• Welcome to Форум на българските шофьори.

Професионална компетентност

Започната от admin, Понеделник, 29 Ноември, 2010, 16:23:15

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:) Колега напълно вярно е това за скоростта по вашия регион преди може би 10 години ми писаха акт в Обнова за движение в населено място с 56км/ч при положение,че в закона за движение тогава беше опоменато,че акт се пише за над 30км/ч на следващия ден бях спрян за проверка в Русе и коментара на пътния полицай беше,,тия от Плевен са си е...и майката,,
Искам също да вметна,че колегите им от ,,ДАЙ,, не падат по далеч,за жалост мога да кажа ,че не всичко опира до корупция има и едно явление казва се,, превишаване на служебните права,, в Плевенско всичките контролни органи си мислат,че са дедо боже,че са нещо извънземно.Аз за това вече кат стане нещо се правим на ербап викам полиция ,дай ,пожарна и кво си пожелаят,направо си им казвам пишеш ли ми акт,че те лежим,те ти камиона те ме и мене,че ме арестуваш ли че ме заключваш ли бем ли те ,но акт нема да пишеш,за сега не се явил некои смел да провери мойте заплахи,но е факт изтрещел съм вече и мое и да направим некоя глупост.
Относно картата на водача мерси за инфото колега

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

МИНКО ИЛЧЕВ

Днес подадох документите, превоз на пътници и превоз на товари. Никакъв спор на едно картонче ще бъдат и двете 80,90 лв. е в Плевен, казаха 15 работни дни. Беше се чуло за картите за тахограф се правили в Швейцария. Май машината е швейцарска която ги прави в Горубляне или там някъде и тези за квалификация на водач. Вярно ли, че сме изнесли 3'000 компютъра за Япония? Вярно, ама не съвсем, били са 300 и не са компютри, а компоти и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

migel

Колега за колко време ти стана картата.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:) :) :) :) Картите ги правят на гърба на ,,Боила,, и до входа на ,,Вили бетц,, ма колко са Швейцарски бем ли го.
Миналото лято сменявах мойта ,поради сменени документи и висех 1 месец да я чакам,в момента ставали по-бързо ма колко по-бързо бем ли го.

!.!.!

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Четвъртък, 07 Юли, 2011, 07:55:36
:) :) :) :) Картите ги правят на гърба на ,,Боила,, и до входа на ,,Вили бетц,, ма колко са Швейцарски бем ли го.
Миналото лято сменявах мойта ,поради сменени документи и висех 1 месец да я чакам,в момента ставали по-бързо ма колко по-бързо бем ли го.
Вече стават за 10-12 работни дни.
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

migel

Благодаря за отговора, става въпрос, картата за професионална компетентност, много ми е спешна.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: migel - Сряда, 06 Юли, 2011, 11:22:48
Колега за колко време ти стана картата.

Ако към мен, е въпроса. Около 40 дни, за Плевен.

migel

bazzar

Притежавам Удостоверение за Професионална компетентност за ръководител, студентка съм, от София и търся допълнителни доходи. Който се интересува да пише на : lora_evg@mail.bg

Boroman21

Здравейте колеги ,
дойде времето и аз да взема Е че малките зверове ми умаляха и доскучаха.Ориентирал съм се да се работи навън като съответно ми трябва и документ за професионална компетенция.Е говоря аз с една фирмичка (тази дето карам категорията) колко ще ми коства тази "фоно" карта както я наричам аз.Отговора е 1200лв + 300(тоест начален курс) и повече часове обучение при положение че съм взел категория Ц преди 10.09.2009г.Заради това че имам категория Ц преди септември 2009 би трябвало да подлежа на периодично обучение само или поне така аз го разбирам според наредбата.Фирмата правеща тези курсове тотално отказа да ме запишат за краткия курс с извинението че не подлежа на начално обучение  само ако съм взел кат.Ц преди септември 2008г.Сега на кое да вярвам на инструктора или на наредба 41.

Поздрави и попътен вятър на всички ;)

admin

Нещо те будалкат с тези 1500 лв. Попитай и на друго място, или потърси тук във форума Woolves. Той в момента го кара този курс и ще ти каже. Но мисля, че не е повече от 500 лв общо всичко.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

LKW

Колега Boroman21 в чуждестранна ли фирма ще почваш работа или в някоя наша?И ако в чужда кажи държавата.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Boroman21

За сега конкретно не съм сигурен, но или ще бъде тук към БГ фирма или Австрия.

LKW

Колега, питам те защото в Испания има закон които задължава, ако караш камион с испанска регистрация и работиш в испанска фирма, картата (тархета) да е испанска. Аз в другите държави не знам как стоят нещата, но ако си решил да почваш в чуждестранна фирма, поинтересувай се дали важи нашата компетентност там.

Причина за редакция: Правопис!
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

bad_kras

Картата за професионална компетентност (сегашната , не като тази която съм качил в "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" )   си важи за цяла Европа. Поне в : Германия,Англия,Ирландия,Австрия,Чехия,Словения,Полша --- я признават!  А тя си е и като на всички останали колеги ( вече се изисква почти навсякъде в Европа).  Така че дали ще я изкараш в България , Испания или Полша - си важи навсякъде в Европа. А друг е въпроса , коя фирма и какви са изискванията на фирмата в която ще се започва работа!!!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***