• Welcome to Форум на българските шофьори.

Моторна спирачка на ремаркето

Започната от admin, Петък, 07 Януари, 2011, 12:03:52

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D :D :D Колега в момента търса клипчето за ремаркетата с кардани как го открия ти го пускам.
Относно ос за ТЕЛМА си на 100% прав,но да те питам меркал ли си руските ремаркета дето се разтеглят да те светнем те освен ос имат и диференциал баце  ;) ;) поради факта,че мостовете са от КРАЗ  ;),а са се замисли мое ли да има ТЕЛМА или не ,аз пак казвам не съм виждал просто казвам,че е възможно  ;)
Ако не си съгласен веднагически скачам у СПАМО  ;)
само ти дира клипчето за карданите -идеята е проходимост закача се за последния диференциал на влекача и предава движение на мостовете на ремаркето пак казвам видях го в youtube и са го търса,намеря ли го веднагически го показвам,наистина невиждано решение според мен

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

За жалост не го открих,тъй че приеми ,че няма такова животно то всъщност кво ли се бутам и аз у спамо като мойто местенце си е http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=168.0

Оставам ви темичката на мира слаба ми е компетенцията
;) ;) ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

godji

има , има такова животно ! Аз съм го виждал приложено на Урал седлови влекач със силоотводен  вал който да предава движение на ремаркето ( ремаркето беше фургон с радиостанция ) , но се ползва само при оф роуд !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:) КОЛЕГАТА Е МНОГО В ЧАС -СЛАДУР
:) :) :) :) :) :) :) :)
Е ТАКИВА СЛАДУРИ ОБИЧАМ
НЯМАМ ПРАВО НА СПАМ

П.П. АЛО КОЛЕГА А ПЪРВО УСМИСЛИ АКО МОЖЕШ КАКВО Е НАПИСАНО С 10 ГРАДУСА У ЛЕВО И ПОСЛЕ МИ СЕ ОБАДИ СТАВА ЛИ И ТИ СИ ТЕХНИЧЕСКИ ЗАПОЗНАТ КОЛКОТО МЕН  :D :D :D Колегата под оффроуд няма впредвид онова с джиповете бре готин  :D :D :D :D :D :D :D :D МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ СПИРАМ СЕ  :D :D :D :D

admin

Чай пък с главни букви започнахте да пишете! И много усмивки виждам. А ставаше дума, че човека не може да преброи върху колко оси пътува.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

antoniyu

Да спамна и аз малко.Преди имаше спирачка на ремаркето(българските) наричаше се ватманка и действаше на спирачките на ремаркето.Седно листче се издърпваше(това на Шкодилак Европа) на степени до колкото помня бяха 4 и с електро магнит задействаше  спирачките на ремаркето.Даф 3300 пък имаше един друг принцип пускаше въздух към ремаркето дръпнеш лостчето и задействаха спирачките на ремаркето и то беше на степени.
Телмата мисля беше на принципа на ел.магнит и действа на кардана(нещо като ръчната на зил,урал,маз,)и други величия от соц.лагера,но не е много практична защото не се произвежда вече или може да греша. 
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Колега, Telma съществува от 60 години, и не са спирали въобще да произвеждат. Ето тук погледни.
http://www.telma.com/en/index.php

antoniyu

Съгласи ме но на кои камиони се монтира сега аз поне за сега не съм виждал на нов камион Телма Скания,Даф,Мецедес,Ман и Ивеко работих известно време в една фирма която докарва до България камиони най-вече нови и не съм виждал Телма в нито един от тях затова съм се заблудил.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Ето още една фирма за производство на забавители за превозни средства.
http://www.voithturbo.com

Niko60

Имааааа..... телми на ремаркета колеги.Ако сте пьтували Франция и Испания не може да не сте виждали гондоли и то нови-новинички с телми на последната ос
Нико60

loshdancho

Здравейте всички знаещи и незанещи  ;D Така нека и аз да се включа в спора.Има такава спирачка на ремарке и   не е единична  бройка   просто  вместо ос на ремаркето е монтиран  диференциал (цял заден мост) и на неговия фланец  към който трябва да бъде свързан кардан (кардан не се монтира) се монтира телмата .Има такова ремарке (ако още не е продадено )  в сервиза на Враждебна мисля ,че се казваше ТОТИ сервиз не ви го препоръчам обаче
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

bo4a

Цитат на: loshdancho - Петък, 25 Март, 2011, 23:35:20
Здравейте всички знаещи и незанещи  ;D Така нека и аз да се включа в спора.Има такава спирачка на ремарке и   не е единична  бройка   просто  вместо ос на ремаркето е монтиран  диференциал (цял заден мост) и на неговия фланец  към който трябва да бъде свързан кардан (кардан не се монтира) се монтира телмата .Има такова ремарке (ако още не е продадено )  в сервиза на Враждебна мисля ,че се казваше ТОТИ сервиз не ви го препоръчам обаче
сервиза е тети-90

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:( Оставим некоя тема без спам и тя пометне оти така бре момци

paco

Колега подай ми туй желязното дето се опъват ремъците с него.  Разбирай тресчотка за колан. Без коментар.

Владимир Ангелов

Е що не  му каза че е нов модел ремаркето и има моторна

Владимир Ангелов