• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

stenli79

Цитат на: kanonir - Неделя, 09 Декември, 2012, 20:31:13
От 03.12.2012г върви обявата ,чрез фирма посредник в района на гр.Шумен.

не ти трябва посредник,влизаш в сайта на фирмата и се свързваш директно с тях.

stenli79

kanonir

Благодаря,за подробното инфо.Мисля  да си опитам късмета в края на януари,защото разбрах,че много румънци май не се връщат след отпуска.
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

kanonir

Люси

Явно за края на януари ще се съберем цяла група !!! ;D

imter

kanonir

Дано да имаме късмет Братлета!!!

aureus_gold

Здравейте колеги,
Нов съм във форума,но живея от някоя и друга годинка в Кралство Дания.И аз си вадя хляба като шофьор само че в датска фирма.Никога не съм работил в Kim Johansen и като слушам и виждам за какво става дума нямам особено желание.Тук ще посоча малко факти ,които е възможно да бъдат коментирани от ревностните фенове на Компанията.
1.Никой от вас няма да работи в датска фирма -100% факт.
2.Никой от вас няма да получава възнаграждение регламентирано  според датското законодателство.
3.Парите ги плащат редовно.
4.Българите получават най-ниските заплати.
5.Общежитието в Greve е бордей...ако не вярвате мога да постна снимки.Не е зле да си носите резервна лампа ако искате да ви свети вътре.
6.Когато правиш голяма пауза е забранено да палиш двигателя.
7.На някои камиони не им работят печките.
Посочените факти целят да Ви ориентират за ситуацията в фирмата,като желанието ми е да не злословя и оплювам мястото където доста българи си вадят хляба.Просто е важно хората ,които тръгват с голямата кошница и розовите очила да са наясно с действителността.Сравнение с българските работодатели КЙ стърчи като магаре сред кози,но сравнение с БЕЛИТЕ ФИРМИ е на перископна дълбочина.Това е колеги ако Ви интересува нещо друго съм на линия.
Поздрави и пожелания за Весела Коледа и щастлива Нова Година.
Както и без аварийно пътуване.

Roshko

Цитат на: imter - Понеделник, 10 Декември, 2012, 13:12:39
Мисля,че Ким,остана една от малкото свестни фирми,поне от това,което споделят колегите.

...която от ден на ден се сгустира с широки темпове /естествено сами си го причиняваме/... преди си търсих причина да напусна, сега си търся такава да остана, май нема а е за дълго...

Едит на заглавието: Не всичко което оферират го изпълняват, или поне от едно време нататък...
Вместо обещаното увеличение на първата година, получих намаление на 15-тия месец... За тези, които ще предположат, че съм се издънил нещо, вероятно е така, просто им напомних неколкократно, че държа да си спазват офертата...
Ким не е това, което беше когато постнах темата и не крушката в стаята или датската заплата е проблемът и... С това ще завърша!

Люси

Може ли някой да каже дали в момента търсят шофьори????

Roshko

Цитат на: Люси - Петък, 18 Януари, 2013, 17:04:23
Може ли някой да каже дали в момента търсят шофьори????

На 31.01. ти освобождаваме две. Впрочем всеки ден се освобождават места. Чух че са минус поне двайсе човека, тъй че... ТИ си!
Късмет!  ;)

Люси

Много благодаря!!!
Ама какво толкова се случва та почват да напускат толкова хора,да не си вкарам автогол?!? ???

Roshko

Цитат на: Люси - Петък, 18 Януари, 2013, 17:38:28
Много благодаря!!!
Ама какво толкова се случва та почват да напускат толкова хора,да не си вкарам автогол?!? ???

Ако от написаното в темата не разбираш, нема нивга да разбереш, даже нема смисъл да се напъваш...

Milen

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 18 Януари, 2013, 17:34:48
На 31.01. ти освобождаваме две. Впрочем всеки ден се освобождават места. Чух че са минус поне двайсе човека, тъй че... ТИ си!
Късмет!  ;)

И Аз ти благодаря за инфото!

Красимир Тодоров

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 18 Януари, 2013, 17:34:48
Късмет!  ;)
Приятел, ти кво, по моя път ли??? ;D

Roshko

Цитат на: Красимир Тодоров - Събота, 19 Януари, 2013, 01:56:23
Приятел, ти кво, по моя път ли??? ;D

Ми... наложи се да си налегна малко парцалките, инак отдавна трябваше да съм го сторил... Вмирисването е необратим процес, практиката го доказва... ::)

nikol

Здравейте колеги! Когато написах, че Ким е фирма за овчари и милиционери се поразсърдихте,но това е ИСТИНАТА, бях там и видях. Там са добре ЛИЗАЧИТЕ,ДОНОСНИЦИТЕ И Т.Н. А истинските шофьори опъват каишката, носят багажи и взимат най-малко пари!!!!!!!

nikol