• Welcome to Форум на българските шофьори.

За рейтинга

Започната от SOLAR, Вторник, 28 Декември, 2010, 18:22:07

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Одобрявате ли съществуването на рейтинг във форума?

Одобрявам
47 (66.2%)
Не одобрявам
16 (22.5%)
Нямам мнение
8 (11.3%)

Общ брой гласове: 69

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Сега видях, че имало тема за рейтинга,,,,турете ми неколко плюса да скива шефа и да ми вдигне заплатата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Roshko

Не се нервя хич, само си потвърждавам изводи направени отдавна...

Roshko

loshdancho

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 08 Ноември, 2012, 21:38:41
Не се нервя хич, само си потвърждавам изводи направени отдавна...
Веднага ти бацам  едно плюсче да  ти"порасне" малко рейтинго
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Roshko

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 08 Ноември, 2012, 22:15:11
Веднага ти бацам  едно плюсче да  ти"порасне" малко рейтинго

Беше си такъв, какъвто го очаквах, напълно резонен - с уговорката, че имаше още две кампании, но бяха краткотрайни, не кът тоа герой,  ама го опорочиха.
Вече няма значение за мен, аз знам истината и тя ме радва!  ;)

loshdancho

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 08 Ноември, 2012, 12:04:20
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Сега видях, че имало тема за рейтинга,,,,турете ми неколко плюса да скива шефа и да ми вдигне заплатата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Мани, крии да не види, че ще почне да ти плаща в рейтинг....

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 08 Ноември, 2012, 22:23:17
Беше си такъв, какъвто го очаквах, напълно резонен - с уговорката, че имаше още две кампании, но бяха краткотрайни, не кът тоа герой,  ама го опорочиха.
Вече няма значение за мен, аз знам истината и тя ме радва!  ;)

Кажи и на нас. Снощи 2 пъти по двама заминаха за месец на почивка, ама не знам дали ще се отрази на рейтинга.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Петък, 09 Ноември, 2012, 01:01:47
Кажи и на нас. Снощи 2 пъти по двама заминаха за месец на почивка, ама не знам дали ще се отрази на рейтинга.

Какво да ви кажа? Това засяга само мен, тъй че нема нужда от коментари. При мен някой отнесе ли се по подобен начин заминава вечно в почивка. А и както казах - свирено!

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 09 Ноември, 2012, 10:28:13
Какво да ви кажа? Това засяга само мен, тъй че нема нужда от коментари. При мен някой отнесе ли се по подобен начин заминава вечно в почивка. А и както казах - свирено!

Явно не засяга само теб. Въпросният "потребител" ми е сложил поне 100 плюса, от които нямам абсолютно никаква нужда. Като гледам е променил рейтинга и на още няколко човека, които щяха да имат може би все още отрицателен рейтинг без неговата помощ. Замислям се дали този човек има някакви други приоритети в живота, или висенето във форума е цел номер едно.

driver1

Малиии, ква станала тя! Не бях обърнал внимание, ама направо съм почнал да конкурирам Къци Вапцаров по отрицателен рейтинг! И то при положение, че в миналия месец нямам почти никакви коментари защото имах много работа. Ще имам своя коментар по случая, но по-късно, че сега няма време. На Админа ще кажа - системата ти е пробита приятелю, някой свободно си се разхожда из сайта ти...Това не са минуси слагани по един на ден.

!.!.!

Цитат на: driver1 - Петък, 09 Ноември, 2012, 13:57:03
  Малиии, ква станала тя! Не бях обърнал внимание, ама направо съм почнал да конкурирам Къци Вапцаров по отрицателен рейтинг! И то при положение, че в миналия месец нямам почти никакви коментари защото имах много работа. Ще имам своя коментар по случая, но по-късно, че сега няма време. На Админа ще кажа - системата ти е пробита приятелю, някой свободно си се разхожда из сайта ти...Това не са минуси слагани по един на ден.

driver1 за този пост получаваш + от мен :) . А някой да се е замислял колко работодатели напоследък се регистрираха тука???
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

loshdancho

Ако искате всичко да е такова каквото трябва да е , е има начин и това е  регистрацията да се заплаща.
Иначе няма как да спреш някои да си прави по няколко регистрации.
Ако има значение или не веднага започвам ответни действия, че награждавам яко и повсеместно.
Започвам с Драйвъро....

admin

Цитат на: driver1 - Петък, 09 Ноември, 2012, 13:57:03

Въобразяваш си разни неща ми се струва.

P.S. Току-що открих най-новото психическо заболяване. Става дума за тройно разстройство на личността. Чудя се сега на един човек ли съм сложил бан, или на трима?  :D

Roshko

Цитат на: admin - Петък, 09 Ноември, 2012, 14:38:30
P.S. Току-що открих най-новото психическо заболяване. Става дума за тройно разстройство на личността. Чудя се сега на един човек ли съм сложил бан, или на трима?  :D

Мен ми прозира подмолна физиономия на "бивш" партиен секретар. Така действаха навремето. Нож в гърба на ближния и ниско наведен пред властта...  :D

Бриги Магнито

Айде налегнаха Ви с минуси и хлъцнахте,са кат се смислим излиза,че на вас минуси ,а бацко излиза на плюс,тц тц не е арна таз работа изоставам,са сите сте ми преки конкуренти,требва да зафатам с писмото.

dinko_ferrari

Бриги на теб бих ти праснал + още преди да съм прочел публикацията. Голям смях с тебе.Кво ли ще е на живо?
Между другото съм в София ,така, може да се нагласим некак си за едно пиене,ще извикаме и още колеги пък квото стане.

dinko_ferrari