• Welcome to Форум на българските шофьори.

...едно време му викаха ЗИМА сега КОД ЧЕРВЕНО

Започната от FH16, Вторник, 07 Февруари, 2012, 16:44:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

FH16

DeDo Vi

DeDo Vi

antoniyu

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 07 Февруари, 2012, 16:54:51
Цитат на: FH16 - Вторник, 07 Февруари, 2012, 16:44:56
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=850648
Не се ядосвай моме, аз дето в момента съм в преспите не се нервя. Важното е да ни е гадно.

Българска народна приказка    "Не е важно на мен да ми е добре,важно е на другите да им е зле".

Това трябва да пише под герба.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Станимир

За тези температури,трябва да го прекръстят КОД"БЯЛО".

DeDo Vi

Деда ви че ви светне какво трябва да прави нашего брата, когато смотаняците управляващи обявят код Пенбено. Преди малко снимах клипче и сега го качвам в Тубето, нагледно да видите кво се прави при такива ситуации.
В момента доста колеги са блокирани из цяла българия, и поне тези с които говорих са направили точно като мен.
Аз съм блокиран в Шумен.

FH16

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 07 Февруари, 2012, 18:05:12
Деда ви че ви светне какво трябва да прави нашего брата, когато смотаняците управляващи обявят код Пенбено. Преди малко снимах клипче и сега го качвам в Тубето, нагледно да видите кво се прави при такива ситуации.
В момента доста колеги са блокирани из цяла българия, и поне тези с които говорих са направили точно като мен.
Аз съм блокиран в Шумен.

Силно се надявам да ти работи печката че инак...както се изразява колегата VOLVO 480 -"шъ опъниш крачета"

DeDo Vi

Цитат на: FH16 - Вторник, 07 Февруари, 2012, 18:13:24
Аз съм блокиран в Шумен.

Силно се надявам да ти работи печката че инак...както се изразява колегата VOLVO 480 -"шъ опъниш крачета"
Мерси за загриженоста Инче, оценявам го. Но ти не бери грижа за дъртия фронтовак, дръгело ми може и да не е нов като твойте на витрната, ама "вебастото" ми бачка с пълна сила че стопи тапицерията чак. А и гориво имам бол, два дена може да работи таралясника на място. Имай малко търпение одеве снимах нагледно да ви покажа как се процедира при код-пенбяно.

FH16

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 07 Февруари, 2012, 18:26:40
Цитат на: FH16 - Вторник, 07 Февруари, 2012, 18:13:24
Аз съм блокиран в Шумен.

Мерси за загриженоста Инче, оценявам го. Но ти не бери грижа за дъртия фронтовак, дръгело ми може и да не е нов като твойте на витрната, ама "вебастото" ми бачка с пълна сила че стопи тапицерията чак. А и гориво имам бол, два дена може да работи таралясника на място. Имай малко търпение одеве снимах нагледно да ви покажа как се процедира при код-пенбяно.

??? дано не ви разочаровам,но не се казвам Ина :-\

DeDo Vi

Опс
Цитат на: FH16 - Вторник, 07 Февруари, 2012, 18:31:08??? дано не ви разочаровам,но не се казвам Ина :-\
ОПС, моя грешка, извинете. Обърках ви с Ина, дето продава Камиони Волво, сори.
Е добре де как се казвате?

wolves

Стара зима ,яка зима.както едно време,само че сме модерни с кодове,бе баш си бар код,според примоциите

FH16

Цитат на: wolves - Вторник, 07 Февруари, 2012, 19:04:05
Стара зима ,яка зима.както едно време,само че сме модерни с кодове,бе баш си бар код,според примоциите

Вече всичко е кодирано...храната,телефоните,сметките,паричките ни...сигурно и бебета ще се раждат кодирани :D

DeDo Vi

Ето как се процедира при код Суросинкяво.
Гледайте клипа, ако не ви стане ясно че ви турим и субтитри.
Преди малко го снимах в Шумен.
Приятно гледане. (Вземете си пуканки)

dimich87

Какво може да се направи в такава ситуация? То такъв силен вятър има и толкова много е навяло. Имам един пчелин в Русе. Около 500м черен път има. Всеки ден ходя да си храня кучетата. На пътя имаше преспи по-високи от мене, а вятъра беше непоносим. В града всички улици са проходими, с изклучение на улиците където някой капацитети са спрели и не могат 2 коли да се разминат. Но нали паяка не може да запали вече повече от 10 дни. Ама много се на кефих пред мене как един отнесе на едно жипче огледалото. Следващия път ще се научи как се паркира.

ivopifeca

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 07 Февруари, 2012, 19:08:18
Ето как се процедира при код Суросинкяво.
Гледайте клипа, ако не ви стане ясно че ви турим и субтитри.
Преди малко го снимах в Шумен.
Приятно гледане. (Вземете си пуканки)

Още щом взе бутилката кола,разбрах коя ще е другата ;DМарката е много добра и аз ползвам понякога само от същата ;)

Mandor

Имам два клипа от София, от преди час. Някой иска ли да ги качи?
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.