• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

loshdancho

Един + от мен за констатацията
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

sasho2202

"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

sasho2202

"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

loshdancho

Моите минуси пък са испански....  ;) Какви са ми готини.8)
А сега пък да ви е яд, като си нямате испански минуси!  :D

sasho2202

А и аз смятам че имам от тях.Фносни :)

Rammbon

Гледам Бригадира има Рейтинг: +337/-366 Явно е писал доста истини, които не са се харесали на 366 човека :(

admin

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 02 Февруари, 2012, 21:47:53
Гледам Бригадира има Рейтинг: +337/-366 Явно е писал доста истини, които не са се харесали на 366 човека :(

А може пък 183 човека да са му сложили по 2 минуса. Или 61 човека да са му сложили по 6 минуса. Доста варианти има.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Rammbon

Цитат на: admin - Четвъртък, 02 Февруари, 2012, 21:49:49

А може пък 183 човека да са му сложили по 2 минуса. Или 61 човека да са му сложили по 6 минуса. Доста варианти има.

А не е ли по-добре Админа да направи така, че всеки да може да гласува за друг само по веднъж. Иначе някой който не харесва друг, може всеки ден да му слага минуси . Както и в случая вероятно .

georgi87

Абе бракя що зорлем се прайте на деца?Като некой не харесва друг и всеки ден му слага минус кво от тва ще му накриви шапката или ще му вземе хлеба от ръцете или пък му зависи заплатата от тва колко минуси има в един виртуален форум.Ей а влезнете в реалността уж сте зрели хора допреди известно време като не са се ползвали компютри тогава да не сте били по-различни та сега става е-ати реването за некакви измислени минуси.

BoBy_BoY

Точно така Жорка, ,,Право куме в очите!"- как казваше съ-форумеца ВИТ-93. Мене много ми харесва темичката и да си мъцнем честно, кьоркам си я с интерес!
Много ми е арно да има кавга, спор, дразги,... нейде. Мирише ми на  БГ! Инак си е скука, да го е..а!

loshdancho

Добре е да се караме . Обаче  дано като се видим да  не си спомняме  лошите работи .
  Абре трябва да си ги мериме. :D

Бриги Магнито

Баце лидерче съм не крием освен по рейтинг водим и по активност  ;) абре немам стигане тва е положението  :D :D :D :D

!na

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 02 Февруари, 2012, 22:28:39
.. Абре трябва да си ги мериме. :D

Истината в едно изречение.  :D
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Събота, 04 Февруари, 2012, 17:20:46
Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 02 Февруари, 2012, 22:28:39
.. Абре трябва да си ги мериме. :D

Истината в едно изречение.  :D

Е има ли лошо да си ги мерим ,мислим съревнованието прави хората по развити.
Аз си се веем из форума кат специалистче по всичко ,но истината е че съм тъпо парче,но те хората си ми бъцат - или + ,което означава ако не друго,че са си направили труда с мишката да цъцнат и уважат мойта натурка.
Много съм мерси за жеста ,който правите момци и моми за мойта натурка и особка,че гледам да задобрим с тъпотийте и спамо,все пак активност гоним  ;) треба съм лидерче.

Бриги Магнито

Молим да преразгледате начина на вотене спрямо,мойта натурка чини ми се бъркате стрелките,цъца се червенката от десно.
;)

admin

Цитат на: Бригадира - Вторник, 21 Февруари, 2012, 08:33:29
Молим да преразгледате начина на вотене спрямо,мойта натурка чини ми се бъркате стрелките,цъца се червенката от десно.
;)

Бриги, настигам те вече. Врагът не спи и по цяла нощ мисли къде и как да се освободи от натрупаната негативна енергия. :D

admin