• Welcome to Форум на българските шофьори.

Клиповете на Rider777

Започната от admin, Вторник, 29 Ноември, 2011, 21:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Такъв качествен нет, какъвто има в България май много малко страни имат ,,,,,,,,,,,,, много лек и весел уикенд на всички  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 01 Декември, 2011, 11:40:22
Само не го показвайте на тия от 4ти километър, че ще дойдат с усмирителната риза ;-))))))))))))))))))))))))))))))
Иво, бате толкова си мръднал, че чак си се изметнал. Май и тия от 4-ти километър да дойдат с усмирителните ризи, за тебе вече безвъзвратно късно. :) Колкото до клиповете. Нещо не успя да ме спечелиш като почитател. От всичките ти клипове, научих само едно нещо, че.....имаш голямо его, и нищо друго. А след като навигацията ти е постоянно включена и ти казва "завий тук, завий там" на всяко кръстовище, си ми ясен и що за професионалист си.(и това става ясно от клиповете). Това е от мен, пък ти ако искаш се обиждай. Но иначе ти пожелавам щтастие и здраве.
P.S. виждал съм те на живо тебе, няколко пъти сме се засичали по паркингите из Европа.

DeDo Vi

rider777

Дедо,,,не съм имал за цел да те печеля като почитател,,,това с навигацията не може да ти бъде мерило колко съм професионалист и колко не,,,, ако си гледал клиповете ще разбереш колко я слушам навигацията,,,,карам камион от 87ма година а от 90та съм само в Европа,,,,та за тва с професионализма можем да поспорим мъничко,,,ама това ще стане на по бира, когато се засечем на някой паркинг,,,,,а относно егото личното ми мнение е, че човек, който си позволява да поставя диагнози на някого, когото не познава също не страда от липса на такова,,,,това е личното ми мнение,,,,,,,,,,,,,,,,,,    Много весела и успешна седмица на всички, които са зад волана или зад компютрите ;-)

Бриги Магнито

rider777

Дедо, цяла сутрин за теб си мисля, даже можеш да го видиш,,,,, http://vbox7.com/play:4c51059a4c

driver1

хахахаха...Иво, хванах те в крачка! Караш срещу знак за ограничение над 7.5 тона!   :)

JoroBoro

Цитат на: driver1 - Понеделник, 05 Декември, 2011, 16:25:36
хахахаха...Иво, хванах те в крачка! Караш срещу знак за ограничение над 7.5 тона!   :)

Пак е разкачил някъде да иде до магазина  ;D

И вземи си свали тая камера от главата вече  :D :D :D

Mandor

Цитат на: rider777 - Петък, 02 Декември, 2011, 21:32:26
Такъв качествен нет, какъвто има в България май много малко страни имат ,,,,,,,,,,,,, много лек и весел уикенд на всички  ;)
Да благодарим за него на БТК и тяхната алчност. Като вдигнаха цените за нет по телефона, се появиха кварталните LAN-ки и нета полетя.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

admin

Цитат на: Mandor - Понеделник, 05 Декември, 2011, 21:08:54
Да благодарим за него на БТК и тяхната алчност. Като вдигнаха цените за нет по телефона, се появиха кварталните LAN-ки и нета полетя.

Те и сега пак са си алчни. И все още има хора, които им се връзват на глупостите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Лятото като бях в България видях реклама на Спиди нет,,,100 МБ за 5 лева ,,,,,,,,,,,,,,, дали е истина или само някакъв рекламен трик ???

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: DeDo Vi - Събота, 03 Декември, 2011, 22:17:30
Само не го показвайте на тия от 4ти километър, че ще дойдат с усмирителната риза ;-))))))))))))))))))))))))))))))
... А след като навигацията ти е постоянно включена и ти казва "завий тук, завий там" на всяко кръстовище, си ми ясен и що за професионалист си.(и това става ясно от клиповете). Това е от мен, пък ти ако искаш се обиждай. Но иначе ти пожелавам щтастие и здраве.
P.S. виждал съм те на живо тебе, няколко пъти сме се засичали по паркингите из Европа.

ДеДо Ни, разочароваш ме. В Европа, съм далеч от добре ориентиращите се, ясно навигацията ми е включена. В България, почти винаги карам с включена навигация. Например, 9 години работих в София. Плевен - София, съм пътувал с кола поне 300 пъти, отделно с влак. Карам през нощта си замислил съм се, застигам някого, понеже съм се замислил дълбоко в първия момент не знам точно къде съм, кой завой. Поглеждам в навигация и веднага решавам, прав ли е участъка за изпреварване. Друг пример, движа се да кажем по същия маршрут и бързам. Задавам крайната цел и следя времето, т.е. гледам си темпото. Друго, обикновено скоростта я гледам от навигацията, скоростомера показва 5-8 км/ч повече. Идва ограничение, да кажем 60 км/ч, слагам на темпомат на 68-69 и не мисля. Така както преди година на тунела на Правец, при ограничение 80, на темпомат (май за коли е круиз контрол, все чуждици), карам с 89. Като ми казаха, че съм с 107, не им мина номера. Та слагай ме в групата на Иво, аз съм, за постоянно включена навигация.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

DeDo Vi

Не бе
Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Петък, 03 Февруари, 2012, 21:25:55
Цитат на: DeDo Vi - Събота, 03 Декември, 2011, 22:17:30
... А след като навигацията ти е постоянно включена и ти казва "завий тук, завий там" на всяко кръстовище, си ми ясен и що за професионалист си.(и това става ясно от клиповете). Това е от мен, пък ти ако искаш се обиждай. Но иначе ти пожелавам щтастие и здраве.

ДеДо Ни, разочароваш ме. В Европа, съм далеч от добре ориентиращите се, ясно навигацията ми е включена. В България, почти винаги карам с включена навигация. Например, 9 години работих в София. Плевен - София, съм пътувал с кола поне 300 пъти, отделно с влак. Карам през нощта си замислил съм се, застигам някого, понеже съм се замислил дълбоко в първия момент не знам точно къде съм, кой завой. Поглеждам в навигация и веднага решавам, прав ли е участъка за изпреварване. Друг пример, движа се да кажем по същия маршрут и бързам. Задавам крайната цел и следя времето, т.е. гледам си темпото. Друго, обикновено скоростта я гледам от навигацията, скоростомера показва 5-8 км/ч повече. Идва ограничение, да кажем 60 км/ч, слагам на темпомат на 68-69 и не мисля. Така както преди година на тунела на Правец, при ограничение 80, на темпомат (май за коли е круиз контрол, все чуждици), карам с 89. Като ми казаха, че съм с 107, не им мина номера. Та слагай ме в групата на Иво, аз съм, за постоянно включена навигация.
Не бе Баце, не се заяждам с никой. Това, че аз навигация не ползвам и не ми трябва не означава, че отричам този вид техника.А колкото до Иво, той явно си е особен чешит, виждал съм го един път, и ми се стори доста натоварен психически, но може и да греша. А колкото до клиповете му, е пълна боза са. Аз също съм качил някой и друг клип в Ютубе-то, ама не се рекламирам нали, и не се изживявам като Спилбърг.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: DeDo Vi - Петък, 03 Февруари, 2012, 21:35:33
Не бе Баце, не се заяждам с никой. Това, че аз навигация не ползвам и не ми трябва не означава, че отричам този вид техника.А колкото до Иво, той явно си е особен чешит, виждал съм го един път, и ми се стори доста натоварен психически, но може и да греша. А колкото до клиповете му, е пълна боза са. Аз също съм качил някой и друг клип в Ютубе-то, ама не се рекламирам нали, и не се изживявам като Спилбърг.

В защита на Иво, автор на темата е Администратор. Мисля в случая не си натрапва клиповете. И аз имам клипове в Ютуб.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Цитат на: DeDo Vi - Петък, 03 Февруари, 2012, 21:35:33

Дедо, дай някой клип насам, за да видим какво си успял да заснемеш.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DeDo Vi

Цитат на: admin - Събота, 04 Февруари, 2012, 15:15:05
Цитат на: DeDo Vi - Петък, 03 Февруари, 2012, 21:35:33Не бе Баце, не се заяждам с никой. Това, че аз навигация не ползвам и не ми трябва не означава, че отричам този вид техника.А колкото до Иво, той явно си е особен чешит, виждал съм го един път, и ми се стори доста натоварен психически, но може и да греша. А колкото до клиповете му, е пълна боза са. Аз също съм качил някой и друг клип в Ютубе-то, ама не се рекламирам нали, и не се изживявам като Спилбърг.

Дедо, дай някой клип насам, за да видим какво си успял да заснемеш.
А мойте клипове не са нищо особенно. Не държа да ги показвам. А имам доста клипове който едвали ще ги кача тук, много са нецензурни, ако ме разбираш. Е такива клипове аз предпочитам да снимам, а не като Иво да снимам как карам по магистралата във Франция и да ръса глупости докато върви клипа, тоя е избягал от някоя детска градина за умствено увредени. Точно в момента гледам един негов клип в който той казва цитирам: "А к'ъв студ е не е истина -8 градуса е" край на цитата.
Е Баце смея се та чак се задавих от смях. За мен нормалната температура зимата е -25 градуса и на тази температура си бачкам, и ремонти правя и не ми е хрумвало да занимам някого с това. А наш Ивчо се оплаква от -8 градуса, но иначе се прави на най-големия тираджия. На такива им викаме подигравателно "ЕВРОПЕЙСКИ ШОФЬОРИ" демек мамини синчета.
А колкото до мойте клипове тях ги показвам само на отбрана публика, много се пазя жената да не ги набара. :))

DeDo Vi