• Welcome to Форум на българските шофьори.

Професионална компетентност

Започната от admin, Понеделник, 29 Ноември, 2010, 16:23:15

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Добре, че видях темата та се замислих докога бре джанам ще си карам некомпетентен. Не ми се чете назад из темата, гаранция има инфо за това как става в София ама ако някой не го мързи нека я сподели повторно,,, то имаше и една таблица някъде тук я четох за годините в които си придобил категориите и ми се струваше, че тази година трябва да се квалифицирам най-накрая,,, та С категория имам от 87ма годима,,, Е от 90 и най-прясната ми D е от 17 януари 2003,,,, дали мога да си карам още дълго време некомпетентен или и аз ще трябва да се бъркам за това талонче дето май само в България и Унгария го искат,,,,,, а между другото досега не съм чул на някого в Европа да са му го искали..... говореха, че и в Италия го били искали ама мен досега ни еднаж нйе съ ми го сакали а карам 2-3 дена у седмицата у Италия......   аре наздраве.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

И в Румъния го търсят. А за Италия съм чул, че при липса на такова талонче паркираш камиона на наказателен паркинг и трябва някой друг да дойде да го подкара. След като си платиш глобата, разбира се. За 1500 евро глоба се носят слухове.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

grants

Цитат на: rider777 - Събота, 04 Май, 2013, 22:56:07
;D ;D ;D ;D ;D ;D Добре, че видях темата та се замислих докога бре джанам ще си карам некомпетентен. Не ми се чете назад из темата, гаранция има инфо за това как става в София ама ако някой не го мързи нека я сподели повторно,,, то имаше и една таблица някъде тук я четох за годините в които си придобил категориите и ми се струваше, че тази година трябва да се квалифицирам най-накрая,,, та С категория имам от 87ма годима,,, Е от 90 и най-прясната ми D е от 17 януари 2003,,,, дали мога да си карам още дълго време некомпетентен или и аз ще трябва да се бъркам за това талонче дето май само в България и Унгария го искат,,,,,, а между другото досега не съм чул на някого в Европа да са му го искали..... говореха, че и в Италия го били искали ама мен досега ни еднаж нйе съ ми го сакали а карам 2-3 дена у седмицата у Италия......   аре наздраве.
Не вярвам да имаш 1500Е излишни. Аз я карах в София 450лв целия курс след което отидох при нашите приятели ДАИ там платих още 90лв да ми направят самата карта която стана за около 15-на дни. През това време карах с документа че съм изкарал курса и че съм платил в ДАИ. Това е цялата процедура.Лек път колеги.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

abator

rider777, цялата философия се състои в изкарване на един курс. Присъствието е задължително. Накрая няма изпит. В моя случай лектора каза "Пази Боже аз да ви уча как се карат камиони" и с това обучението приключи. ;D

rider777

Ама тоя курс освен, че е скъп и ще опропасти цяла отпуска да му се не види ,,,,,,,,

JoroBoro

Има вариант и без присъствие Иво, ама е въпрос на кинти. Колко си готов да дадеш за да си изкараш отпуската нормално, и да се върнеш професионално компетентен :)

Jack77

rider в хаджито зад шела ходи на въстаник 8 то си е учебна школа 250 лева мисля е за теб.

rider777

Ич не ми се дават кинти за тая глупост ама ще се наложи ,,,, а за документа за Управител на транспортна дейност пак ли е 250 или е повечко и дали и това се кара там в Хаджито зад Шела  ;)

dimich87

За управител на транспортна дейност не се кара в школите. Може сам да се подготвиш с учебник. Чух че цената му е 200лв. Записваш се за изпит в министерството на транспорта и се развиват казуси. Трябвало много добре са се знае в дадена ситуация какво се прави и всичко да се опише по реда на действията. На мене ми обещаха да ми дадат учебника и да почна да прочета малко, да се ориентирам кое как е.

redboy

Здравейте :) Въпросът ми не точно по темата,но е сходен и за да не правя нова ще попитам тук. Та въпроса ми е някой,който скоро е карал "Ц" или пък друг,който знае - дали първо се изважда "психото" и после "Ц", или първо "Ц" категория и после психо?

MagnuM

Първо психо после C :)
Без психо не ти дават да се запишеш за C :)
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

Rammbon

Цитат на: dimich87 - Понеделник, 06 Май, 2013, 15:47:25
За управител на транспортна дейност не се кара в школите. Може сам да се подготвиш с учебник. Чух че цената му е 200лв. Записваш се за изпит в министерството на транспорта и се развиват казуси. Трябвало много добре са се знае в дадена ситуация какво се прави и всичко да се опише по реда на действията. На мене ми обещаха да ми дадат учебника и да почна да прочета малко, да се ориентирам кое как е.
Има мошенници и искат по 200- до 350лв за курс. И то един курс, нищо не ти обясняват, само те карат да почертаваш по-важните неща. Иначе учебника се поръчва от тук www.naredba41.com  и за 30 лв ще се обучиш и сам. Бланката да се запишеш на изпит ще си я издърпаш от сайта на АА и така. Ако учиш и запеметяваш добре и си вземеш изпита, след 2 месеца си в играта на ръководител транспортната дейност :)

zzzzz

Колеги , не мога да разбера дали трябва да изкарам професионална компетентност при положение ,че сам придобил категория C+ E 2013 г. Някой ако може да ме светне ,понеже съм начинаещ в бранша.

ИванТ

А кога сте придобил свидетелството си за правоуправление от категория "С"? В случая то е по-важното!
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

redboy

Цитат на: MagnuM - Понеделник, 06 Май, 2013, 18:23:06
Първо психо после C :)
Без психо не ти дават да се запишеш за C :)
Благодаря за отговора :) И на мен така ми подхвърлиха,но не бях сигурен.

redboy