• Welcome to Форум на българските шофьори.

Галерия на ретро камиони

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 29 Януари, 2012, 21:15:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Mercedes-Benz L3000A

Mercedes-Benz Lo3750

Mercedes-Benz L4500A,

Mercedes-Benz L10000

Бриги Магнито

admin

Благодарности за снимките. Наистина невероятни модели са имали още тогава хората от тази легендарна марка.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Бриги Магнито

Trucker_Boy

Бриги, стига с Мерцедесите, пусни някоя Скания или Волво.
Иначе снимките и камионите са супер. ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

doncho79

Ето една калдаръм кокона     ;D ;D ;D ;D ;D

doncho79

ето го и незнайният воин  ??? ??? ???

Бриги Магнито

Цитат на: Trucker_Boy - Неделя, 12 Февруари, 2012, 17:16:43
Бриги, стига с Мерцедесите, пусни някоя Скания или Волво.
Иначе снимките и камионите са супер. ;)

Баце разделчето е за Мерцедеси бре или поне така пише инак немате грижи са ,че Ви представа един стар шведски дръгел вече ветеран,секунда си се подготвим.

georgi87

Цитат на: Бригадира - Неделя, 12 Февруари, 2012, 17:48:37
Баце разделчето е за Мерцедеси бре или поне така пише инак немате грижи са ,че Ви представа един стар шведски дръгел вече ветеран,секунда си се подготвим.
Тука си пускай Мерцедеси ако има снимки на други марки ги пусни у техните раздели.

Бриги Магнито

Цитат на: georgi87 - Неделя, 12 Февруари, 2012, 17:54:22
  Тука си пускай Мерцедеси ако има снимки на други марки ги пусни у техните раздели.
Е тъй де,тва е идеята ма .....

admin

Ще използвам случая да ви попитам дали е добра идея да се прикрепят снимките директно във форума, или да се слагат връзки към тях? Снимките ми се струват доста интересни и ще бъде загуба, ако някой от сайтовете, хостващи тези снимки, отпадне с течение на времето.

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Неделя, 12 Февруари, 2012, 17:48:37

Чак сега видях, че е в Mercedes раздела, извинявай.
Ще бъде интересно да пуснеш и за другите марки.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

godji

Цитат на: admin - Неделя, 12 Февруари, 2012, 18:42:44
Ще използвам случая да ви попитам дали е добра идея да се прикрепят снимките директно във форума, или да се слагат връзки към тях? Снимките ми се струват доста интересни и ще бъде загуба, ако някой от сайтовете, хостващи тези снимки, отпадне с течение на времето.
Аз си ги имам във компа и във фейсбук  8) Няма да се загубят ! А това с връзките към тях го правя да не товаря форума ! Ако кажеш и директно тук ще ги качваме . Лошото е че повечето са големи и трябва да се "намалят" , а на мен работата с програмите за тази цел не ми се получава нещо  :-[ затова и не качвам клипове  :(
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

martinis

Ако правилно съм разбрал, темата е за снимки на стари Мечоци... та ето няколко и от мен:

martinis