• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

Люси

Цитат на: Красимир Тодоров - Събота, 18 Януари, 2014, 14:53:40
Господин Люси, има една черта у вас столичанЕ и по-специално у тебе която ние от провинцията много харесваме.. а сети се коя е! Чертата е вертикална.
Госи'н Тодоров щом чертата не е хоризонтална ще го преживя някак си,а пък ако въведат софийското жителство ще може да си работим и в наше село за пари а не да търсим Ким и други такива!!!
Но мисля че не е тук мястото на този разговора като имаш път към София ще ми пишеш едно лично ще почерпя по бира и ще го обсъдим!!! ;D

Люси

tonko

Колеги с намерение да помогна преди една седмица публикувах договора на чичо ким.
Благодаря на администратора оправи кашата, тези които следят темата знаят за какво имам предвид. Това е договора който подписвате с ким колеги забележете за колко пари се подписвате.

пп Колеги моля преведете си го това е оригинала.

tonko

tonko

Колеги ето и втората част и колко сам взел за 31 дано сам бил полезен.

Красимир Тодоров

Смея ли да минавам към София... то това сигурно не е столицата на нашата мила България, а частен клуб... Софииско жителство, желязна завеса, оградете се със софииска стена и направете пропускателен режим.. абе колега ти в кой свят живееш, от конкуренция ли те е страх? Ако идвам от малък град и съм по-добър професионалист от тебе, ти просто гориш.. не беше ли по-нагоре в тази тема, че си хорил на изпит в Ким Йохансен, но неясно защо не те одобрили . Е за мен поне е ясно. Аз разбрах две неща, че не си цениш труда толкова, щом  искаш да започнеш работа там (колкото и да твърдиш обратното) и че нещо не си се класирал на изпита...
А за чертата - не си ме разбрал и по-добре, карай...

Люси

Абе като сте толкова големи професионалисти защо не си знаете цената на труда,хубаво по добър си от мен идваш и искаш заплата два пъти по-голяма от моята а не да казвате че ще работите за ¼ от моята заплата,откакто дойде първия "професионалист" преди 1 година заплатата ми е с 1000 лв. надолу и се напълни с още такива" професионалисти"!!!
А в Ким разбрах впоследствие защо не са ме одобрили(за щастие),всичко е станало заради един професор професионалист като теб(жив и здрав да е) и аз имах неблагоразумието да го послушам!!
Затова хайде да не говорим за професионализъм!!!

drago_pavlov

Цитат на: tonko - Събота, 18 Януари, 2014, 20:50:17

По-добре си махни подписа от договора...
Вътре има клаузи за конфиденциалност, а този договор попада в обсега им. Могат да ти предяват такива искове, че свят да ти се завие...

Красимир Тодоров

Цитат на: Люси - Сряда, 22 Януари, 2014, 10:00:29
Абе като сте толкова големи професионалисти защо не си знаете цената на труда,хубаво по добър си от мен идваш и искаш заплата два пъти по-голяма от моята а не да казвате че ще работите за ¼ от моята заплата,откакто дойде първия "професионалист" преди 1 година заплатата ми е с 1000 лв. надолу и се напълни с още такива" професионалисти"!!!
А в Ким разбрах впоследствие защо не са ме одобрили(за щастие),всичко е станало заради един професор професионалист като теб(жив и здрав да е) и аз имах неблагоразумието да го послушам!!
Затова хайде да не говорим за професионализъм!!!
Послушал си някого? Ти за сефте ли караш? Какво има да слушаш тоя и оня, караш си както знаеш и това е. Онзи бил професор... а за себе си какво ще кажеш? Значи излиза, че не си ти виновен, ами онзи, когото си послушал, да не е бил той, ти би минал изпита..
Относно кой как си цени хляба.. вервай ми ако щеш, ценя си го и взимам доста хляб.. горе-долу около 500 евро над това което съм взимал от Ким. А, и работя в собствения си град, живея в собствената си къща на село, та не съм ти крив, че ти нямаш работа в София.
И айде най-накрая стига се имахте софиянци за нещо повече. Че ви гледам в петък как се изнасяте за родните си места. Кореняк софиянец, аре моля ти се...

Люси

Аз си имам работа в София ама благодарение на професионалистите които виждаш всеки петък да се изнасят по родните села ще трябва да си търся друга,а пък и не съм толкова кореняк,6-то поколение съм не че има някакво значение!!!

driver1

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 22 Януари, 2014, 10:44:50
... А, и работя в собствения си град, живея в собствената си къща на село, та не съм ти крив, че ти нямаш работа в София.
И айде най-накрая стига се имахте софиянци за нещо повече. Че ви гледам в петък как се изнасяте за родните си места. Кореняк софиянец, аре моля ти се...

Потвърждават се отдавнашните ми наблюдения: за каквото и да се говори, накрая завършваме като във вица - ..."а вие защо биете негрите?".
    Кой те пита къде живееш и колко пари взимаш? Виждам, че темата е за съвсем друго. Кажете ми - как да се обърна към човек роден и живеещ на село? Хайде, нека да е "провинциалист", че око кажа "селянин" се обиждат...Та да питам провинциалистите: Защо винаги първи повдигат темата за селяните и гражданите в София? Дори по най невероятни поводи? Казвал съм го и друг път: Създали сте си и си отглеждате комплекс, който развявате като оправдание за смачканото си самочувствие. Това го няма никъде по света.
     Що се отнася до тези, които в петък се изнасят на колони от София, мнозина от наблюдателите в провинцията трябва да се вгледат дали сред тях не са собствените им роднини, които ще им гостуват и ще се оплакват какво лошо и мръсно място за живеене е столицата...
    И накрая: няма да се обяснявам доколко кореняк софиянец съм. Това не касае никого тук, макар че се вижда, че за някои е от значение...

Люси

Аз се отказвам да обяснявам защото няма смисъл,всичките са като почнеш от "по-по" та чак "най-най" професионалисти и разбирачи!!!
Живи и здрави да сте всички колеги и колежки!!!

Красимир Тодоров

Драйвъре, темата я повдигна господин гражданина, аз му отговорих просто да не се големее..  Дай си труда да прочетеш. После, комплекс заради това, че не съм софиянец е последното което имам и ще имам. Нещо погрешно си ме разбрал, като обидения дето не разбра лафа с чертата.
Не може да ревеш за софииско жителство през 2014 година, щото всички дето надошли в София му изяли хляба.. глупаво е някак си и незряло.
Как да се обърнеш към човек роден на село.. Съвременната цивилизация е наложила едно простичко обръщение - "Господине" независимо къде е роден човека, на село или в града. Иначе как да се обърнем към човек който е дебел, или грозен.. с "Ей, дебелия" ли?
Ето ти самия сегрегираш, като задаваш въпроса по този начин.. как да се обърна към човек роден на село... Не ли по лесно да се запиташ как да се обърна към човек?

Темата каква беше... ми който иска отива и работи в КЙ. Като му писне си тръгва. Това е, благодарение на Росен като автор на темата и други колеги, темата е полезно четиво, и пак не всичко е казано.
Но ето идва един гражданин и обръща нещата, как ние селяните не си ценим труда и го прецакваме него, как смеем ние да ходим в София, как послушал незнам кой си и нетрябвало (предполагам че става въпрос за Андрей, който взима кандидатите от летището и по пътя им дава съвети) и прочие внушения с подобен заряд. Всички са виновни, че са от провинцията, че са смешни професори, дори и за това, че може би са малко по-добри в професията си...
А не разбираш ли бе приятелче Люси, че има хора, които и за 1300 евро ще работят, както и че има хора, които нема да идат и за 2000 там? Есеки си има цената, тя идва с времето, опита стажа и прочие. Аз като отидох в ким, видех какво е и бързо се изнесох... има хора обаче си работят, усещат сигурност, не им се сменява току-така...

Аз незнам кой колко е добър, но с ръка на сърцето мога да изброя поне 10 колеги които познавам и са по-добри от мене в тоя занаят и от които постоянно се уча. И това е нормално.. но колко от вас могат да го направят?

Максимус

Цитат на: driver1 - Сряда, 22 Януари, 2014, 11:52:21
    Потвърждават се отдавнашните ми наблюдения: за каквото и да се говори, накрая завършваме като във вица - ..."а вие защо биете негрите?".
    Кой те пита къде живееш и колко пари взимаш? Виждам, че темата е за съвсем друго. Кажете ми - как да се обърна към човек роден и живеещ на село? Хайде, нека да е "провинциалист", че око кажа "селянин" се обиждат...

Марааа Дривер едно, глей ся готин, по същия начин ще се обърнеш и към жителите на Гоуемо село, - ГОУЕМ  СЕЛЯНИН .....че да няма сърдити  ;D :D

8)

Абе хора, няма ли вече да се отървете от този атавистичен белег на комунизма бре??? Софийското жителство умре бе. Нема и вече кой да ни дава кинти за него. Таа същата простотия я гледах и в Москва, същата картинка, че и до ден днешен. И там я пеят тази песен, ама и със същия рефрен бе: - Всех правинциалисти пришли в Москве, убрали вся работа москвичей.....и т.н. Не знам дали в другите пост-комунистически столици е същата картинка, но тази простотия я няма никъде по света.

Това имах да кажа, сега да паля гумите към Марсилия, Прованс, Франция.  8)

Сполай ви!  :)

batalov80

Цитат на: Люси - Сряда, 22 Януари, 2014, 12:19:13
Аз се отказвам да обяснявам защото няма смисъл,всичките са като почнеш от "по-по" та чак "най-най" професионалисти и разбирачи!!!
Живи и здрави да сте всички колеги и колежки!!!

Не им се връзвай.Има тук няколко журналиста,където много са компетентни.Могат да се изредят.Те са дежурни по форум.Много им знае балалайката,ама не струват и пукната пара.Когато имаш по-различно мнение от тях-веднага го определят като заяждане.Пускам валяка... 8)

Причина за редакция: Премахната обидна дума!

Roshko

Умишлено сложих последния въпрос в анкетата. Оказва се, че 26 страници тема не са достатъчни за един на всеки трима, да добие представа... Много жалко!

bruto

Ебаси фирмата мани ще не плащат като хората а вие ще се избиете да и се натискате .....а ако става въпрос за селяни,то най-много селяни има в София.А за да няма коментари аз съм от Враца.....ако някой не е разбрал от Враца.Може да ми викате селянин или както си пожелаете ,ама аз съм си от Враца и съм врачанин.не знам каква е тая  мания да си софиянец....за мен е неразбираемо , може да съм прост , ама  нали съм от Враца.

bruto