• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

начинаещ

Цитат на: rider777 - Сряда, 03 Февруари, 2016, 13:30:19
Ким Йохансен никога не е била и няма да стане бяла фирма,,,, поне за Бг драйвърите там,,, ако на някой му се бачка за 1700€ месечно да ми се обади 0879 030213
Кажи какво се предлага като условия,дестинации и изисквания към кандидата,за да не ти досаждам напразно.

начинаещ

lozeto

Здравейте Колеги,
Миналата седмица си взех изпита за ''СЕ'' и мисля да отида на срещата,която организират тези дни от Ким Йохансен.Мислите  ли,че е подходящо място за пълен новобранец?

lozeto

nikolov1994

Днес даже и по радиото им чух обявата... Аз също се чудя, става ли тая фирма за начинаещи или да бягаме към дискордия или нещо друго ?

shisho

Цитат на: nikolov1994 - Сряда, 03 Февруари, 2016, 19:20:43
Днес даже и по радиото им чух обявата... Аз също се чудя, става ли тая фирма за начинаещи или да бягаме към дискордия или нещо друго ?
Цитат на: lozeto - Сряда, 03 Февруари, 2016, 18:27:25
Здравейте Колеги,
Миналата седмица си взех изпита за ''СЕ'' и мисля да отида на срещата,която организират тези дни от Ким Йохансен.Мислите  ли,че е подходящо място за пълен новобранец?

В обявата ясно е написано, че се приемат хора без опит с опция за обучение. Отивайте и се молете да ви вземат. Няма да се жените за фирмата, можете само да спечелите, какво имате да губите? Ако не ви хареса и решите да се върнете, няма да се върнете пълни бомбета, а с известен опит. Какво ще научите в Дискордия или ПИМК, освен да пиете и да псувате?

rider777

ТИРаджия де не пие и не пЦува е срам за гилдията бре,,,,,,, не променяйте представите на Обществото за нашето съсловие ,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

tekabg

Е как така ще се научат да псуват в ПИМК-а ,като аз от тази фирма само интелектуалци и пълни въздържатели съм срещал по паркингите. ;)

nikolov1994

Аз не пия, не пуша и не псувам  ;D Значи съм почти готов за Kim-a  ;D

hgv_driver

Мен като ме питат какво работя, казвам транспортер... че ме е срам да кажа шофьор.
Като ме питат какво е това, казвам - не сте ли гледали филма, само моите пратки са по-големи ;)

shisho

Цитат на: nikolov1994 - Сряда, 03 Февруари, 2016, 21:04:51
Аз не пия, не пуша и не псувам  ;D Значи съм почти готов за Kim-a  ;D

Не съм казал, че там няма да се псува, или пие, няма такова място. Ако се качите в българска фирма ще ви зашият при някой, когото не можете да смените, а ще трябва да го търпите такъв какъвто е. Историята помни доста трагикомични случаи.
В Ким, колкото и оплювана фирма да е, ще се запознаете със стотици колеги от различни националности и с различни нрави. От всеки има какво да се научи. Може да минавате граници и митници, да се качвате на фериботи и влакове. Ще карате както хладилници, така и брезенти, а може и още доста различен опит да добиете. Несравнимо е.

plwned

rider777

« Отговор #449 -: Днес в 13:30:19 »
Ким Йохансен никога не е била и няма да стане бяла фирма,,,, поне за Бг драйвърите там,,, ако на някой му се бачка за 1700€ месечно да ми се обади 0879 030213

Най-компетентния във всяка област се обади ..  ;D РАБОТОДАТЕЛА !!
Фирмата стана само за начинаещи май май.. истинските кадри си имат цена :)

rider777

Отворко, идея си нямам кой си ама да те светна, че начинаещите нямат шанс при мен.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

plwned

Погледни в коя тема си и тогава коментирай.. Казвам че Ким стана само за начинаещи пък ти къв си и къде слагаш твоята "фирма" незнам.. Карай си и дано някой ти се върже на "якото каране от едно време" твоите тънки тарикатлъци през забрани и т.н заобикаляния покрай закона. Успех.

aureus_gold

Цитат на: lozeto - Сряда, 03 Февруари, 2016, 18:27:25
Здравейте Колеги,
Колега,от чисто любопитство ги попитай ако отидеш на срещата де.... каква фирма е Kim Johansen  ;)...френска,шведска...естонска ;D Или по точно водачите в каква фирма са назначени ???
За пълен новобранец-това е фирмата.Познавам доста колеги работили там...и като ги гледам не са се изучили кой знае колко на занаят.Виж за каране и паркиране проблеми няма,но отношението им към работата и вътрешно заводският им хумор някак си е кимаджийски и до ден днешен.
Желая ти успех и със здраве,пък ако се съгласиш да работиш за тях и дойдеш към Датско,пиши на лс...може и да съм ти полезен

shisho

lozeto, аз на хвалипръцковци не бих се доверил ама ти си знаеш най-добре

nesidor

Запознат ли е някой,дали първо се кандидатства и тогава се ходи на среща или обратно ?? Тези телефони /датските/ на какъв език се отговарят ?

nesidor