• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ъпдейтвайте си сами навигацията

Започната от bo4a, Събота, 21 Януари, 2012, 08:06:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Имате ли навигация

ДА
НЕ

bo4a

От този линк можете да сваляте последните сборки на карти и пои-точки IGO /8, Primo, Amigo/

http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=51&t=27215&sid=a75bf06871711ffa8654f0a28fa56348

bo4a

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Дамян Йончев

А някой може ли да ми кажи от къде мога да си сваля камионска карта за иго? във момента съм със иго за камион но ми изписа "file manage" и не иска да се стартира. ще съм много благодарен за помоща.

bo4a

Правилно ли е зададен пътя към файла.
Иначе различните версии на ИГО-то може да свалиш от http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?31779-%D0%92%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-iGO

Rammbon

Бос съм на тема GPS и затова ми трябва съвет. Имам GPS  GoClever 3540 с карта само за България. Менюто е на BG. Има доста екстри , поне за мен .  Последните 2 дни ме разкарва за зелен хаивер, по едни пътища във Велико Търновска област. И вместо да стигна бързо и точно , стигам след като измина допълнително още поне 10-15 км. На моменти дори ме показва , че съм извън пътя и ме кара да завивам на места , където няма кръстовища или има дере с река :(  Как мога да си обновя картата и дали ще има възможност да инсталирам и карта за камион?

admin

Цитат на: Rammbon - Сряда, 11 Април, 2012, 18:43:30
Бос съм на тема GPS и затова ми трябва съвет. Имам GPS  GoClever 3540 с карта само за България. Менюто е на BG. Има доста екстри , поне за мен .  Последните 2 дни ме разкарва за зелен хаивер, по едни пътища във Велико Търновска област. И вместо да стигна бързо и точно , стигам след като измина допълнително още поне 10-15 км. На моменти дори ме показва , че съм извън пътя и ме кара да завивам на места , където няма кръстовища или има дере с река :(  Как мога да си обновя картата и дали ще има възможност да инсталирам и карта за камион?

Карта-памет имаш ли? Вероятно трябва да се качат нови карти.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bo4a

Да не би да ти е включена опцията за офф-роуд.

Rammbon

Цитат на: bo4a - Четвъртък, 12 Април, 2012, 08:35:40
Да не би да ти е включена опцията за офф-роуд.
За жалост няма такава опция :(  Има за такси, за пътник и пешеходец. От 11 видими използва 9 сателита, ама да показва такива разлики, немога да го разбера. Като избера най-кратък път ме прекарва през не по главните улици на населеното място , а през разни тесни улички, дори ме вкара в еднопосочен път срещу движението. По друго време виждам, че не съм на пътя, а някъде в нивите. Луда работа, май ще го сменям, но трябва първо да му вкарам нов софтуер, но незнам какъв. Някой знае ли дали мога да му инсталирам iGo само за BG? Има и карта памет mini SD с 4Gb  памет, но на нея има само разни снимки от градове.

Rammbon

Благодаря на Админа !
Старият ми GPS  стана нов, вече с опция и за камион с различно и интересно меню. Утре ще е теста му на път :)

route

Става ли за IGO My way   тази година е картата ама ми изписва съобщение че имало нова карта??

bo4a

Да става, може и да има по-нова карта но тази е последната, която е достъпна безплатно.

admin

loshdancho

Цитат на: admin - Четвъртък, 13 Декември, 2012, 22:19:42
По-лесно е като торент да бъдат изтеглени. ;)

http://thepiratebay.se/torrent/7912391/iGO_Navteq_2012.Q3_EUROPE
В торента няма FTR фаилове , и няма как да му сложиш от друго място, защото няма да съвпаднат и няма да работят камионските работи.

admin

Цитат на: loshdancho - Петък, 14 Декември, 2012, 08:37:18
В торента няма FTR фаилове , и няма как да му сложиш от друго място, защото няма да съвпаднат и няма да работят камионските работи.

Камионските работи ще си ги изтеглят от твоя линк. А останалото от торента.

admin