• Welcome to Форум на българските шофьори.

Снимки и видео, свързани с радиостанции

Започната от Trucker_Boy, Неделя, 06 Февруари, 2011, 10:28:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

batNIKI

Това е станцията ми в ''бунгалото'' което тангъркам по пътищата:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2095/175188936212434602171334344269rrhpNtcmJr8FZkrKgN6W.JPG и антена Santiago 1200 :)

batNIKI

Bulgarian truck driver

Най новата ми станция колеги.

Bulgarian truck driver

batNIKI

Новото ми радио, фабрично V2!

VOLVO 480

Малко снимки и на моята техника!

batNIKI

Цитат на: VOLVO 480 - Петък, 24 Октомври, 2014, 10:30:33
Малко снимки и на моята техника!
Ангеле твойта е сериозна техника! С теб постоянно говорим като съм по Европа а сега с Линкълна и стъпалцето от 200Вт ще се чуваме и по добре предполагам. Само се моля дано стигнат тия 200Вт за репитъра на Казахстан, с 30-50 вата минавам рядко през него. Малко да им побъркам в нервната система :)

batNIKI

Най новото радио :) Страхотно е!

batNIKI

До няколко дни идват и новите придобивки за в къщи:
трансивър Kenwood TS-850S и антена Diamond CP-6 от 3,5 до 50MHz

batNIKI

driver1

batNIKI, да ти кажа - такъв тип станции изобщо не ползват огромната част от международните шофьори, а дори ми се струва, че все по-рядко ползват и по-обикновените и слаби модели.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

batNIKI

Цитат на: driver1 - Неделя, 22 Февруари, 2015, 03:49:51
       batNIKI, да ти кажа - такъв тип станции изобщо не ползват огромната част от международните шофьори, а дори ми се струва, че все по-рядко ползват и по-обикновените и слаби модели.
Това не значи че аз не трябва да ползвам. На мен ми е хоби. Относно последния коментар, мога да те информирам че все повече хора ползват вече и по хубави радиостанции от порядъка на 400-500 лева! Лично аз познавам поне 20-на колеги които си смениха евтините "лайки" с добри радиа и са в пъти по доволни!

batNIKI

Цитат на: Mandor - Неделя, 22 Февруари, 2015, 18:37:37
Ще ме амбицираш да взема и 1.ви клас.
73
E хайде де, явявай се на изпит и взимай. След това си вадиш CEPT и за Европа си готов. :)

batNIKI