• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

Красимир Тодоров

Цитат на: nikol - Събота, 19 Януари, 2013, 13:05:34
Здравейте колеги! Когато написах, че Ким е фирма за овчари и милиционери се поразсърдихте,но това е ИСТИНАТА, бях там и видях. Там са добре ЛИЗАЧИТЕ,ДОНОСНИЦИТЕ И Т.Н. А истинските шофьори опъват каишката, носят багажи и взимат най-малко пари!!!!!!!

И така да е, за всеки влак си има пътници. Всеки трябва да вземе сам за себе си решение. Впрочем както в Ким, така и на повечето места, шофьорите патим защото нямаме адекватна правна подкрепа. Малцина са тези които знаят как да се оправят с шефчета.
Освен това, самия господин Йохансен е много убав човек, просто той не се занимава чак толкова с шофьорите, други допускат грешки

Красимир Тодоров

sush1978

Абе ще се пробвам и аз ама проблема ми е английския
Умирай трудно

sush1978

Умирай трудно

Roshko

Цитат на: sush1978 - Събота, 19 Януари, 2013, 21:13:21
Абе ще се пробвам и аз ама проблема ми е английския

И без английски може, скоро и без руски ще може. Таа сутрин на един румънец трима човека не можахме да му обясним къде да си намери камион да си легне. Беше много учуден че няма стаи в хотела. Ми нема да има, то първо се прави хотел, после се наемат хора, ма нали има кой да търпи... 10-15 чистак бърсак камиона и още толкова за продан седят на плаца, ма нали е скйъпа нафтата... Снощи 17 човека чакат за стая. Ще почнат по двама на легло да спят, ако не турат походни легла. Затвориха кухнята преди да пуснат новата.  Тъкмо си заспал и некой ти звъни да те пита преди три дена защо ти е работил камиона един час. Ми пОгледни си термометъра и ше разбЕреш без мноо да се напиняш...
Както казах, не е това което беше, но камионите растат ли, растат, даже нема и къде да се паркира, само да има кой да ги кара...

sush1978

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 20 Януари, 2013, 00:41:40
И без английски може, скоро и без руски ще може. Таа сутрин на един румънец трима човека не можахме да му обясним къде да си намери камион да си легне. Беше много учуден че няма стаи в хотела. Ми нема да има, то първо се прави хотел, после се наемат хора, ма нали има кой да търпи... 10-15 чистак бърсак камиона и още толкова за продан седят на плаца, ма нали е скйъпа нафтата... Снощи 17 човека чакат за стая. Ще почнат по двама на легло да спят, ако не турат походни легла. Затвориха кухнята преди да пуснат новата.  Тъкмо си заспал и некой ти звъни да те пита преди три дена защо ти е работил камиона един час. Ми пОгледни си термометъра и ше разбЕреш без мноо да се напиняш...
Както казах, не е това което беше, но камионите растат ли, растат, даже нема и къде да се паркира, само да има кой да ги кара...
Молби в сайта ли трябва да се пускат или има друг начин.Дай малко инфо за това .Молим те.
Умирай трудно

Roshko

Цитат на: sush1978 - Неделя, 20 Януари, 2013, 22:22:20Молби в сайта ли трябва да се пускат или има друг начин.Дай малко инфо за това. Молим те.

004543959359 - Христо

Гледай джобса има фирми посредници. С тях по-лесно щото се лапат парички за всеки новоприет.

sush1978

Да те питам срокът ми за професионална компетентност е до края на 2013 в момента нямам проблем ли е това или да ходя си изкарам.

Предварително Благодаря.
Умирай трудно

Roshko

Цитат на: sush1978 - Понеделник, 21 Януари, 2013, 18:14:09
Да те питам срокът ми за професионална компетентност е до края на 2013 в момента нямам проблем ли е това или да ходя си изкарам.

Предварително Благодаря.

Питай си по телефона! Според мен не е проблем, стига да можеш да се справиш в рамките на 2-3 седмици отпуск, нооо най-малкото трябва да ги информираш предварително.

hunter_75

Като ви гледам какво пишете май скоро и без книжки ще почнат да наемат,аз лично не бих опитал там за нищо на света,последното към ентусиастите дето са се засилили сега натам

Люси

Аз си подадох документите онлайн в сайта само ми е интересно колко време трябва да чакам да ми се обади някой,ако някой знае нека да сподели!!! :) :)

ruskov

Като чета коментарите, тази фирма отива към черния списък.

Люси

Дали някой може да каже в момента дали има много свободни места че на 27.02 пътувам за Дания за да имам някаква представа дали ще ме гледат  под лупа на изпита?

stenli79

Няма за какво да се притесняваш.Отиваш и показваш максимално добре това което искат, и няма да ги лъжеш ако нещо незнаеш,а ще им кажеш ,че ще положиш усилия и ще го научиш.

SANBOSAN

Oще ли се местят от камион в камион

Люси

Някой ако може да каже последна информация има ли много свободни места че вдругиден тръгвам натам да имам някаква представа какво ме очаква а не само да си направя екскурзия!!!
Ще бъда благодарен на всеки отзовал се!!!

djingov

Успех ти пожелавам и пиши като мине изпита,че и аз мисля да ходя там.

djingov