• Welcome to Форум на българските шофьори.

Професионална компетентност

Започната от admin, Понеделник, 29 Ноември, 2010, 16:23:15

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

grebeca1912

обадих се в Нодис уж телефон на филиал в Пловдив но уви няма и ми каза за някаква квалификация на водача, защото скоро съм взел категория C
Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

jorj80

Цитат на: Иво19667 - Четвъртък, 06 Октомври, 2011, 21:32:55Момци, не бързайте да се черпите, ако колегата е изкарал профи категория след 2009г. минава Начална проф. компетентност и курса е около 45 дни. Цената зависи от това, колко човека ще са в курса . На мен ми обявиха 800лв. ако съм сам, така , че ако има желаещи можем да се съберем няколко човека и нещата ще се облекчат. Говоря за Начална компетентност.
Колега обади ми се и ще ти дам доста по ниска цена от обявената по 800 лв.   0884044727

jorj80

Don_Bazilio

Момци-и-и-и, четете в сайта на ИААА, за да не се набутвате!

jorj80

Колеги,за начално обучение на шофъори след 2009 г. мога да дам цена около 600лв като обучението тук е 20 дни,а за другите може да се направи цена около 300 лв. и обучението е 5 дни.Може да се договори цената когато е група от повече хора.Който го интересува правим и ADR.  0884044727.       jotj80@gmail.com

pumix

Цитат на: jorj80 - Четвъртък, 05 Януари, 2012, 11:37:58
Колеги,за начално обучение на шофъори след 2009 г. мога да дам цена около 600лв като обучението тук е 20 дни,а за другите може да се направи цена около 300 лв. и обучението е 5 дни.Може да се договори цената когато е група от повече хора.Който го интересува правим и ADR.  0884044727.       jotj80@gmail.com
Е аз като съм шофер от 2010 по малко шофер ли съм от другите та требва да ти дам 600лв.Мерси от такива като тебе!!!
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Lorinser

Аз мисля, че зависи C-то кога е извадено.Може и да бъркам.

ilki4a1

pumix

И така да е пак е същото в моя случай С-то ми е от тогава януари месец от тогава и практикувам тоя занаят.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Roshko

Цитат на: В.Димитров - Петък, 06 Януари, 2012, 13:02:36
Аз мисля, че зависи C-то кога е извадено.Може и да бъркам.

Зависи от дейността която изпълняваш по време на проверката. Ако е С се гледа С-то, ако е Е се гледа Е-то, ако е D се гледа D-то от кога е...  ::)

Lorinser

Имам Ц от 1994 година и Е от 2011 година.Начална компетентност ли трябва да вадя? И изобщо мога ли да карам без компетентност в момента? Щото шефа не ми иска такава.  ::)

ilki4a1

Щом C-то ти 94г няма да караш начална.

Roshko

Цитат на: В.Димитров - Петък, 06 Януари, 2012, 16:23:17
Имам Ц от 1994 година и Е от 2011 година.Начална компетентност ли трябва да вадя? И изобщо мога ли да карам без компетентност в момента? Щото шефа не ми иска такава.  ::)

За соло не ти трябва, за прицеп ти е трябвало още кога си се качил за пъв път.
Ти нямаш придобити права за кат. "Е". Нужен ти е първоначален курс.
Това разбира се е мое неангажиращо мнение!!!

admin

Ето тук е обяснено изчерпателно по въпроса за категориите и сроковете.

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=16.0;msg=745
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Петък, 06 Януари, 2012, 19:07:22
Ето тук е обяснено изчерпателно по въпроса за категориите и сроковете.

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=16.0;msg=745

Какво е обяснено относно последния казус, че не успявам да го открия?

admin

Обяснени са сроковете, в зависимост от категорията, която притежаваш. Погледни си книжката, виж последната категория от коя дата ти е и намери в списъка датата, след която ти трябва този документ. Ще ти дам пример. Моята С+Е категория е от 03.07.2009. Следователно поглеждам списъка и виждам, че пише следното. Обърни внимание обаче, че става дума именно за категория С+Е, а не поотделно С и Е!

5. от 1 януари 2001 г. до 10 септември 2009 г., преминават първия курс на периодично обучение до 10 септември 2014 г.

admin