• Welcome to Форум на българските шофьори.

Професионална компетентност

Започната от admin, Понеделник, 29 Ноември, 2010, 16:23:15

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

valentino_88

Колега, за кой град е това 350лв за съкратения курс, че тук в Пловдив почти никъде не говорят за съкратен, а само за пълен и то на цени от 800 до 1000лв  >:(

http://www.naredba41.com/ucheben_plan_nachalna_kvalifikazia_PUTNIZI.pdf

Ето инфо в какво се състои ускорения курс.
I LOVE TRUCKS!!!

valentino_88

I LOVE TRUCKS!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Свилен Иванов - Четвъртък, 06 Септември, 2012, 04:14:30
Някой запознат по моя въпрос?Извинявам се за двойният пост.

Поздрави!

Има няколко дена между публикациите, не е проблем. Цените изглеждат приемливи. И за начална и периодична. Ти за коя си. За ускорени курсове, за първи път чувам. Едва ли много хора знаят, пробвай да се обадиш и да разбереш. После го сподели с нас. Ако искаш дай телефоните и аз мога да се обадя.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

Свилен Иванов

Здравей!

Аз съм за начална квалификация, тъй като имам C категория от 2 месеца.Цените, които споменавам са на фирма Старт97 (ако има реклама, редактирайте ми поста)
Ето таблица с цените: http://start97.com/deinost.htm

Поздрави!

ИванТ

А не е ли по-добре да се изчака и придобиването на категория "C+E", за да може издаването на карта за квалификация на водача да бъде осъществено само веднъж.
Междувременно си закупих това помагало, за да започна подготовката възможно най-скоро и в домашни условия, преди стартирането на самия курс.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ИванТ - Събота, 08 Септември, 2012, 22:17:27
А не е ли по-добре да се изчака и придобиването на категория "C+E", за да може издаването на карта за квалификация на водача да бъде осъществено само веднъж.
...

Някой могат! Изпит за "С", нормалната поръчка един месец. От тази дата на издаване, една година (плюс евентуално навършване на 21 г). Дата на издаване е важна, познавам колега караше тролей, изкара "С", след 2 г и се яви на "Д" (може би и "С+Е") и през това време не си сменяше свидетелството (караше тролей, не му беше необходимо). Като отиде в КАТ, му издадоха само за "С" и му казали, че нямало как да има "стаж", без категорията и другите ще се нанесат, след съответното време.
     След това курс, изпит време за издаване на свидетелството. Общо около 15 месеца. Квалификацията е, за "С" категория, би следвало автоматично да бъде и за прикачено ремарке. Въпреки че, на моето пише "С", "С+Е", "Д", "Д+Е". Но на подобна логика, би следвало да има специален курс, за "Д+Е".

Свилен Иванов

Да, но когато имам само С категория, а искам да работя ми трябва тази професионална компетентност.
След придобиване на Е категория не трябва да се кара нищо отново, поне така разбрах..

Поздрави!

valentino_88

Не се кара нищо ново, но ако се качваш да караш композиция, ще трябва да си смениш картата, защото на старата ще ти пише само  С кат. Аз в момента също имам само С и мисля да мина началната квалификация,която е месец и половина, но да на бързам с изкарването на картата. Ако евентуално си намеря работа, ще си подам документите и ще е готова до 30-на дни,надявам се. Ако пък не намеря работа, ще изкарам С+Е-то след няколко месеца и ще вадя тогава картата. Голяма стратегия дръпнах  ;D
I LOVE TRUCKS!!!

Уди кълвача

Я споделете, на кой са му искали тази карта, проверяващи органи на пътя, и в кои държави...

abator

Бриги Магнито

Цитат на: abator - Събота, 15 Септември, 2012, 20:02:50
На мен, в Търговище.
Е те тва е ,бългериан джедай па рови у кочината,ех не им стигна .........

motorcycle

Една питанка и от мен. Как стоят нещата в Англия за начална професионална компетентност? За съжаление съм с по-малко от месец след въпросната дата 10 септември и ще трябва да държа начална. Интересува ме времетраене на курса, тъй като е решаващо - мога да започна веднага работа и колкото по-рано се сдобия с документа - толкова по-добре.
Благодаря предварително на отзовалите се :)

grants

Здравейте колеги да споделя и аз нещо.Имам приятел който сега е взел С-кат. и му изискват въпросната Професионална Компетентност
Не всичко е пари,но всичко е с пари

К.Малчев

Няма срок,валиден извън България,така че могат да ти  създадат проблеми.В повечето страни са още толерантни,но вече се втвърдяват.
Обучение,транспорт,курсове,карта,за,квалификация,на,водача,на,МПС,
професионална,компетентност,за,ръководители,на,транспортна,дейност,
лицензиране,консултации,в,областта,Транспортни, Международен,Карго,Спедиция,логистика, Комбиниран

Бриги Магнито

ЦитатОбучение за:
- карта за квалификация на водача
-професионална компетентност за ръководители
-лицензиране;
-консултации в транспорта
Предлагаме следните варианти на обучение:
- индивидуално;
- групово;
- дневно,вечерно,обучение в неработни дни;
- разсрочено плащане.
За информация:088
Пробвай да спестиш някой ред ,та да има място за тела.

grants

Цитат на: Свилен Иванов - Понеделник, 27 Август, 2012, 12:41:50
В сайта на една фирма, където гледам цените, нещата стоят така:

Начална квалификация - пълен курс - 650.00 лв.
Начална квалификация - ускорен курс - 350.00 лв.
Периодична квалификация -250.00 лв.

Каква е разликата между ускорен и пълен курс?

Благодаря предварително!
Явно е същото но времето на курса е съкратено сигорно ако курса е 30дни съкратения ще е на половина сигорно 15дни

grants