• Welcome to Форум на българските шофьори.

Искам да работя като международен шофьор - съвети, мнения...

Започната от Scania_and_Volvo, Неделя, 08 Април, 2012, 03:03:32

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

bad_kras

Цитат на: pumix - Сряда, 18 Април, 2012, 00:35:12
Райдъре,Райдъре,аз исках да се пошегувам,че Дедо ти,когато го прочете това ще ти тегли неколко реда,в негов стил.Ама вече си мисля че е прав да те заяжда.Нито съм искал да знам какви имоти имаш,какво можеш да си позволиш и т.н.Ама явно ти си недорасъл,щото умре циганката дето те хвали и ти почна сам.А и малко се съмнявам,че ако имаш такива възможности,ще караш тая консерва.А и личния ти автомобил,който си показвал не е много цифра,та не се хвали тука с материалното ти богатство.Викаш къща за половин милион евра и живееш в нея,нещо се ебаваш ся,защото живееш в къща с марката DAF.Не си само ти с имоти,роднини в чужбина от панти веко и натурален софиянец.Това последното си го повторил 1000000 пъти.И кво от това да не си нещо повече от останалите?Това бие на комплексарщина,вище кой съм аз,какво имам и съм софиянец,ма нали сме си прости и не може да вденеме,щото ти така си казал.
Предлагам да се направи тема за мечтите на райдъро и икономиста с шофьрски мераци.
Или може да е : " Искренно и лично"  ;) ;D ::)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Цитат на: georgi87 - Вторник, 17 Април, 2012, 22:46:00
      Баце жестоко си се заблудил че в т.нар. форум има свобода на словото и че т.нар. админ е обективен.Тука трябва да се пише само квото му изнася за да не бъде изтрито и правилата важат за някой с пълна сила за други си затваря очите и няма проблем.Та да ти дам малко акъл преди да публикуваш нещо първо го прати на админа на лично съобщение и ако прецени че е подходящо тогава го публикувай иначе ще станеш жертва на цензурата наложена от него. ;)

Възможно ли е да посочиш къде и кога в този форум е имало цензура? Бъди сигурен, че няма да ти търпя още дълго време глупостите, които пишеш!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bruto

Охоо е ти още ли не си взел книжка бе човече , с много бавни темпове се движиш .....на първа скорост ще прегрееш двигатела... ;D

pumix

Цитат на: bruto - Сряда, 18 Април, 2012, 01:01:46
Охоо е ти още ли не си взел книжка бе човече , с много бавни темпове се движиш .....на първа скорост ще прегрееш двигатела... ;D
Еми така е,хубавите неща стават бавно. ;D
А сега чакам райдъро да ми каже колко съм тъп селянин,защото не съм от "Софето" и че всички му завиждаме и никога няма да може да сме като него.Блажени са вярващите.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

bruto

Ще направя само един малък коментар извън темата . С едно нещо мога да се  съглася с райдера и това е ,че богатите наистина работят много и спът по-малко даже от нас .Нали не визирам хората забогатяли по някакви случайности ...особенно в държави като България . Другото-което всеки колега ,който си е купил свой камион (в Канада) и работи здраво ви гарантирам ,че наистина изкарва между 10 и 12 хил. $ на месец след като си е платил горивото и застраховките ,става на въпрос за колегите които карат до Щатите а не те зи които са на локал .

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Единствено на Комбайнеро ще отговоря ,,,,,,,,,,,,, за всичките тези години по камионите съм успял да купя 2 апартамента и 2 гаража, всичко друго ми е наследство,,,,   А Милорда , Пумикса и Едноличния търговец нема да вденат ама ич,,,, и за кола повече от 200€ не давам  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pumix

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Април, 2012, 21:53:35,,,2007ма година си купих къща за половин милион евра и си живея в нея,,,,
Цитатза всичките тези години по камионите съм успял да купя 2 апартамента и 2 гаража, всичко друго ми е наследство,,,,
Ааааа.....са последно 2 гаража и 2 апартамента викаш,а тая къща си я купил,ама ти е и наследство.Нещо и ти май не знаеш кво си купил ми се струва :D
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

bruto

Хайде да не забраваме за какво е темата....и да се уважаваме помежду си . Кой какво има си е негово защо трябва да парадира с него .

Don_Bazilio

Колеги, сбъркахте темата! Обърнахте го на чат. А младока (предрешения работодател) Ви гледа сеира...Форума заприлича на driverbg.net, който чета веднъж месечно и ми се струва, че прекалено много време му отделям! Карайте по темата!!!

rider777

Пумикс,,,писах какво съм изкарал с заплата на шофер,,, в предния пост съм цитирал сумата, която ми струва къщата, нали се сещаш, че с шофьорска заплата нема как да стане. Участник тук от форума е идвал в нас и знае за кво иде реч, ама си трае гледам нищо не е писал в тази тема.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

http://acciontrabajo.es/votbEAfI.html      Скания и Волво,,,вземи книжка и почни някъде,,,е тва де съм постнал е лека работа,,,дават само 2300€ на месец, но за начало става.

ИванТ

В случая, испанският език не би ли бил задължителен?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

kkkvd

Тази оферта е кикирики. Видяхте ли как се образува заплатата. Айде мерси. 13500 годишно, ама иначе 2300 на месец, от това онова

bruto

Don_Bazilio

Не Ви ли прави впечатление, че този предрешен работодател спря да пише по темата и само Ви гледа сеира?

Don_Bazilio