• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-лошият камион

Започната от admin, Вторник, 07 Февруари, 2012, 23:45:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

След като има тема за най-добър камион, защо да няма такава и за най-лош? И така, кой е най-лошият камион според вас?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

N.Manolov

Неподдържания естествено. Иначе Renault Premium е малко по посен сравнение с другите  :)

N.Manolov

doncho79

Най добрия,според мене е този който ти вади парички а не най добрия модел.Сиреч може да караш и Скания и Даф но като не ти плащат да му е... и камиона.......... ::) ::) ::)

driver1

Две години шофирах Рено-Премиум, с Волво двигател, аутоматик, който получих чисто нов. Противоречиви са впечатленията ми. Мисля, че от Рено са се люшнали от едната крайност (Магнум), в другата (Премиум). Кабината е малка, почти като на лек автомобил и за по-високи хора си е тесничко. Без достатъчно обеми за лични вещи. Като машина се държеше добре, скоростите превключваха своевременно и без проблеми. Недостатък е липсата на по-мощни варианти. Но когато машината е нова и добре поддържана, недостатъците могат да бъдат игнорирани. Освен това, преценката за добро и лошо в един камион е много индивидуална и субективна, така, че не може да се извади категорично заключение кой е най-добрия, или най-лошия камион.
   Изключение прави Скания - там нещата са ясни! :)

ivopifeca

Аз не мога да определя,като марка от седемте ???

Станимир

::)Лош камион такова животно нема,има лоши собственици който не плащат заработеното с камиона.

Бриги Магнито

Бацета ,че Ви мъцнем лошио камион е тоя де Ви остави на пъто и неке Ви прибере ми остай ,че неке Ви прибера ми преди да Ви остави вие отровил душичката от нерви и мъка.Те тва е лош камион инак неподържаните дръгелчета са  ;) у категория убави камиончета оти строшенки са Ви возили,влачили,хранили и кат са видели,че ептен па сте си питали ушите да ги оправите вземат та запрат,малиииииииииии чки ,че май мойто е навремило да запрее са кат се смислих.

mylord56

Цитат на: driver1 - Сряда, 08 Февруари, 2012, 13:35:07
Две години шофирах Рено-Премиум, с Волво двигател, аутоматик, който получих чисто нов. Противоречиви са впечатленията ми. Мисля, че от Рено са се люшнали от едната крайност (Магнум), в другата (Премиум). Кабината е малка, почти като на лек автомобил и за по-високи хора си е тесничко. Без достатъчно обеми за лични вещи. Като машина се държеше добре, скоростите превключваха своевременно и без проблеми. Недостатък е липсата на по-мощни варианти. Но когато машината е нова и добре поддържана, недостатъците могат да бъдат игнорирани. Освен това, преценката за добро и лошо в един камион е много индивидуална и субективна, така, че не може да се извади категорично заключение кой е най-добрия, или най-лошия камион.
   Изключение прави Скания - там нещата са ясни! :)

От "Скания 124" се качих преди година и малко на "Рено Премиум 420 DCI". Няма да ги сравнявам, че място за сравнение няма. Според мен кабината не е малка, но сякаш този модел на "Рено" е направен за почивка, а не за шофиране. Защо мисля така? Долното легло е доста широко, в кабината ходя прав /1.80м. съм/. От друга страна, пространството за шофьора е нищожно - тясно е между седалката и педалите, не можеш да си наклониш назад облегалката заради широкото легло, ходът за регулировка на кормилото е малък, не на всеки ще му е удобно. Не дай боже да забравиш да го "килнеш" напред, преди да ти падне въздуха /ключалката е на въздух/, трябва да си акробат, за да се махнеш от седалката в "посока" легло. Малко място за багаж,  Карал съм доста камиони, този май най-малко ми допадна. Но се търпи, досега в такава фирма не съм работил - всичко се спазва, работата е без напрежение, поддръжката е на ниво.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

valentin

Съгласен съм с колегите че неподържания камион е най лош но обикновено причината не е в камиона ,а в собственика и тези които са го карали преди теб.Всеки спестен лев от подръжка след време изисква двойно и тройно по скъп ремонт и инвестиция.

doktora179

Какво разбираме под лош камион ? Няма лош камион има лоши собственици !

loshdancho

Карайте тогава нещо турско с 5или 8 скорости или Китайският Щаер  пък да ви видя тогава.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

gretcki

От всички който сам карал най не ми хареса aksora,малка кабина вътре,отвън се едно с тесла са го дялкали абе турски мерцедес  ::)

doktora179

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 01 Март, 2012, 17:21:32
Карайте тогава нещо турско с 5или 8 скорости или Китайският Щаер  пък да ви видя тогава.

Нека да ти дават пари пък ще караш и зил !!!!

DeDo Vi

Съгласен съм с всичко написино до тук по темата. И да Рено-Премиум е действително най-неудобния камион който съм карал, а и не искам да си спомням за повредите и висенето в сервизите. То и за това Премиум е един от най-евтините камиони. Забравих да спонена, че аз съм карал стария модел с Рено двигател, на баира направо увяхва като препикано мушкато. А като се качих на Рендето беше чистак ново от завода. Ако се пусне вот, съм убеден, че Рено-премиу ше изкърти класацията за най-лош камион.

loshdancho

Говори се за най-добрия камион , а не за камиона с най-голяма далавера.
Научете се да правите разликата, още малко някой ще напише ,че Зил е най добрият, защото е на  бензин....
Удобство , обслужване , цена, мощност. Това би трябвало да са критериите .
Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 01 Март, 2012, 20:25:46
Съгласен съм с всичко написино до тук по темата. И да Рено-Премиум е действително най-неудобния камион който съм карал, а и не искам да си спомням за повредите и висенето в сервизите. То и за това Премиум е един от най-евтините камиони. Забравих да спонена, че аз съм карал стария модел с Рено двигател, на баира направо увяхва като препикано мушкато. А като се качих на Рендето беше чистак ново от завода. Ако се пусне вот, съм убеден, че Рено-премиу ше изкърти класацията за най-лош камион.

Я да се изкажеш за новият модел с двител на VOLVO ,че от 3-ма чувам вече  много добри отзиви.

loshdancho