• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 9 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

г.тончев

Здравей bobikat.Извинявай,но ако не си карал навън започни в някоя българска фирма.За мен най-добре в" ПИМК".Там си е училище.Ако искаш повече информация ми се обади.Скайп: g.tonchev1.Фейсбук:gt.tonchev,Георги Тончев.Тел:0886640074.Благодаря.

г.тончев

bobikat

Здрасти Георги. Благодаря за отговора. Намерих те на фейса. Ще се нуждая от съветите ти.

bobikat

gigabait

Колеги,от доста време тук никой не е написал и ред,а много искам да разбера как стоят нещата сега в КЙ.
Ясно е,че навсякъде има и добри и лоши страни.Ако не е мятането на сака ще е мизерията на паркинга и да се чудиш като са ти останали 6 часа да си направиш нещо за хапване ли,да спиш ли ....
Лек и безавариен път на всички и здрави гуми!!

raptor

XMM  то 3 часа де ти се губят у пиене сигурно и огладнял... няма време за готвене нещо за мезе 1х2 бири и у кревата че инструкция има... па положението от край време е куче влачи диря няма... или кервана си върви кучетата си лаят... АКО мойш даяниш на туй си кимаджия одма...

gigabait

Цитат на: raptor - Вторник, 10 Март, 2015, 00:39:56XMM  то 3 часа де ти се губят у пиене сигурно и огладнял... няма време за готвене нещо за мезе 1х2 бири и у кревата че инструкция има... па положението от край време е куче влачи диря няма... или кервана си върви кучетата си лаят... АКО мойш даяниш на туй си кимаджия одма...

Аз сериозно исках да знам.Ако работиш там-просто сподели истината.
Ако ли не-не се прави на секундант.Нали знаеш,че има фирми в които си вадиш картата,докато товариш и после как да имаш 9 или 11 ..??
Не съм скапан пияница все пак!

Красимир Тодоров

Колега как ще си вадиш картата докато товариш???
А горния ти обясни горедолу, че нямаш време за почивка, там се правят предимно къси паузи.

ruskov

Когато товаря-разтоварвам съм на друга работа(чукове) Без коментар. :)

gigabait

Аз просто исках да попитам ако някой сега в момента кара за КЙ да сподели....
Нищо повече.
И се започват едни коментари,едни умнотии....

Красимир Тодоров

Цитат на: ruskov - Събота, 14 Март, 2015, 21:08:10
Когато товаря-разтоварвам съм на друга работа(чукове) Без коментар. :)
Тоест това е неправилно ли?

gigabait

Цитат на: Красимир Тодоров - Събота, 14 Март, 2015, 21:46:57
Тоест това е неправилно ли?
Неправилно е,разбира се.Едно от многото неправилни....
В регламент 561 всичко е много ясно посочено.

driver1

Цитат на: gigabait - Събота, 14 Март, 2015, 22:26:59
Неправилно е,разбира се.Едно от многото неправилни....
В регламент 561 всичко е много ясно посочено.

Колега, я пак?  Може би на креватче трябва да е?  :D

Красимир Тодоров

За другите неправилни не знам, но това специално си е много правилно, точно от гледна точка регламента. Разбира се, ако искаш и на креватче си го обърни, все това е, в общи линии не правят проблеми за това.
Хайде има друга тема по въпроса, просто отговарям ти, че си в лека грешка. :)

raptor

ти кви ги плещиш кви  чукуЙ у кое село тва вадиш картата и мааш по рампи без карта ли кво че да имал после 9-11 ако слагаш друга карта може ако него местиш пък защо ще я вадиш GIGABAЙ нещо слаб нета ми се види... скатавам чукойти аз ще пия една биричка че тряя сколасъм до 9 девет мин. на креват

ivan*borisov

Цитат на: driver1 - Събота, 14 Март, 2015, 22:41:21?  Може би на креватче трябва да е?   ::)
;DАмчи как?! - На "креватчи" и с лепнато магнитче...мила родна картинка... ;D ;D

ilianiliana68

Здравейте колеги , имам въпрос.В сайта на EUDriver.com , Ким Йохансон имат обява, че търсят шофьори за соло камиони , някой дали знае повече подробности ?

ilianiliana68