• Welcome to Форум на българските шофьори.

Форумът на българските шофьори - източник на достоверна информация

Започната от g_dandy, Събота, 04 Февруари, 2012, 21:40:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

g_dandy

Отдавна се каня да го напиша и ето,сега това ще стане!
В много от темите се споделя информация за неща,които представляват огромен интерес за държавни органи и работодатели. Това е едно специално разузнавателно средство,за което много от колегите не се и замислят и доставят огромно количество информация на заинтересованите страни.

g_dandy

admin

Цитат на: g_dandy - Събота, 04 Февруари, 2012, 21:40:26Отдавна се каня да го напиша и ето,сега това ще стане!
В много от темите се споделя информация за неща,които представляват огромен интерес за държавни органи и работодатели. Това е едно специално разузнавателно средство,за което много от колегите не се и замислят и доставят огромно количество информация на заинтересованите страни.

А това според теб добре ли е за хората от нашата професия, или по-скоро "изтича" информация в нежелана посока?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Нека , дори да съм от най-безскрупулните  шофьори съм ЗА.
Това може да не е начина но е вариант да се получи гласност на това което е проблем за хората от тази сфера . И дори да се гледа от хора използващи това за свой интерес то се гледа и от хора с  цел  да се запознаят с нещата от  източника, дори това да са  контролните органи. Все някога ще има решение на проблемите , колкото  да не ни се иска.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

g_dandy

Това е нож с 2 остриета - хем е полезно за колегите,хем подава сдъвкана наготово информация на тези със слушалките!

Бриги Магнито

Цитат на: g_dandy - Събота, 04 Февруари, 2012, 22:53:04
Това е нож с 2 остриета - хем е полезно за колегите,хем подава сдъвкана наготово информация на тези със слушалките!
Баце да кажем,че си прав,ма требва ли да има нещо скрито покрито бре,тук аз си мъцам де ме сърби оти мислим,че няма нищо тайно,ако мислите,че трябва да има нещо скрито покрито мислим требва да направите форума закрит и сите де се регват да показват шоферска книжка,стаж по специалността и едно поне 5-6 човека да гарантират,че новият стаа.
Туй малко ми звучи кат тайна организация бре,а доколко знам шофер е само професия за некой ,за други призвание,за трети мечта.

Ей спамим си бре,не ми взимайте творчеството под Фнимание.

BoBy_BoY

Е, нали е форум! Инак, ако се не споделя как трябва да се нарече и к'ва ще е неговата цел?
Нека и тази, кадето са ,,от другата страна" знаят, че има и такива къде си ценят и труда! ;)

Zaron

В частност това е идеята на интернет и форумите,дадени организации, служби и лица да имат информация под ръка.

Zaron