• Welcome to Форум на българските шофьори.

Професионална компетентност

Започната от admin, Понеделник, 29 Ноември, 2010, 16:23:15

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: цецодебел - Петък, 19 Февруари, 2016, 19:24:49
Точно така е и не само Германия. В Италия на новите книжки премахнаха адреса по местоживеене и изписаха компетентноста  отзад .

И като ти изтече срока на компетентността, а книжката си има валидност какво се случва?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

цецодебел

Цитат на: admin - Петък, 19 Февруари, 2016, 21:49:13
И като ти изтече срока на компетентността, а книжката си има валидност какво се случва?
Аааа въпрос с повишена трудност!Не съм стигнал до там но ще ти кажа после ,защото ще трябва да  правя обратната врътка ???Ако искаш мога да ти я сканирам ,да видиш?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

admin

Цитат на: цецодебел - Петък, 19 Февруари, 2016, 23:35:21
Аааа въпрос с повишена трудност!Не съм стигнал до там но ще ти кажа после ,защото ще трябва да  правя обратната врътка ???Ако искаш мога да ти я сканирам ,да видиш?

Няма нужда да я сканираш, но въпросът възниква съвсем логично.

цецодебел

Еми цакаш си пак ;D
Ти не знаеш ли че все ние сме изклатените?

American

Какви са тия компетентности, и как може да имаш книжка а да не си компетентен ?  ;D
smoking gun

Boroman21

Цитат на: American - Събота, 20 Февруари, 2016, 04:33:08
Какви са тия компетентности, и как може да имаш книжка а да не си компетентен ?  ;D
Логичен въпрос , но за съжаление  без отговор.
Всичко е $$$$ по наште ширини.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

keanu

И малко извън темата, за което се извинявам! Инструктора ми каза, че "тая простотия с психото" я има само в Бг. В Европата никъде не искали удостоверение за психологическа годност. Вярно ли е това?

Zepp44

Цитат на: keanu - Събота, 20 Февруари, 2016, 15:37:56
И малко извън темата, за което се извинявам! Инструктора ми каза, че "тая простотия с психото" я има само в Бг. В Европата никъде не искали удостоверение за психологическа годност. Вярно ли е това?
Вярно е. Това е просто още един начин да цоцат пари от "богатия" български шофьор.

цецодебел

Цитат на: keanu - Събота, 20 Февруари, 2016, 15:37:56
И преди писах по тая тема , че това са само касички в БГ и никъде другаде го няма !!!

cigulkata

@keanu,
Аз извадих ПК след като взех Ц категория и ми е на отделна карта , а в книжката няма нищо :/ (беше преди няколко месеца ваденето на ПК)
Ще карам Е след около месец и като взема новата книжка , дано се отрази ПК там, както казваш, че да не трябва само да си вадя нова карта ПК.
А, че е чиста измама, особено за хора като нас , които скоро са извадили книжки....логично е , че сме "компетентни" , ама а де...

admin

Колеги, вие наистина ли вярвате, че мафията в България ще се лиши от едни няколко десетки лева, които прибират при издаването на карта за квалификация на водача и ще започнат да пишат тези неща в свидетелството за правоуправление?

cigulkata

Мен лично много ме издразни това, че няма експресна поръчка на всичките тапии (под експресно аз разбирам ден, два, три най-много-две седмици на всички съвременни технологии и печати не е експресно) ...всичко е едно мудно, неизяснено. Това по-скоро призив към колегата Киано да си организираш времето, колега , с всичките тия бюрокрации, че е страшна работа. Аз за АДР ,например, започнах сега да го карам (преди 15 дена) и още на курс не съм ходил, нищо, че го платих на инструктора -не се събирало група, че да има курс.  >:(

цецодебел

Цитат на: admin - Събота, 20 Февруари, 2016, 19:41:49
Колеги, вие наистина ли вярвате, че мафията в България ще се лиши от едни няколко десетки лева, които прибират при издаването на карта за квалификация на водача и ще започнат да пишат тези неща в свидетелството за правоуправление?
Тук са така и мисля че и там ще ги натиснат! Най много да вдигнат някоя друга цена  >:(    графа12

admin

Цитат на: цецодебел - Събота, 20 Февруари, 2016, 20:28:28
Тук са така и мисля че и там ще ги натиснат! Най много да вдигнат някоя друга цена  >:(    графа12

Защо не ги натиснат да свалят тези такси? В Обединеното кралство по-бедни ли са от нас, че дигиталната карта струва 38 паунда при първоначална заявка и 19 паунда при подновяване? По-бедни ли са, че при преиздаване на картата поради промяна на данните върху нея подмяната е БЕЗПЛАТНА?

цецодебел

Цитат на: admin - Събота, 20 Февруари, 2016, 22:08:58
Защо не ги натиснат да свалят тези такси? В Обединеното кралство по-бедни ли са от нас, че дигиталната карта струва 38 паунда при първоначална заявка и 19 паунда при подновяване? По-бедни ли са, че при преиздаване на картата поради промяна на данните върху нея подмяната е БЕЗПЛАТНА?
Ееее ,те могат да изискват ,но не могат да определят цените!
В Италия прехвърлянето на кола струва около 400 евро ,на острова май нищо!
Абе те въобще не са Европа...

цецодебел