• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

stoil nedev

Уважаеми колеги, всеки от Вас който иска може да се яви на изпитите по кормуване които се провеждат в БГ ! Изпита е лесен , бих казал даже и смешен. Просто две паркирания назад с неограничен брой маневри.
А и казано честно, фирмата е от малкото в бранша широкоизвестни транспортни компании които ти привеждат парите на часа на датата.
Няма удръжки , няма рязане на пари , всичко е напълно нормално.
Успех!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Roshko

Цитат на: stoil nedev - Понеделник, 21 Октомври, 2013, 08:57:17
Уважаеми колеги, всеки от Вас който иска може да се яви на изпитите по кормуване които се провеждат в БГ ! Изпита е лесен , бих казал даже и смешен. Просто две паркирания назад с неограничен брой маневри.
А и казано честно, фирмата е от малкото в бранша широкоизвестни транспортни компании които ти привеждат парите на часа на датата.
Няма удръжки , няма рязане на пари , всичко е напълно нормално.
Успех!

Да, това е единственото нещо което не се е променило, слава Богу! Ама кажи им на колегите за вероятността като отидат в Греве или някоя квартира да спят на стол /в най-добрия случай/ или на земята с целия багаж около тях. За да сме обективни, не можем да пишем само доброто, трябва всичко да е кристално ясно. А за критиците, които евентуално ще ме обвинят в прекален оптимизъм в миналото ще повторя - НЕ е това което беше преди година-две. Кой ще плаща сметката не се наемам да гадая. Много народ се махна и има защо! Дано им е за урок!

Цитат на: stoil nedev - Понеделник, 21 Октомври, 2013, 08:46:29
Справям се на английски , притова ПЕРФЕКТНО.  8) Както винаги е било! Затова ме и пратиха  в Осло , заради суперлингвистичните ми умения ;D
О, да! В Осло всички са полиглоти!!! Български + български с руски окончания...  ;D :D :D ;D

Roshko

margator

Нагледал сам се на такива които надничат в чуждото канче.Не ставаше въпрос за румънците но ти и тях оплю публично.Та се питам сигурно си мислиш, че този форум е направен за хора като теб.За теб наѝ важното е как си се намуал със сьомга.И защо не след като румънците го правят.Не знам дали някои го интересува дали, като започне работа в КИМ ще може да муа сьомга. Но дори и да е така не мисля, че тук е мястото за споделяне.

Roshko

Малко оффтопик, ама поне стана дума да питам. Ако си превозил стотици тонове сьомга и не си изял една, срамно ли е?

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 21 Октомври, 2013, 23:40:00
Малко оффтопик, ама поне стана дума да питам. Ако си превозил стотици тонове сьомга и не си изял една, срамно ли е?

Теоретични разсъждения, понеже никога не съм возил сьомга, ама не ям такива неща и аз същото. Ама ако е нещо "зелено" - АУ-У-У!

Като товариш сьомга не ти ли подаряват 1-2 килограма. Задължително ли е да е взета, крадена и т.н.?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Roshko

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Вторник, 22 Октомври, 2013, 00:31:49
     Теоретични разсъждения, понеже никога не съм возил сьомга, ама не ям такива неща и аз същото. Ама ако е нещо "зелено" - АУ-У-У!
Като товариш сьомга не ти ли подаряват 1-2 килограма. Задължително ли е да е взета, крадена и т.н.?

След близо година почти редовни превози на сьомга за пръв път видях една опашка да се подава от една от кутиите при разтоварване. Няколко пъти са ме черпили и веднъж на резервоара на съседния камион чистиха една пред очите ми, та я видях в цял размер. Преди поляците подаряваха. Шише 0.7 водка - риба 9кг. Литър водка кутия - 3 рибки по 9кг = 27кг  ;D ;D ;D
Ма от мързел не съм се класирал. Инак е вкусотия, но не повече от която и да е друга риба, много обичам риба. По корабите я има във всякаква разновидност. Печена, пържена, маринована по 1001 начина, даже и сурова...

stoil nedev

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Вторник, 22 Октомври, 2013, 00:31:49

Подаряват ти до 1 бройка риба до 3 кг. , зависи как питаш и в какво настроение са ! А и фабриката от която товариш е много много от значение.
Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 22 Октомври, 2013, 01:04:02
Шише 0.7 водка - риба 9кг. Литър водка кутия - 3 рибки по 9кг = 27кг  ;D ;D ;D
Стига  спамене . Направил си пачка от контрабанда , добре че си призна  ;D
                       Иван Вазов

Roshko

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 22 Октомври, 2013, 19:28:02
Подаряват ти до 1 бройка риба до 3 кг. , зависи как питаш и в какво настроение са ! А и фабриката от която товариш е много много от значение. Стига  спамене . Направил си пачка от контрабанда , добре че си призна  ;D

Къде я товариш тази риба 3 кг бройката, бре? И от къде идва това ограничение в теглото, може би в последната поправка на 561? Вероятно се мислиш за оригинален, помисли пак!
Виж, аз не съм кокошкар и мисля всеки, който ме познава може да го потвърди с ръка на сърце, ма за теб не съм сигурен...  ;D

Люси

Цитат на: stoil nedev - Понеделник, 21 Октомври, 2013, 08:46:29
Справям се на английски , притова ПЕРФЕКТНО.  8) Както винаги е било! Затова ме и пратиха  в Осло , заради суперлингвистичните ми умения ;D.
А ако научиш и БЪЛГАРСКИ цена няма да имаш!!! ;)

Iliyan Popov

Сресан не се пали толкова,колко пати да ти казвам, "Кесаровото,Кесаря-Божието,Бого"

Красимир Тодоров

Цитат на: Люси - Сряда, 23 Октомври, 2013, 20:11:12

Аз па като съм учил норвежки па не искаха да ме пратят в Осло.. впрочем изговаря се Ушлу. Това за да докажа горното твърдение.
Та не иска онова изпраж**ние Христо, хем му се помолих възпитано да ме прати именно в Норвегия.. ма свършило вече, карай...

Люси

Па аз като знам и английски и руски и даже не можах да сгазя нито едно кръгово дали пък не ме върнаха в София ааа? :D

StuDriver

Аз съм от месец във фирмата, но вече успях да видя първи пари, така че поне за това съм доволен, с другото се свиква. Сигурен съм че има и по-стабилни и по-добре платени фирми от тази, но идеята при мен е да навъртя малко стаж тук и тогава да почвам да търся. Иначе да, 1300 евро не е кой знае колко за западна Европа, но си е по-добре от БГ...

minchev75

Здравеите колеги , тази събота ме викат в София на изпита за започване в тази фирма , как е сега , заслужава ли си да ходя изобщо, като чата из форума  някой пише добре други зле и незнам
този Христо ми насрочи 7.12 . 2013г  от 9ч   има ли и други които ще ходят  ако има можем да се разберем да ходим тел 0898957595

Люси

Дали някой може да каже къде се провежда този изпит в България и кой го води Христо или датчанина?

Люси