• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

nikolov1994

Аз лично не съм си пускал CV колега, смятам директно да ида и да питам за какво става въпрос. Не вярвам да ме изгонят  ;D

nikolov1994

rider777

Абе гледам, че е веселба в КИМа ,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

lozeto

Цитат на: aureus_gold - Петък, 05 Февруари, 2016, 01:35:46
Колега,от чисто любопитство ги попитай ако отидеш на срещата де.... каква фирма е Kim Johansen  ;)...френска,шведска...естонска ;D Или по точно водачите в каква фирма са назначени ???
За пълен новобранец-това е фирмата.Познавам доста колеги работили там...и като ги гледам не са се изучили кой знае колко на занаят.Виж за каране и паркиране проблеми няма,но отношението им към работата и вътрешно заводският им хумор някак си е кимаджийски и до ден днешен.
Желая ти успех и със здраве,пък ако се съгласиш да работиш за тях и дойдеш към Датско,пиши на лс...може и да съм ти полезен

Благодаря,за отговорите и съветите!Знам,че е Естонска фирма,но все от някъде трябва да се почне,а като гледам изискванията на повечето "работодатели" ще е късмет да започна в що годе читава фирма.Живот и здраве като натрупам стаж и опит тогава ще се оглеждам за нещо по-добро.

nesidor

И аз да се включа.Днес бях на интервю....казаха ми 1500 евро+500лв.в България.Не разбрах тези 500лв.само когато сме в Бг. ли са или постоянно/като Бг заплата/.Казаха ми 8 седмици в Европа 3 у дома.....тръгва се от София с бус до Клуж/румъния/ и от там се качващ на камьон.Може би вече имат база и в Румъния.....мисля,че става въпрос за 50 евро на ден командировка.....а кога се сменят камьоните не разбрах....дали на всяка почивка...,на всяка почивка от 45 часа или на всеки осем седмици не разбрах...Ако някой ми обясни ще съм му благодарен....че май и аз тръгвам за Ким

rider777

Караш 9 или 10 часа, събираш си багажа и слизаш от камиона, качва се друг в него и продължава а ти оставаш да правиш пауза в някоя "Квартира" или хотел,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Има изписани хиляди страници за работата там.

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Неделя, 07 Февруари, 2016, 15:32:39
Караш 9 или 10 часа, събираш си багажа и слизаш от камиона, качва се друг в него и продължава а ти оставаш да правиш пауза в някоя "Квартира" или хотел,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Има изписани хиляди страници за работата там.

Представям си какво ли ще представлява камион, който се кара от 100 човека. Сигурно е голяма кочина. А приемо-предавателен протокол правят ли при смяната на водачите, или после има... "Ама той така си беше, без резервна гума или той така си беше ударен.

rider777

nikolov1994

Колега не са 1500 евро + 500лв на месец, ами са 1500 евро докато караш и 500лв докато си почивка. Не ми хареса това че ще съм и товаро-разтоварач и че имам само 2 седмици за да се науча да карам, като се има напредвид че се карат доколкото разбрах 3 вида ремаркета ( някакви специални за Air Cargo, хладилници и тея обикновенните ремаркета.) За 2 седмици малко се съмнявам да свикна с цялата схема... Ще ги пропусна тези, май нещата отиват към Дискордия  :)

rider777

Николов, ако не си някой индианец 2 седмици са достатъчни да се научиш да караш ,,,, аз като взех Е категория ме пратиха в Атина по влекач да закача едно ремарке и до ден днешен си спомням един остър ляв завой на стотина метра от паркинга дето закачих ремаркето та се чудех дали ще завие това ремарке или ще отнеса оградата ама то взе, че зави и до довечера вече я карах композицията все едно съм карал цял живот,,,,, нито е трудно, нито е сложно да се кара камион ама тва да сменяш всеки ден камион е тъпо,,,, мъкнеш багаж като шерп ,,,, Иначе това да взимаш 500 кинта на месец докато се излежаваш у вас е супер,,,, във всяка една друга професия имаш само 20 дена по закон в годината за ползване на платен отпуск.  Егати,,, с тукашния нет излезли всичките ми натискания на бутона без да разбера,,,, има ли опция да се трият постове, че не виждам такъв бутон .......

nikolov1994

Не само че сменяш камиони всеки ден ами и си товаро-разтоварач, и постоянно те дебнат и не трябва да изоставаш и с 1 секунда... чудя се кога им остава време на тея хора да се къпят, да отидат до lidl да си купят храна... да се изперат...  

rider777

Какво е това баня и пералня ????   
• Държава: България!
• Географско положение и граници: На три магистрали.
• Население: Предимно в чужбина!
• Малцинство: българско
• Официален език: английски, 1-во ниво
• Гъстота на населението: предимно по избори и по Нова година!
• Градско население: 100% до доказване на противното
• Основен поминък: протести, покупко-продажба на коли втора ръка, кебапчета, гласове и чесън от Китай!
• Валута: лев, глас или мерцедес!
• Форма на управление: тригонометрична!
• Мерна единица: комшията!
• Култура и традиции: салфетки, митове и легенди!

stefanov

Kво и е бялото на тази фирма дето плаша 1500 евро , не ли Датска с няколко бази из Европа и договори със силни компании за Transport and warehousing на техни товари ? Това не е некои си частник с 2 или 3 камиона дето дърпа ремаркета за стотинки  , такава фирма е измамна зашото те имат ресурса да плашат обаче са селски тарикати , заради което си регистрират офиси за наемане на работници в БГ или Румъния, зашото техните синдикати ше ги изядат с кърпите.Няма фирма независимо от каде е , която си мести бизнеса в Източна Европа да бъде читава . Единственото оправдание да се работи за такива цигани е за стаж няколко месеца .

shisho

Цитат на: stefanov - Неделя, 07 Февруари, 2016, 18:17:59
Kво и е бялото на тази фирма дето плаша 1500 евро. Единственото оправдание да се работи за такива цигани е за стаж няколко месеца .

Ако беше следил темата последните седмици щеше да си наясно че точно това е целта. Има сто теми наименувани новобранец съм нямам стаж търся работа. Ето ти работа за не малко пари плащани редовно. Отговор: Ама те така ама онова иначе ама трябва да работя ама трябва да нося ама-ама-ама. Работа ли търсите или оправдание?

Цитат на: nikolov1994 - Неделя, 07 Февруари, 2016, 16:27:07
и си товаро-разтоварач

Би ли разяснил какво означава написаното от теб. Да знаеш в Дискордия никой за нищо няма да те пита. Пращат ти човек да ти отваря щорите тавана да ти върже коланите после и да спреш да починеш ако си преуморен от чакането можеш да поспиш даже пък товара когато стигне. Там можеш да се учиш цял живот. Каква е тази наивност четете ли ги тези форуми?

rider777

И като натрупаш стаж къде ще отидеш за повече пари ????

stefanov

Като натрупаш стаж отиваш например в Англия или Ирландия

stefanov