• Welcome to Форум на българските шофьори.

Професионална компетентност

Започната от admin, Понеделник, 29 Ноември, 2010, 16:23:15

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

hunter_75

Аз също,но мислех че и във книжката се отразява,но явно не сме дорасли тоя момент  :D

hunter_75

down_shiftеr

down_shiftеr

micyri

Цитат на: admin - Вторник, 28 Март, 2017, 23:20:44
Нямам представа, аз съм с карта за квалификация на водача.
Точно на картата за квалификация се отбелязва код 95 с дата на валидност

bmwww

Имам един въпрос . Значи аз имам кат. С от 2008-ма год. и миналата година си изкарах професионална компетентност по бързата процедура 2 седмици и 250лв . мисля,че беше . Сега обаче искам да изкарам С+Е  и въпроса ми е дългия и скъп курс ли за професионална компетентност трябва да мина или само да си сменя картата в ДАИ ?

briko

Нищо не трябва са сменяш колега, компетентноста важи и за C и за СЕ.

bmwww

По принцип да ама на картата ми за професионална компетентност пише ,че е само за С !

M.Traykov

briko

Е, сменяй картата тогава, даже изкарай още един курс.

bmwww

Дали требва да мина още един курс ?

keanu

"Курса" ти е за превоз на товари, независимо дали си със С или СЕ категория, така че не трябва да караш пак курс. Но трябва да смениш картата, след като в книжката ти пише , че имаш СЕ категория

emil400

Здравейте не намерих подходяща тема затова ще попитам тук,въпросът ми е следният.Може ли лице което няма категория Ц да изкара курс за ръководител на транспорт.

Joro Stoqnow

emil400

RED1ZONE

Здравейте колеги,имам един въпрос?  Имам професионална компетентност но е с номера на българската книжка,аз съм в Англия и смятам да си сменям книжката с английска,та въпроса ми е след като си сменя книжката дали мога да използвам професионалната тук в англия и дали тя важи при тези условия? Мерси предварително на колегите който са запознати с този казус и лека и безаварийна на всеки един от вас

p.atanasov196

Здравейте колеги, имам въпрос относно професионалната компетентност..
Проблемът е следния... Миналата година си изкарах карта квалификация за водач на която съм само с категория С и дигитална карта, сега изкарах категория Е и следва да си подновя книжката в следствие на което трябва ли да си сменям и дигиталната карта отново понеже на нея пише и номера на книжката, и другия ми въпрос е мога ли да шофирам с картата на водача на която има само С категория докато ми излезе новата. По пътя на логиката би трябвало да мога защото професионалната ми компетентност е за превоз на товари и няма значение дали е за С или за СЕ. Ако може някой по светнат по тия въпроси да ми отговори ще съм му много признателен  :) :)

p.atanasov196