явно е писал доста истини, които не са се харесали на 366 човека :(

Я па си спретнАх едно експериментче. Неотдавна пуснах въдичка на тема рейтинг и от тогаа некой или некои се надпреварват да налегат червената стрелкичка, вероятно си мислят че гласуват за партия.  :D Глеам три дена не съм писАл, обаче отрицателната енергия расте. Ако можех да я накарам да ми движи колата, щех да си одим отпуска абсолютно фрии, даже щеше остаа за возене.
Дано чиляците станат по-умни от това, явно с четене не стаа...  :D ;D :D ;D :D

Бриги Магнито

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 26 Септември, 2012, 23:13:24

Дано чиляците станат по-умни от това, явно с четене не стаа...  :D ;D :D ;D :D
Баце ма ко те кара да мислиш,че па некой чете,оно не е нужно некой да чете ко си писал,мъцал и т.н. за да ти налегне червената стрелка.

Обаче сакам твърдо да заявим,че нема кой да ме бие у рейтинго,напрао цепим мрако ,не съм вервал,че ше останем у хисторито като човеко с най-якият рейтинг.
Уично за мен не е важен отрицателен или положителен е,важното е че се сещават за бацко,тоест ръчнал съм ги у равното и они ме гонат из байро.

Roshko

Цитат на: Бриги Бичкията - Четвъртък, 27 Септември, 2012, 08:09:18
Баце ма ко те кара да мислиш,че па некой чете,оно не е нужно некой да чете ко си писал,мъцал и т.н. за да ти налегне червената стрелка.

60% от участвалите в допитването, един измежду които и аз, сме одобрили тази екстра. В моя случай, а вероятно и във всички останали, червени са дадени НАЙ-много от 5 човека т.е. силно концентрирани в два периода. При конфликт /на тема wi-fi/, когато пуснах кукичката на тема рейтинг и забелязвам, особено, стремглаво активизиране след като "шефа" ме издигна.
Жалко, че отново едно силно подкрепено като полезно нещо бива така лекомислено опорочено...   ::)

ivopifeca

Аз отначало мислех, че като натисна зеленото ви звъня,като на скаипа да ви редим ачик,да има лаф,а то било за другооо ???

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Петък, 28 Септември, 2012, 18:51:46
Аз отначало мислех, че като натисна зеленото ви звъня,като на скаипа да ви редим ачик,да има лаф,а то било за другооо ???
Дръннах ти и аз по случай тва изказване.

Бриги Магнито