• Welcome to Форум на българските шофьори.

Относно чат-а

Започната от mylord56, Събота, 18 Февруари, 2012, 00:39:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mylord56

Много често в иконката /така да я нарека/ за чат ми показва, че има един или двама участници. Влизам и аз - уви... няма никой, изтекло им времето. След като разгледам това онова по форума, пак поглеждам натам, има някой в чата. Пак влизам - пак никой. Да не говорим, че почти винаги изписва един участник в чата /несъществуващ/.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Бриги Магнито

Баце мерни тук http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=56.0 оти ко си пише си е верно ора у чато има  ;)

Бриги Магнито

admin

Цитат на: mylord56 - Събота, 18 Февруари, 2012, 00:39:14
Много често в иконката /така да я нарека/ за чат ми показва, че има един или двама участници. Влизам и аз - уви... няма никой, изтекло им времето. След като разгледам това онова по форума, пак поглеждам натам, има някой в чата. Пак влизам - пак никой. Да не говорим, че почти винаги изписва един участник в чата /несъществуващ/.

Ако не си презареждал страницата на форума ще ти показва последния брой посетители в чата. След презареждане данните се обновяват и получаваш актуална информация.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

mylord56

Не исках да поствам, преди да опитам отново. Преди малко преглеждам форума, виждам, че човек, който ми е нужен, е в чата. Чуквам иконата на чата, неговият ник го няма. Излизам от форума /затварям браузъра/ Две минути след това отново отварям форума - вече има двама потребители в чата - аз, и човекът, който ми е нужен. Отварям чата - уви, само моя ник изписва. Спирам до тук, не искам да споря. Но има нещо не както трябва, просто никой не е обръщал внимание. Ето например, аз от обяд колко пъти вече влизам и излизам от форума, а в чата ми изписва, че има потребител - bizzart . Да, ама не! Неговият ник не фигурира в последните влизали в чата. Забравих да спомена - с последната версия на "лисичката" съм.

Бриги Магнито

Баце не фигурира ,защото си е там преди някой друг  ;) ,единственно когато напуснеш чата с хикс а не с копче излизане чата пази данни ,че си там за около 5 минути ,а теб в действителност те няма.

Добавка в 17:34
(17:34:10) ChatBot: Потребители на линия: (Бриги_късото), VOLVO_480, bizzart, loshdancho
(17:35:17) ChatBot: Потребители на линия: (loshdancho_2), (Бриги_късото), (данчо_релето), bizzart
(17:37:39) ChatBot: Потребители на линия: (Бриги_късото), (данчо_релето), (лошото_реле), bizzart

admin

Цитат на: mylord56 - Неделя, 19 Февруари, 2012, 16:54:07
Не исках да поствам, преди да опитам отново. Преди малко преглеждам форума, виждам, че човек, който ми е нужен, е в чата. Чуквам иконата на чата, неговият ник го няма. Излизам от форума /затварям браузъра/ Две минути след това отново отварям форума - вече има двама потребители в чата - аз, и човекът, който ми е нужен. Отварям чата - уви, само моя ник изписва. Спирам до тук, не искам да споря. Но има нещо не както трябва, просто никой не е обръщал внимание. Ето например, аз от обяд колко пъти вече влизам и излизам от форума, а в чата ми изписва, че има потребител - bizzart . Да, ама не! Неговият ник не фигурира в последните влизали в чата. Забравих да спомена - с последната версия на "лисичката" съм.

Аз не мога да разбера точно какво става при теб, но принципно при влизане в чата се показват последните действия и разговори на участниците, които са там или които са били скоро там.

Цитат на: Бригадира - Неделя, 19 Февруари, 2012, 17:01:10
Баце не фигурира ,защото си е там преди някой друг  ;) ,единственно когато напуснеш чата с хикс а не с копче излизане чата пази данни ,че си там за около 5 минути ,а теб в действителност те няма.

Правилно! Чатът има едно определено защитно време, през което пази ника, дори и да излезете. След изтичане на това време, мисля че е 5 минути, просто ви изключва, за да не натоварвате излишно сървъра. И както написах и онзи ден, този чат е базиран на платформа, която за съжаление вече не се поддържа. Има и други варианти за инсталация на чат, но са платени и струват една шапка пари в зависимост от броят на желаните потребители.

Добавка в 17:34
(17:34:10) ChatBot: Потребители на линия: (Бриги_късото), VOLVO_480, bizzart, loshdancho
(17:35:17) ChatBot: Потребители на линия: (loshdancho_2), (Бриги_късото), (данчо_релето), bizzart
(17:37:39) ChatBot: Потребители на линия: (Бриги_късото), (данчо_релето), (лошото_реле), bizzart

Бриги Магнито

Споко шеф чато си е огин ,тествах го днес не е загубил центровка,сите му разпръсквачи цъкат на шеш.

ivopifeca

Нещо имам проблем с чата,като вляза първо ми изписва,Type error ....нещо си там ???

ivopifeca

Явно имам бан тоя път за чатааа ;)

martin stanev

И аз няколко пъти влизам в чата пиша нещо и не мога да го публикувам, изглежда не го правим правилно. Преди 2-3 часа ми изписа, че има 1 в чата и като влезнах и нямаше никой.

admin

Цитат на: martin stanev - Сряда, 06 Ноември, 2013, 21:23:56
И аз няколко пъти влизам в чата пиша нещо и не мога да го публикувам, изглежда не го правим правилно. Преди 2-3 часа ми изписа, че има 1 в чата и като влезнах и нямаше никой.

Мисля, че чата "помни" около 15 минути последните посетители и това е причината да ти покаже, че има някой, а всъщност да няма.
Иначе си работи перфектно и пак ще кажа, че работи само с Mozilla Firefox.

ivopifeca

А яснооо,аз се чудех от къде е проблема,аз съм на гугъл хром

martin stanev

Админ, мерси много за инфото, аз не знаех, че в чата се влиза, само с мозилата.

Pando85

Чата си е супер, преди минути бяхме вътре с колегата martin stanev и всичко си работи на 6.

пп.Важното е само да има някой в него  ;D

!.!.!

Драги съфорумници защо не посещавате чата?  Елате да си полафим  :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)