• Welcome to Форум на българските шофьори.

Телефонен указател

Започната от mylord56, Сряда, 29 Февруари, 2012, 22:57:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mylord56

Искам да ви направя едно предложение.
Мисля, няма да е лошо да си направим един вид телефонен указател на шофьорите – всеки желаещ да си напише имената в тази тема, населеното място и телефона. Всичко се случва, може някому да притрябва помощ в района, откъдето е някой колега, да позвъни и евентуално и съдействие да получи.
А Админа да ги систематизира по азбучен ред, и да ги оформи в телефонен указател /не е лошо там вече да съществува и никнейма, за ориентация/и ако е възможно, този указател да е в реда с активните бутони в началната страница, та при нужда с един клик да се стига до него. Естественно, и да го допълва периодично. Ако до него имат достъп само регистрирани потребители на форума, още по-добре. Той ще каже има ли почва предложението ми. Ако не е възможно, просто да изтрие темата, ако да - дори да я направи "важна тема".  Очаквам мненията Ви. А аз междувременно давам своите данни:

Георги Антонов, Бяла/Рс/ 089 7485218
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Don_Bazilio

Моя отговор е отрицателен. Мотив: Всички сме на пътя - на различни места по света.

Don_Bazilio

admin

Моят отговор е положителен. Повечето данни за контакт ги пише в профила ми.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Стоян

Цитат на: admin - Четвъртък, 01 Март, 2012, 07:12:42
Моят отговор е положителен. Повечето данни за контакт ги пише в профила ми.

Шефче, съгласен съм че информацията за теб я има в профила ти но какво да си помисля за човек който си е сложил само никнейм и нищо по вече.Та питам се за какво ли е така?Кога човек крие връзките към себе си?Сигурно ще бъда нападнат че някой може да те притеснява злонамерено по SKYPE или в електронната поща.Аз не мисля че не е така щото съм си сложил на показ всички възможни връзки с мен и до сега не съм притесняван.А по темата, това мисля че е добра идея щото само колега може да те разбере когато имаш нужда от помощ, щото ако остане да чакаш случайна помощ съм чувал и "а бе къде си тръгнал в тая зима"или "тия с големите камиони такива пачки правят а сега не могат да се справят"нима има някой който не е чувал "а бе кой бега от некой лев"  ;D .Аз съм  ЗА относно предложението на колегата, пък който е извън страната и не е в състояние да отговаря то просто не натиска зелената слушалка.Струва си да се изкажат по вече мнения и да се обсъди.
100ЯН

Бриги Магнито

Аз си трупам телефони бацета се у неволи на пъто ,паснеме си с некой колега по неволя и си размениме и фейсбуци и телефони и така.
Е оная вечер на Юндолата си се запознах с един колега с който преди тва имахме пререкание у равното,но у байро и двамата закинахме и след обща неволя станахме гъсталаци за 2 дена имаме по 10 разговора дневно.
Тва да спамнем бацко как си прави контакти с колеги от други градове.

ahil_73

Много важна тема.Ей хора ако не ние да си помагаме няма кой да знаете..Никога не съм подминавал аварирал  колега и няма да  подмина.
Георги Савов , Бургас , 0885 810 100 , никнейма си го пише

kanonir

Казвам се Найден Найденов -Шумен ,тел 0889258231
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

ivopifeca

Ивайло Топалов от Герена-0878733485

rider777

Ивайло Стефанов, Подуене     0879 03 02 13  Ама сега съм покрай Лука Италия, готино е СМС първо защото когато съм извън България на непознати номера не вдигам ;-)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

naum4o

Казвам се Наум, от Люлин(София) съм, бачкам главно в България, редовно съм на пътя София-Бургас, София-Варна кат.А.B.C,нямам Е, 0879869703-личен.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

nasko84

Атанас Минков-0894 88 69 45 около Бургас  :)

Pando85

Пантелей Божиков - 0899 68 71 31 около Пловдив

driver1

Валери Цветанов от София - център
понастоящем живея в Paiporta/Valencia - Espana
      0034 664 687 857
  e.mail  valeri_driver@abv.bg

bojo

Божидар Андонов
Tel Aviv ISRAEL
00972577753215
Божо