• Welcome to Форум на българските шофьори.

Искам да работя като международен шофьор - съвети, мнения...

Започната от Scania_and_Volvo, Неделя, 08 Април, 2012, 03:03:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Scania_and_Volvo

Цитат на: bruto - Вторник, 17 Април, 2012, 02:17:00
Ти нищо смислено не си попитал за да ти отговора .А ако нещо ти е смешно се смей какъв е проблема .

Ти нищо смислено не можеш да кажеш на даден човек. Хората трябва да стоят надалеч от такива като тебе! Престани да се заяждаш с хората!
http://www.youtube.com/watch?v=fdF2gqKHfsI
Моята работа е да бъда добър и с чисто сърце и да обичам всеки като самия себе си.

Scania_and_Volvo

Моята работа е да бъда добър и с чисто сърце и да обичам всеки като самия себе си.

bruto

Е ти как прецени , че нищо смислено не мога да кажа или си говориш наизуст . И се учудвам как по това време на денонощието в България не си ли си легнал ...не ходиш ли на работа . Нищо и да си и безработен .

bruto

Scania_and_Volvo

Цитат на: bruto - Вторник, 17 Април, 2012, 02:23:47
Е ти как прецени , че нищо смислено не мога да кажа или си говориш наизуст . И се учудвам как по това време на денонощието в България не си ли си легнал ...не ходиш ли на работа . Нищо и да си и безработен .

Е тука ще се смея:  ;D

bruto

Е в интерес на истината и аз ще се смея....ама какво да направа жената се прибра от работа и говора с нея и затова пиша глупости  ;D , а и кучето скача да ме ближе ....ошашавих се . Я кажи ти къде работиш и дали въобще работиш ,защото се съмнявам . Май са ти били дузпата от офиса . ;D

pumix

Scania_and_Volvo,сещам се за един клип,в който Иво споменва въпросната сума,но не става въпрос за заплата,а предполагам за спестени пари но не си спомням със сигурност,какво точно каза.Ако е същия тоя клип за който си мисля,значи не си чул правилно.Ма може и аз да бъркам.
И в тоя ред на мисли,я кажи правиш ли нещо по въпроса да ставаш колега,или само си дрънкаш тука,за спорта.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

bruto

rider777

Егати що писаници за моята заплата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   ДА, има фирми в които се взимат такива пари, в нашата фирма има шофьори, които не падат под 3500€ на месец,,,,,,,,, но тези фирми нямат нищо общо със Сертранс, ДеВахтер, КИМ , Ян и всички други измислени фирмета де разчитат на глада на българина,,,,  Най-ме изкефи големио шеф на VIT,,,,, ДА сестра ми със мъжа си и децата си ходи 3 пъти на почивка в Куба ,,,,,, на нея и е без пари тя от 90та година живее в Канада,,,,, а майка ми и баба ми живеят в Калифорния от доста преди да си замине комунизма от България,,,, тва за жълти фенери у Чикаго от де па го измисли,,,, явно ти си болен мозък  ;D ;D ;D ;D  Кефи ме и логиката,,,, щом взимаш яки кинти само у кафани,,,,,, те тва е чисто селяндурско мислене ( Нека ме банне админа, ама не мога да се сдържа)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

bad_kras

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Април, 2012, 06:11:06
Егати що писаници за моята заплата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   ДА, има фирми в които се взимат такива пари, в нашата фирма има шофьори, които не падат под 3500€ на месец,,,,,,,,, но тези фирми нямат нищо общо със Сертранс, ДеВахтер, КИМ , Ян и всички други измислени фирмета де разчитат на глада на българина,,,,  Най-ме изкефи големио шеф на VIT,,,,, ДА сестра ми със мъжа си и децата си ходи 3 пъти на почивка в Куба ,,,,,, на нея и е без пари тя от 90та година живее в Канада,,,,, а майка ми и баба ми живеят в Калифорния от доста преди да си замине комунизма от България,,,, тва за жълти фенери у Чикаго от де па го измисли,,,, явно ти си болен мозък  ;D ;D ;D ;D  Кефи ме и логиката,,,, щом взимаш яки кинти само у кафани,,,,,, те тва е чисто селяндурско мислене ( Нека ме банне админа, ама не мога да се сдържа)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ееее баце "rider777" , тук много засилваш заплатата. Незнам за коя фирма говориш , ама (поне и аз ) работим по Европата и такива пари , поне от 2 години почти никой шофьор не взема в транспорта. (Освен - разбира се , ако говорим за Скандинавията или за някой собственик който си кара камиона). Говорил съм с много колеги - и Испанци и Франсета , да не казвам , че и тук в Англия - дори англичаните вече не взимат толкова пари - говорим за в порядъка (че получават :2400 - 2800 и това е за местните по народност , ама това де-факто НАС българите какво ни касае).  Така  че , не мисля че е коректно , толкова да засилваме другите!   ;)   Няма да е лошо да споменеш фирмата в която се получават такива заплати , че да добием представа и ние :"в нашата фирма има шофьори, които не падат под 3500€ на месец,,,,,,,,, "  И дали са българи които получават такава заплата! ;) Защото : "други измислени фирмета де разчитат на глада на българина,,,,"  -  тези измислени фирми (според теб) са 97% от българския транспорт!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

rider777

ДА, Бад Крас, българи са тези дето взимат над 3500€ на месец,,,,, не знам как е в Англия, но тук е пълно с английски, немски и френски шофьори, което ме навежда на мисълта, че там положението не е добро.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ET VIT-93

Брей ,момче ще се поболееш бре ;D.За толкова години неможа ли, спастриш за Теб да чиракуват ??? :o ;D.Сти влиза тук през 2 часа, оти нема да вземеш, и обещания минимум от90 евро ;),който дават в Църквите ;) :D ;D.Бегай работи, че икомиката плаче за спящи 24 Год у варело ;) ;D :D.Лек път, и попътен вятър Ти желая, за да снимаш Дай Боже 12/100км разход :D ;D ,и последно сега ми текна, пробваи с повече допинг-наливен, де, че може да не си схванал правилно от кой сорт да е  ;D,знам ли казват ,че имало ефект ;) ;D ;D ;D

kkkvd

Цитат на: ET VIT-93 - Вторник, 17 Април, 2012, 13:36:05
Брей ,момче ще се поболееш бре ;D.За толкова години неможа ли, спастриш за Теб да чиракуват ??? :o ;D.Сти влиза тук през 2 часа, оти нема да вземеш, и обещания минимум от90 евро ;),който дават в Църквите ;) :D ;D.Бегай работи, че икомиката плаче за спящи 24 Год у варело ;) ;D :D.Лек път, и попътен вятър Ти желая, за да снимаш Дай Боже 12/100км разход :D ;D ,и последно сега ми текна, пробваи с повече допинг-наливен, де, че може да не си схванал правилно от кой сорт да е  ;D,знам ли казват ,че имало ефект ;) ;D ;D ;D

..нищо не разбрах...
но иначе това българин да взима 3500 евро, на чужд камион, ми изглежда невероятно. Колега, сподели коя е тая фирма, тя че няма да ни вземе на работа ясно е, ама поне да знаеме че има такива... и да настояваме там дето работиме за некое евро отгоре

Scania_and_Volvo

Цитат на: pumix - Вторник, 17 Април, 2012, 02:47:36
Scania_and_Volvo,сещам се за един клип,в който Иво споменва въпросната сума,но не става въпрос за заплата,а предполагам за спестени пари но не си спомням със сигурност,какво точно каза.Ако е същия тоя клип за който си мисля,значи не си чул правилно.Ма може и аз да бъркам.
И в тоя ред на мисли,я кажи правиш ли нещо по въпроса да ставаш колега,или само си дрънкаш тука,за спорта.

Сега след като Иво обясни, надявам се разбра, че ти бъркаш.  :)
А това последно дето ме питаш, по-горе loshdancho ме беше питал същото и аз му бях отговорил красноречиво, ама не четеш и не слушаш добре, това ти е проблема.
Хубав ден.  :)

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Вторник, 17 Април, 2012, 14:42:42
..нищо не разбрах...
но иначе това българин да взима 3500 евро, на чужд камион, ми изглежда невероятно. Колега, сподели коя е тая фирма, тя че няма да ни вземе на работа ясно е, ама поне да знаеме че има такива... и да настояваме там дето работиме за некое евро отгоре

Като се научиш да се вслушваш и в моите съвети и когато започнеш да живееш както трябва, тогава някой ден може и да попаднеш на точен работодател, при който да взимаш такива пари.

Причина за редакция: Две поредни публикации! Прочети правилата!

Scania_and_Volvo

Админе, уважавам справедливостта ти, но виж моля те на 8 страница тоя bruto с двете поредни публикации. Вземи мерки, моля ти се.  ;D

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D VIT не ги мисли ти моите километри,,,аз мога и през час да влизам ,,,а що не съм спастрил пари да бачкат за мен,,,,,еми страх ме е да не се овълча като вас,,,а иначе мой камион съм имал още 94та година,,,и сега ако искам мога да си купя,,,, КЕШ,,,не с лизинги към банки като някои от вас  ;)

mylord56

Цитат на: Scania_and_Volvo - Вторник, 17 Април, 2012, 15:40:33
Админе, уважавам справедливостта ти, но виж моля те на 8 страница тоя bruto с двете поредни публикации. Вземи мерки, моля ти се.  ;D
Тая публикация май ти е трета поредна. И спри нравоучително да поучаваш, за тебе няма май колега без проблем - този не слушал, друг не четял, трети не живеел както трябва... Че започна да дразниш всички, които се опитват да ти пишат в темата. Най-добре Админа да направи една заключена за всички, освен за теб тема - сам да питаш, сам да си отговаряш. Та да се почувстваш както ти искаш.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !