• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

Trucker_Boy

Цитат на: Roshko - Събота, 11 Февруари, 2012, 15:22:38
Ей, ако не ме изненада с нещо, скоро ше му спретнем фен-клуб на driver1!

По темата: Както някой беше казал: Демокрацията не е най-добрата система, но по-добра не е измислена.
В този ред на мисли бих казал Бат Бойко може да е трън в очетата на комунетата и други сродни жадни за власт и грабеж субекти, но по-добър не сме имали и ако ни предаде, по-добре да закриваме държавата и кой на къде го вятър завее...
Неква алтернатива да ми предложите?

Страхотен пост, +1 !  :)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

admin

Цитат на: driver1 - Събота, 11 Февруари, 2012, 15:37:09
   Админ, нищо не си разбрал. Може би грешката е и моя, тъй като не сложих "кредит" в кавички. Както и да е...

Все още нямам способности да чета мисли, но работя по въпроса.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

admin

Цитат на: Roshko - Събота, 11 Февруари, 2012, 15:22:38
Ей, ако не ме изненада с нещо, скоро ше му спретнем фен-клуб на driver1!

По темата: Както някой беше казал: Демокрацията не е най-добрата система, но по-добра не е измислена.
В този ред на мисли бих казал Бат Бойко може да е трън в очетата на комунетата и други сродни жадни за власт и грабеж субекти, но по-добър не сме имали и ако ни предаде, по-добре да закриваме държавата и кой на къде го вятър завее...
Неква алтернатива да ми предложите?

Нещо замря темата. Явно сте доста доволни от управлението Му и не давате лоша дума да се изговори за Него.

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Сряда, 07 Март, 2012, 16:44:58
Нещо замря темата. Явно сте доста доволни от управлението Му и не давате лоша дума да се изговори за Него.
Тихо шеф,че Драйвъро му е фен и са ше се семосезира с некой пост с главно П.

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Сряда, 07 Март, 2012, 18:12:10
Тихо шеф,че Драйвъро му е фен и са ше се семосезира с некой пост с главно П.

Не е само Драйвъра.
www.sbps.eu

Бриги Магнито

Опс сори Тракерчо прав си ,аз нали с политиците си се немам и ич не се смислих.
Бриги е фен на една бивша министърка назначена служебно и временно ,та само на нея и е фен и ако некогиш се яви на избори мое да ме видите как вотим инак да си признаем ,само критикувам оти ми най-лесно,ма бат Бойко па са улеееееееее оно арно оно бива ,ма народа измре от глад он докат ни такова магистралките инак не е лошо момче и он кат мене медийна звезда без покритие го дава .
Хи хи па оспамих ,,работата,, ,че ме запростите па.

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 07 Март, 2012, 16:44:58
В типичен провокативен стил...

От мен да мине ще опитам да напиша предишното с други думи...  :D

Тая активност я немаше при предишните, там нещата беха розови, па и бонусите не беха бонуси, а хонорари, пътищата беха пътища, гладки кът ледена пързалка, междублоковите пространства райски градинки, а за сервизите и магазините за резервни части пустееха... Пенсионерите преяждаха с луканка, аптеките бяха на прага на фалита, лекарите скучаеха в кабинетите си...   ;D
   Преди време прочетох един доста смислен пост по повод рейтинга на Бригадира. Гласеше: "Явно човека доста истини е казал за да има толко минуси..."
   При последното управлние, ежеминутно, секи кой разбира и кой не се упражнява да критикува, какво ли не, как ли не, удобно забравайки близкото и не толкова близко минало, бленувайки то да се върне час по-скоро ...   :D

Пропагандата е невиждана и нечувана... Това ме успокоява...!  ;)

Trucker_Boy

Цитат на: Roshko - Сряда, 07 Март, 2012, 21:42:01
Тая активност я немаше при предишните, там нещата беха розови, па и бонусите не беха бонуси, а хонорари, пътищата беха пътища, гладки кът ледена пързалка, междублоковите пространства райски градинки, а за сервизите и магазините за резервни части пустееха... Пенсионерите преяждаха с луканка, аптеките бяха на прага на фалита, лекарите скучаеха в кабинетите си...   ;D

Истината си е истина, кефиш Roshko, +1 !  ;D ;D ;D ;D
www.sbps.eu

Roshko

Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 07 Март, 2012, 21:55:45
Истината си е истина, кефиш Roshko, +1 !  ;D ;D ;D ;D

Споделено! От мен +2!  ;)

SEMPER

Цитат на: Roshko - Сряда, 07 Март, 2012, 21:42:01
В типичен провокативен стил...

От мен да мине ще опитам да напиша предишното с други думи...  :D

Преди време прочетох един доста смислен пост по повод рейтинга на Бригадира. Гласеше: "Явно човека доста истини е казал за да има толко минуси..."
   При последното управлние, ежеминутно, секи кой разбира и кой не се упражнява да критикува, какво ли не, как ли не, удобно забравайки близкото и не толкова близко минало, бленувайки то да се върне час по-скоро ...   :D

Пропагандата е невиждана и нечувана... Това ме успокоява...!  ;)

Ето нещо много точно по темата
http://www.dnes.bg/redakcia/2012/03/04/pravilniiat-lider-i-demokraciiata-miraj.152798

Иначе чак се засрамих,като погледнах че имам само 1 минус досега

Оф топик - Лео Меси наистина е извънземен
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

g_dandy

Хубаво е човек да си плаща  всички задължения към държавата-майка,но,виждайки за какво отиват голяма част от тези пари,същият този човек започва да се замисля! А замислянето не е в полза на сегашните,на предишните и още по-предишните управляващи!Както беше казал някой : "Всички са мекерета"! Сполай ви!

DeDo Vi

Айде и я да се умешам у навалицата, гледам у тая тема се ухажвате с +ове, а Семперо се жалва па че немал  минусчета.  ;D ;D ;D. Както е казал народо па като се искат нека се вземат, от плюс на плюс да не стане пляс а???
Майтап бе.
Та по темата, Бате Бойко е доста странна и колоритна фигура. Въпреки че всички го плюем, не можем да отречем че той поне ни забавлява и му се кефим докато ни такова най брутално. Предишните направо си ни таковаха без ухажване.

SEMPER

http://www.varnautre.bg/novinite/varna/31210-dvama_ot_vurha_na_gerb_si_trugvat

Добър опит за самокритичност  ;D

Салюти, Боко !

Нямам си идея какви ги е вършило макето, но защо за варненския им трябваха 5 години за да го "разкрият"

Дето се вика по добре късно отколкото никога, но защо варненци ще трябва да му сърбат попарата на тоя до 2015та
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Би било добре и България да има един такъв премиер.

http://e-vestnik.bg/14159/mario-oblechi-si-togata/

admin