• Welcome to Форум на българските шофьори.

Професионална компетентност

Започната от admin, Понеделник, 29 Ноември, 2010, 16:23:15

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: vasko_iq - Петък, 18 Май, 2012, 10:10:27
Някои да знае къде в благоевградския регион мога да се запиша за начална квалификация?
Същио въпрос и от ме ма за Големо село (София) по възможност да е ефтинко,аз не съм по ученето тъй че самият курс не е интересен.

Бриги Магнито

admin

Цитат на: vasko_iq - Петък, 18 Май, 2012, 10:10:27
Някои да знае къде в благоевградския регион мога да се запиша за начална квалификация?

http://abc-e.net/
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

emcho

А някои да знае за Стара Загора за начална,и областта става няма къде да я почна,навсякъде немогат да съберат група.Може и в Русе

ivelin21

Кога се издава този документ като имаш вече С категория или ц+е и какви документи трябва да имаш за да го искaраш чух че минималното образование било средно вярно ли е ?

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ivelin21 - Петък, 25 Май, 2012, 16:01:46
Кога се издава този документ като имаш вече С категория или ц+е и какви документи трябва да имаш за да го искaраш чух че минималното образование било средно вярно ли е ?

И в двата случая, зависи колко зор имаш. "Издава се", след като, дадеш пари най-общо. Понякога става проблем при смяна на книжка. Ако ще караш, с "С" изкарай го. Ако няма да караш с "С" и "С+Е", няма нужда, има срок на валидност. За образованието, май имаше нещо (проект), но нямам спомени да искат диплома.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

emcho

Днеска ми беше изпита за начална клалификация,превоз на товари.И исках да попитам какви документи трябва да нося в даи за издаване на картата?

Neron

След около месец ще ти дадат един лист формат а4,че си издържал изпита.Трябва да му направиш фотокопие(оригиналът остава за теб),фотокопие на шоф.книжка,снимки(май бяха 3,ама не съм сигурен),пари в брой(90лева).Относно снимките,съветвам те да ги направиш в някое фото,близко до сградата на ИААА,защото за тях има специални изисквания.

emcho

Цитат на: Neron - Вторник, 29 Май, 2012, 11:19:58
След около месец ще ти дадат един лист формат а4,че си издържал изпита.Трябва да му направиш фотокопие(оригиналът остава за теб),фотокопие на шоф.книжка,снимки(май бяха 3,ама не съм сигурен),пари в брой(90лева).Относно снимките,съветвам те да ги направиш в някое фото,близко до сградата на ИААА,защото за тях има специални изисквания.
Те листа вече ми го дадоха

Rammbon

Голямо чакане за тази карта от АА. Вече 35 дни чакам да я пресоват, работа за 10 секунди . Дано поне до края на юни стане . Картите в Метро ги правят за 15 минути на място и я получаваш, а тези чак в София и чакане като за Лада от преди 30 г.

emcho

Цитат на: Rammbon - Вторник, 29 Май, 2012, 21:41:22
Голямо чакане за тази карта от АА. Вече 35 дни чакам да я пресоват, работа за 10 секунди . Дано поне до края на юни стане . Картите в Метро ги правят за 15 минути на място и я получаваш, а тези чак в София и чакане като за Лада от преди 30 г.
А, ти в кой град чакаш да дойде?

Rammbon

В Бургас, там сме с код 009 , или картата ми ще е с номер 4027009..... :)

Neron

Изчакването по принцип е 20-25 РАБОТНИ дни.

emcho

Цитат на: Rammbon - Вторник, 29 Май, 2012, 23:05:20
В Бургас, там сме с код 009 , или картата ми ще е с номер 4027009..... :)
В Стара Загора бързо става за 15 дни

Rammbon

Днес си взех картата от АА и гледам че е била готова още на 10-тия ден след като съм подал документите, а защо ме нямаше в списъка на готовите карти и на 28 май са ми я получили от София. Защо е това бавене?

vasko_iq

Да питам нещо че неми е ясно,сега изкарах С,и съм решил да се записвам на компетентност ,въпроса ми е след 1-год.като изкарам Е-кат.трябва ли да подменявам картата или да карам на ново курса,какво се прави след изкарване на новата категория?

vasko_iq