• Welcome to Форум на българските шофьори.

Американски камиони

Започната от Slav_305, Неделя, 18 Март, 2012, 23:22:28

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

BigRig

Синхронизаторите са слабо място във всяка една скоростна кутия, така че е напълно логично да са без-надежна и безпроблемна скоростна кутия. Друг е въпроса , че европейските водачи, трудно свикват , на такива ск. кутии.

BigRig

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

Тариката

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

American

Колега, това е Австралия.

В Америка не ни дават толкова много.
Макс 3 ремаркета по 25 фита, две ремаркета по 53 фита или едно 53 фита и на "опашката" едно 25 фита. И то не на всички магистрали, само на определени.
smoking gun

dimich87

Аз съм бил в Аляска и там можеше да се закачат до 3 ремаркета без значение от размера им. То повече и да се слагат според мене смисъл няма. И то ако се пътува на много големи разстояния. За наща география примерно да се закачат по 2 хенгера ще е допустимо. За прицеп вече става доста трудна композицията за маневриране поради факта прицепа не следва треакторията на влекача и в големите завои се изнася доста в страни.

American

Ти си бил в Аляска като сервитьор, не си бил шофьор. Затова недей така с рогата..
smoking gun

dino412

Цитат на: American - Неделя, 03 Март, 2013, 02:57:08
Колега, това е Австралия.

В Америка не ни дават толкова много.
Макс 3 ремаркета по 25 фита, две ремаркета по 53 фита или едно 53 фита и на "опашката" едно 25 фита. И то не на всички магистрали, само на определени.
Да действително е така.Това в началото на клипа е Австралииския рекорд за най-дълга композиция а другите са от старите рекорди.Но камиона си е Хамерикански.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dimich87

Цитат на: American - Понеделник, 04 Март, 2013, 02:12:18
Ти си бил в Аляска като сервитьор, не си бил шофьор. Затова недей така с рогата..
Никога до сега не съм бачкал като сервитьор. Изкарах си книжка в САЩ и бях почнал да уча за CDL. Обаче се случиха семейни проблеми и бях принуден да се върна. Ако не се бях върнал, предполагам сега че щях да карам в Америка, но не съжалявам за нищо. Тока е трябвало да се случи. А вече ми е късно да ходя по гурбети. Развивам се в подръжката на транспортната техника, а и имам доста пчелни кошери с които се занимавам допънително през лятото и нямам начин да ме няма.

Васисуалий_Лоханкин

Редактиран Ютуб връзка!

sek.1

Луда работа три лоста за превключване на скоростите .  :o

loshdancho

Да дойде на Троян-Кърнаре да пуска така волана.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Mandor

Това се мъчат да го прокарат и в Европа.

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Boroman21

Цитат на: Mandor - Петък, 13 Декември, 2013, 12:59:00
Това се мъчат да го прокарат и в Европа.

Може ,  НО за определени маршрути и товаро/разтоварни точки . Европа си е тясна , не е мислено за таквъзи дължини .

loshdancho

Нищо американско не виждам.

loshdancho