• Welcome to Форум на българските шофьори.

Паркинги по Европа

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Понеделник, 31 Януари, 2011, 18:40:46

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 31 Януари, 2011, 18:40:46
Германия:http://www.autohof-guide.de/strassenkarte.html

Колега , благодаря за темата
Аз пък имам карта на повечето големи Autohof-и в Германия , ето и снимка :

;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

antoniyu

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Паркинги има, ама места няма.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Тази тема вече е толкова стара ,че никой не и обръща внимание.
Истина е ,че има паркинг в България но всичките са частни , в Европа както знаем има много отбивки,паркинги по бензиностанции или самостоятелни паркинг с охрана и ресторант.
Нека се замислим и за друго в България колко бензиностанции имат паркинг за камиони? Има няколко бензиностанции с паркинг като Ботевградският и Етрополският лукойл и май свършиха ?
Нашата държава няма пари за едни свестни магистрала пък искат паркинги да строят за да се спрат камионите!
Гледам чета мнения като : камионите правят задръстванията през почивните дни , ами ако гражданите не си ходеха по село нямаше да е така.Как камионите може да правят задръстване ? Аз имам друга гледна точка ,че камионите помагат на трафика като забавят такива убийци на пътя защото ако ги нямаше всички щяха да карат много по-бързо.....  >:(   
www.sbps.eu

auto_g1zi

Да ви кажа и аз 3 паркинга само да уточня ,че са платени  ::)
1-вият е в Испания AP7 изход номер 3!веднага след касите има кръгово и се вижда казва се PADROSA.
2-ият е в Франция и се на намира на 36 изход на магистрала номер 9 за Beziers след касите има кръгово на него сте наляво и карате до следващото кръгово.На него от дясната ви страна ще видите самият паркинг(за 9 часа 20 евро)
3-тият е на А9 също изхода е 27 за lunel.На самите каси в дясно е паркинга. 8)
Дано да съм ви бил полезен!!!!!

Причина за редакция: Правопис

Trucker_Boy

Цитат на: auto_g1zi - Събота, 07 Май, 2011, 11:34:42
Да ви кажа и аз 3 паркинга само да уточня ,че са платени  ::)
1-вият е в Испания AP7 изход номер 3!веднага след касите има кръгово и се вижда казва се PADROSA.
2-ият е в Франция и се на намира на 36 изход на магистрала номер 9 за Beziers след касите има кръгово на него сте наляво и карате до следващото кръгово.На него от дясната ви страна ще видите самият паркинг(за 9 часа 20 евро)
3-тият е на А9 също изхода е 27 за lunel.На самите каси в дясно е паркинга. 8)
Дано да съм ви бил полезен!!!!!

Причина за редакция: Правопис

Много полезна информация колега , но повечето транспортни фирми в България забраняват спирането на паркинги които струват толкова скъпо.Дори в някои фирми ти забраняват да спираш където и да е но това е за друга тема.  ;D
www.sbps.eu

auto_g1zi

И нашият шеф не даваше и дума да стане за този тип паркинги......но откакто изгоря с голямо количество нафта!!!!!!Вече си спираме само на тях.
пп:Тея дет не дават да се спира никъде, да си карат камионите те!!!!!!!!!

Причина за редакция: Правопис!

р...

Винаги има изход

BoBy_BoY

Пичове, нека си гледаме у нашия двор, по-добре ще е ние да си се оправим, че сме изтървали,,конете" от всякъде! Мислим, че у БГ трябва да си има забрани като всяка друга Евро-членка. Нека не съдим и те колко са напреднали.
 Специaлно бих искал да обърна една отсечка за релацииката София-Варна. Паркинги бол, ама бол(много)! Като се тръгне от ,,Големо село" всеки знае куде се намира ,,Викинг" и ,, Св. Илия", колко места? Следващито место е,...,,Жерково"-от давна изоставен и занемарен. Ботевград-,,ЛукОйл"; Осиковица-,,ОМВ"; Ябланица-,,ШЕЛ" и стария път през града; Бг. извор;Севлиево-,,ЕКО"; Велико Търново-бол; Лясковец-,,ЛукОйл",с. Джулюница- Консервенна фабрика; Моравица; Кисьовци-,,ШЕЛ"; Омуртаг-Котел; Търговище-Военно ремонтен завод; Шумен-,,5км" и на маг,,Хемус", Варна!
Тука се сега ще се бутне и репликата-,,Ама много пт тях се плащат!"
 Да колеги, има и ПЛАТЕНИ!
 Ами закона като го повелява то ние сме длъжни да си спазваме, като граждани на тази държава!
В Румъния по време на забраната колко от вас спират на ,,черни" и не платени паркинги?
Всичко си е до възпитание и етика, бацета! :)

admin

Боби, пропусна уникалния паркинг на "Лукойл" - Ихтиман. Въртях се, оглеждах го от всички страни, обаче така и не разбрах ако имаше само 3 камиона, как ще паркирам. Архитектът на паркинга или е бил пиян като го е проектирал, или е дипломна работа на някоя студентка.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Сряда, 11 Май, 2011, 19:12:08
Боби, пропусна уникалния паркинг на "Лукойл" - Ихтиман. Въртях се, оглеждах го от всички страни, обаче така и не разбрах ако имаше само 3 камиона, как ще паркирам. Архитектът на паркинга или е бил пиян като го е проектирал, или е дипломна работа на някоя студентка.
Там тази глупост от алчност и простотия! Преди да ги турят тези тракторчета си беше гот- WC, бани, ресторантче,...

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Ма чекайте бре ,селскостопанската техника е вече с предимство Вие ко си мислите,че ше си паркирате де ви скимне  :) :) не става.Резерце за тракторе и фадроме и сите брадчеди багере ;)

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 11 Май, 2011, 22:02:03
Ма чекайте бре ,селскостопанската техника е вече с предимство Вие ко си мислите,че ше си паркирате де ви скимне  :) :) не става.Резерце за тракторе и фадроме и сите брадчеди багере ;)
Малиии, баце много сори за накърненото достойнство! :'( Ама трайкаш и не мъцаш, че имаш пръст у тази далаверка,а? Сега ше се чудим где да турим дръгело :-[! ??? ??? ???
  Ама това ТКЗС'то сте с по-старички у транспортния бранш! ;)

BoBy_BoY