• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

Красимир Тодоров

Колега, обърни внимание на т.7.1.8 ако не се лъжа. В смисъл помоли Админчето да ти редактира постинга като изтрие номера на догорова, данните ти,  името и подписа ти от тия снимки. Иначе ако това го види Ким или някой от неговите приближени, гарантирано ще имаш проблеми.

Красимир Тодоров

SEMPER

Аз си мислих да му изтрия публикацията още като я видях.

Но се замислих, че едва ли ще го възприеме като услуга, и че му правя добро.

Пък и никъде в правилата не пише, че потребителите нямат право да си вредят сами.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

gadinka

Цитат на: SEMPER - Събота, 11 Януари, 2014, 10:19:13
Аз си мислих да му изтрия публикацията още като я видях.

Но се замислих, че едва ли ще го възприеме като услуга, и че му правя добро.

Пък и никъде в правилата не пише, че потребителите нямат право да си вредят сами.
Имам чувството, че изпитваш наслада от факта, че е допуснал тая грешка.

Boroman21

Цитат на: gadinka - Събота, 11 Януари, 2014, 12:41:16
Имам чувството, че изпитваш наслада от факта, че е допуснал тая грешка.

За мен е допуснал грешка колегата че изобщо е писал и си е направил труда да сподели някаква информация.Трябвало е да си мълчи и да прави пас пък който има проблеми да си троши главата ;D

gadinka

Цитат на: Boroman21 - Събота, 11 Януари, 2014, 13:10:00

За мен е допуснал грешка колегата че изобщо е писал и си е направил труда да сподели някаква информация.Трябвало е да си мълчи и да прави пас пък който има проблеми да си троши главата ;D
Нали целта на тоя форум е да си помагаме с опит и информация? Как така да си троши главата? Ей тва сме ние българите.

Boroman21

Цитат на: gadinka - Събота, 11 Януари, 2014, 13:30:18
Нали целта на тоя форум е да си помагаме с опит и информация? Как така да си троши главата? Ей тва сме ние българите.

Ироничен бях колежке  , нали знаеш в БГ форум пишеш  и започват да те хранят.

tonko

Все пак ти трябва да си наясно за какво отиваш а не какво ти са обещава какво има да са крие толкова.

редактиран по желание на потребителя

gadinka

Вредиш единствено и само на себе си. Трудно ми е да повярвам, че се налага да ти се обяснява.

премахнат цитат

man tgx

Ей аман от мрънкалници до колкото си спомням всички ние потърсихме КИМ а не той нас и така като следя форума почти всички ревлювци са от голямото село София та те от едно време са свикнали всичко да им се поднася на тепсийка!!!!!!!!!!!

Roshko

Цитат на: man tgx - Понеделник, 13 Януари, 2014, 21:37:34
Ей аман от мрънкалници до колкото си спомням всички ние потърсихме КИМ а не той нас и така като следя форума почти всички ревлювци са от голямото село София та те от едно време са свикнали всичко да им се поднася на тепсийка!!!!!!!!!!!

Над хиляда български семейства са се хранили от Кйм и доста от тях продължават. Лошото е, че се скапаха нещата, но като гледам анкетата песимизмът е в превес.
Колкото до гоуемото село, то не беше такова когато имаше "гражданство". Беше чисто, подредено, спокойно...

tonko

Колеги, кой е търсил Ким не знам, ма не знам защо той идва да ни търси няма сайт да няма обявата за Дания. Па кой си му харесва там нека си работи. Ма при тия условия де ти ги предлага айде благодарим. Какво ще стане ако ти кажат какво ще ти плащат не ми се вярва някой да са засили да работи там. Ще си летат празни самолетчетата май. Ма какво има да се чудя до казана на българите нема дявол, те сами си вършат работата.

П.П.   По-добре в голямото село отколкото в малкото ;)

ivopifeca

Кое се поднася на тепсия?На тепсия идват доста хора от провинцията май...

Люси

Вие от провинцията ако сте свикнали да работите за една чорбЪ ние си ценим и уважаваме труда!!!

Красимир Тодоров

Господин Люси, има една черта у вас столичанЕ и по-специално у тебе която ние от провинцията много харесваме.. а сети се коя е! Чертата е вертикална.

stalker

До господа КИМАДЖИЙТЕ - айде стига - нещо се оляхте от хвалене на една фирма която не зачита Човека като такъв,една фирма в която колегите толкова са си повярвали,че са "на света цвета",че не казват и едно "здрасти" като видят български камион някъде.Редовно се засичам с представители на КИМ в Амстердам,Париж,Франкфурт - наричам ги "представители" тъй като ми е изключително трудно да ги нарека "колега",та ми е направило изключително лошо впечатление надменността,наглостта,високомерието и т.н. отрицателни човешки черти,демонстрирани от работещите в КИМ.
Нямам на идея на какво се дължи това - нито работят за по 3000 евра,нито работят от понеделник до четвъртък от 09 до 17ч за 2500 евра,нито господа от КИМ сте с нещо повече от нас - останалите шофьори.
И аз возя самолетно карго,работя на твърдо заплащане - и то добро - получавам си парите на края на месеца в пълен обем в картата,не правя нарушения,не сменям влекачи - харесва ми работата за момента във фирмата.Въпреки това ВИНАГИ съм се държал нормално,човешки и колегиално към всеки един българин - независимо от фирмата в която работи - а Вие господа от КИМ - защо така бре,защо се правите,че не сте българи,защо тази надменност и пренебрежение,разберете ме добре - НЕ МИ ПРЕЧИТЕ - просто правите лошо впечатление.
Извинете ме ако съм засегнал някого,това е виждането ми за "колегите" от КИМ и като цяло,от фирмата
Предпочитам невъзможното което убеждава,пред възможното което звучи неубедително ...

stalker

Предпочитам невъзможното което убеждава,пред възможното което звучи неубедително ...