• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

комбайнер

Местните шофьори си сменят камионите, но с цел до вечерта да са си в къщи. Тяхната работа за нас е непостижима мечта.

комбайнер

JoroBoro

Един език ти трябва прост, немски, английски, без значение. И мечтите стават реалност :)

JoroBoro

gadinka

Цитат на: Boroman21 - Четвъртък, 12 Декември, 2013, 19:20:36
Не работя в ким но щом се сменят влекачи на поразия , ще трябва да имаш максимално малко багаж.
Аз бих заложил на един по- големичък сак , вътре дрешките/да речем по 3 от всичко/ и също така 1 работен "костюм" . Отделно чантичката с лаптопа + навигация и една раница за гръб дето да сложиш туристическия котлон + една мини  тенджерка и инструментите за хранене/а й няколко резервни консерви за всеки случай/.Това е , всичко друго ще ти бъде в тежест .

ПП. Ся зимата аз например си вземам и една сгъваема лопата + кабели за палене/6метра-мисля че са 25квадрата/ , но тава си е строго индивидуално вече ;D
Не разбрах за какво ти е котлон, след като в камионите само караш. Квартирите са оборудвани с печки, бани, перални и пр. И кабели?  Та ти гасиш най-много за час. Па работен костюм за кво ти е??? Да се правиш на монтьор ли? Каквото и да стане, звъниш- има сервизи. Не съм за Ким, но при тях слизаш за всяка почивка от камиона. Евреина си бие дирника да не .... (изпуска пупита). Колкото по-малко знаеш и разбираш, толкова по-добре. Успех по пътищата !

Boroman21

Цитат на: gadinka - Неделя, 15 Декември, 2013, 20:39:06
Не разбрах за какво ти е котлон, след като в камионите само караш. Квартирите са оборудвани с печки, бани, перални и пр. И кабели?  Та ти гасиш най-много за час. Па работен костюм за кво ти е??? Да се правиш на монтьор ли? Каквото и да стане, звъниш- има сервизи. Не съм за Ким, но при тях слизаш за всяка почивка от камиона. Евреина си бие дирника да не .... (изпуска пупита). Колкото по-малко знаеш и разбираш, толкова по-добре. Успех по пътищата !

Ти колега шофьор ли си? Ако беше такъв нямаше да питаш .

gadinka

Цитат на: Boroman21 - Понеделник, 16 Декември, 2013, 16:37:20
Ти колега шофьор ли си? Ако беше такъв нямаше да питаш .
Нещата, които изреждаш са полезни и необходими, но не и за Ким.

Roshko

Първата неотложна задача е да отидеш в УникредитБулбанк и да си поръчаш всички видове карти към една левова дебитна сметка + един дубликат на името на близкия ти човек в България. Пълномощно да оперира със сметката е допълнителен плюс.
Второ, купуваш си най-големия сак с колелца /качествен и здрав/+ един 55/35/25 или близък до тези размери + чанта за компютър прилично но не прекалено голяма. В големия блъскаш всичко остро, метално, течно - забранено за ръчен багаж не повече от 23кг. В малкия сак слагаш предимно текстил за да минаваш на скенерите като победител, него никой не го тегли. По същата причина не носи колан и дебели обувки при полета. Газ не ти трябва както ти споделиха колегите, но ако си толкова зорлия ще си купиш там. Ако пиеш кафе или чай също можеш да си вземеш пластмасовата 24-волтова каничка, пък ако нямаш ще си купиш /бързоварче също/. Навигацията беше задължителна да я имаш, ако нямаш се набутваш да си купиш. Сложили са някакви, който били много зле, някои счупени или откраднати. Аз без да туря мойто NAVIGON-че на джама не тръгвам. Имам и на смартфоните и на компютъра, но те са за резерв.
Като се сетя нещо ще допълня, пък може и ти да питаш!
Успех!

Люси

Да поправя лекичко колегата Росен (дано да не ми се разсърди),картата не е задължително да е в банката на чичко Хампарцунян защото е гоУем главорез може във всякак една друга банка(аз лично съм заложил на Societe Generale),а вместо да носиш flight bag и отделно чанта за компютър ако знаеш каква "блага"работа върши една раница която е специализирана за лаптоп понеже освен него събира и 7-8 кг.друг багаж и като си я сложиш на гърба е много удобна!!! ;)

Roshko

Най-изгодното което съм открил и ползвам. Всеки има право на мнение и да носи собствената си глава! ;)

d68

Едно питане, лаптопа се носи за развлечение или необходимост за работата, защото четох в една обява необходимо познание по мап програми на Майкрософт аутомапа беше едната.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Roshko

Аз лично не мога да си представя ежедневието без компютър. Досега не съм чувал фирма изискваща притежанието на преносим компютър. Ако някой е чувал, нека сподели!

Люси

При мен лаптопа е за забавление и най-вече ако навигацията,телефона или таблета се "сбози" да може да си го оправя,докато относно фирмите единственото нещо което съм виждал като изискване е да може да бУравиш с навигация!!! :D

Roshko

Цитат на: Люси - Понеделник, 16 Декември, 2013, 20:32:37
При мен лаптопа е за забавление и най-вече ако навигацията,телефона или таблета се "сбози" да може да си го оправя,докато относно фирмите единственото нещо което съм виждал като изискване е да може да бУравиш с навигация!!! :D

Извън темата: Аз даже ако се напрегна мога да се сетя и коя е фирмата. Не че съм късопаметен или тя е неизвестна и рядко пуска една и съща неграмотна обява, но в момента не съм на тази вълна... Там обаче изискването май беше за бУравене с атласи. Боже!? В кой век живеем!?!?! Аз никога не съм разлиствал Атлас и едва ли ще ми се случи някога! Е, за невежите вероятно е опция...

Roshko

Весели коледни и новогодишни празници!

tonko

Здравеите колеги относно фирмата Ким Йохансен, не сам работил в по скапана фирма никога. Обещават ти 1360 евро зимаш 950.
Отиваш с руски пращат та в Френския офис въобще не им дреме. Колега се прибра от там след три седмици и една пара не му дадоха, какво преживя такова унижение не сам виждал до сега. За фирмата си добър шофьор ако нарушаваш от 7 дни и 7 те сам карал. Договора които подписваш е на английски в него е записано 15 дни си стажант в фирмата 10 евро на ден после ставаш шофьор 20 евро, ако нещо направиш и фирмата загуби пари и дължиш 6 работни заплати. За камионите по не поддържан автопарк не сам виждал нови на по 100 000 кочина и само Ивеко ограничени на 85 а само се бърза. В GREVE има едно общежитие без прозорци и си носиш крушка иначе няма и тъмно Но никога нема място и спиш в камион  другите квартири не са по добри всичко е супер износено и мръсно. Бачка се само нощно време през деня рядко, не чух един да иска да остане там всички са оплакват. И като почне Христо Апостолов колко си на далавера че ти купуват билет за заминаване па като идеш там ти казва че ти отдържат 250 евро. Знам че обявата стои 3 години в страницата на агенцията по заетоста това ми казаха от там не могат да на мерят хора ли. ИЗМАМНИЦИ.

Roshko

Още когато напусках действителността сочеше потъване, но такъв апокалипсис не съм очаквал,
а и да си призная, струва ми се леко емоционално преувеличен.
Стряскаща обаче е фактологията от която бяха лишени подобни изблици в миналото.
Има известна логика в стремежа затягане на колана, защото си беше станало бардак. Кой кога иска идва, кога иска напуска... В нескопосаните мерки, сякаш отличавам българска следа, а и доста се съвпадат с "повишението" на Христо. Бе, тоа да не си е повервАл? Добре, че си затворих вратата за там със заварка!
Тонкото нещо бързо напусна дискусията, явно е останал неудовлетворен, ама поне логиката му железна... Трамплин и после в небесата, немой го стигне никой!

Roshko