• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 14 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

Люси

Ако ще почваш в Ким трябва да носиш възможно най-малко багаж защото там е малко чергарска история горе долу всеки ден сменяш камион и трябва да си възможно най-мобилен за да можеш да прехвърляш лесно багажа,а навигацията според мен е задължителна!!!

Люси

Tedkata

Прозвуча ми малко стряскащо тази смяна на  влекачи , има ли от каде да почерпя малко повече информация  по този въпрос , а относно влекачите нали пишат че са максимум 3 годишни , поне навигации нямат ли .

Tedkata

Люси

Колега,влекачите са нови обаче не се сменят те а водача на цялата композиция!!!
Стигате до точка Х и там слизаш със всичкия си багаж и покъщнина която ти е в камиона,а за по подробна информация ако си направиш труда да прочетеш цялата тема ще научиш много повече неща за фирмата!!!

martin stanev

Цитат на: Tedkata - Четвъртък, 12 Декември, 2013, 14:53:38
Прозвуча ми малко стряскащо тази смяна на  влекачи , има ли от каде да почерпя малко повече информация  по този въпрос , а относно влекачите нали пишат че са максимум 3 годишни , поне навигации нямат ли .

Колега щом почваш работа при Ким Йохансен те съветвам да вземеш малко да почетеш, а на така мързеливата както ти искаш. Все пак темата е 21 страници и като ги разлистиш, ще намериш нужната информация, която те интересува.
Успех!

Tedkata

Изчел съм цялата тема , никъде не видях  някой да е написъл носи това и това . Просто поисках обективен съвет позоваващ се на практиката. Но изглежда , че не триябва да задавам въпроси , а само да се радвам на упреци какво не съм прочел. Огромна благодарност от мен за доказаната Българска отзивчивост.

Люси

Колега,всеки човек има своите специфични нужди и никой не може да ти каже от какво ще имаш нужда точно ти,затова недей с "типично по български"!!!
Ето примерно аз ходя зимата по къс ръкав и най много да облека едно горнище от спортен екип,хайде кажи ми ако ти дам съвет да отидеш в Дания с 5 чифта гащи и 5 тениски и 2 анцунга и 2 чифта дънки дали ще ме послушаш и ще тръгнеш така,защото на мен това ми е напълно достатъчно!!!

Tedkata

Нямах  в предвид гащи и темподобни , ето например -да нося ли газов котлон , има ли опции за зареждане на газ  , все неща от този род ,които някой е категоризирал ,като важни .

Boroman21

Не работя в ким но щом се сменят влекачи на поразия , ще трябва да имаш максимално малко багаж.
Аз бих заложил на един по- големичък сак , вътре дрешките/да речем по 3 от всичко/ и също така 1 работен "костюм" . Отделно чантичката с лаптопа + навигация и една раница за гръб дето да сложиш туристическия котлон + една мини  тенджерка и инструментите за хранене/а й няколко резервни консерви за всеки случай/.Това е , всичко друго ще ти бъде в тежест .

ПП. Ся зимата аз например си вземам и една сгъваема лопата + кабели за палене/6метра-мисля че са 25квадрата/ , но тава си е строго индивидуално вече ;D

Люси

Е да вземе газова бутилка,лопата и кабели на летището нали се сещаш колко ще е модерен!!! ;D

RFF

Цитат на: Люси - Четвъртък, 12 Декември, 2013, 19:32:59
Е да вземе газова бутилка,лопата и кабели на летището нали се сещаш колко ще е модерен!!! ;D
Само трябва да извика силно "Аллах акбар" !  ;D ;D
0898677590
ПЪТНА ПОМОЩ
ДЕНОНОЩНО

Tedkata

Благодаря за отговорът колега , от такава насока се нуждаех . Кратичко и ясно.

driver1

За мен е странно, че все още се намират колеги, които се навиват да работят при описаните условия. Всеки си знае него си, ама това е безобразие - да сменяш камиони и да се пренасяш по хотели с целия катун! Че аз когато излизам в отпуск, или напускам и си свалям багажа, напълвам и багажника и задната седалка на колата! И все нещо забравям. А да се пренасяш начесто, това води до оскотяване.
   Има две неща с които не бих направил компромис - да сменям камиони и да карам на двойка.
   Човек има нужда от минимално лично пространство, което да устрои по своите разбирания, а не непрекъснато да е на работа.

Boroman21

Цитат на: Люси - Четвъртък, 12 Декември, 2013, 19:32:59

Е ся , може и с колата си да ходи до Греве а тогава място Бог дал много. Туристическия котлон ще го вземе без газ и там ще си купи флакончета/5 за 9 евра/. Инак за лопатата и кабелите не знам но без тях си е обречен всеки един шофер. А котлона не се ползва само за готвене зимата , става и за топлене при извънредни  условия ;) За мен това са така наречени живото спасяващи и задължителни  инструменти.

ПП. Има и други  задължителни инструменти но те вече са лукс де  ;D

Tedkata

Напълно споделям мнението ти за личното пространство , но както казват дълго живелите хора-кучето играе според тоягата.За мен бе важно да се закача някъде , защото отговаряики на въпроса за стаж в Европа ,  че ми липсва ми затваряше всяка врата-и лошото начало е начало.

loshdancho

Опасни сте, за вас Европата е до колена.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.