• Welcome to Форум на българските шофьори.

Професионална компетентност

Започната от admin, Понеделник, 29 Ноември, 2010, 16:23:15

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

naum4o

Имам комшия инструктор, каза, че пълният курс е 500лв. в София. Но го има и за 600лв.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

M.Traykov

Ето и цените от днес за 2те карти с таксите,преводите,изработката и всички простотии.
Карта на водача-85,83лв
АДР-47,93лв
Общо-133,76лв
Цялото това удоволствие в ДАИ-Перник.

M.Traykov

retaer

Доста "тънкажно" приятелю...или бих казал като за без пари с оглед на всички други цени :)
По принцип изобщо не трябва да се дават доп. тия пари за тая глупост но така е в милата ни родина  ;D

gvardeec

Пичове сигурно в темата е казано но нямам възможност да я чета отново та за това да питам за какво време се вадят картите за професионална компетентност в София става дума,ако е от значение за първи път ще си вадя карта?

admin

Моята карта чрез ДАИ - Благоевград стана за около една седмица.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

gvardeec

Изнамерих им аз телефона на тия убавци тука и ми казаха че срока бил един месец...Викам и на тази хубавица до Индонезия ли ги пращат ?!Ама ще ходя да ги тормозя след една седмица и аз да видя дали ще е готова...

Dilyan_Zagorchev

Няма смисъл да ходиш или да звъниш.Проверявай на сайта им.Ако името ти е в списъка тогава можеш да отидеш.Моите бяха готови за около седмица,въпреки че ми казаха 1 месец.Може да се проверява и за трита документа

gvardeec

АААА друго си е да отида като ме ядосат и аз да ги ядосвам хахахах иначе ако дадеш линк към тоя сайт да проверявам аз от време на време ще е добре...

Dilyan_Zagorchev

http://www.rta.government.bg/index.php?page=scategories&scategory=novini_i_saobshtenia
В синьото поле отляво гледаш къде пише карти за получаване-цъкаш и си ти ;)

gvardeec

Embolado

Начална - 350лв - Велико Търново
Автошколата е Старт97 :)

valentino_88

Днес си взех новата книжка с добавена кат С+Е, дали сега трябва да сменям дигитала и картата за квалификация? Карам само в България. Благодаря предварително!
I LOVE TRUCKS!!!

vasko_iq

Цитат на: valentino_88 - Сряда, 23 Април, 2014, 20:02:56
Днес си взех новата книжка с добавена кат С+Е, дали сега трябва да сменям дигитала и картата за квалификация? Карам само в България. Благодаря предварително!

Аз подмених само Квалификацията,за дигитала ми казаха в ДАЙ че няма нужда но си снимах старата книжка за всеки случеи.

xeski

Добре де няма никаква логика , според вас трябва книжката , дигиталната карта и професионалната компетентност да са валидни от една и съща дата защото при смяна на книжката всички стават НЕВАЛИДНИ така ли . А както всички вече знаете валидността на книжката е 5 години и какво правим тогава . Подаваме документи за смяна на книжката, чакаме да стане готова , после отиваме в ДАЙ сменяме дигитална карта и карта водач и кой по дяволите работодател ще те чака два месеца да си оправяш документите. По горе съм написал ясно при смяна на книжката предупреждаваш в КАТ и ти издават новата със стария номер, но се правят на ощипани защото две карти в ДАЙ и си по беден с още 300 лв

vasko_iq

Аз говорех че си смених книжката и компетентноста след вадене на нова категория,иначе едва ли ще ти издадат документ със същия номер.

vasko_iq