• Welcome to Форум на българските шофьори.

Искам да работя като международен шофьор - съвети, мнения...

Започната от Scania_and_Volvo, Неделя, 08 Април, 2012, 03:03:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pumix

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Април, 2012, 16:21:06
;D ;D ;D ;D ;D ;D VIT не ги мисли ти моите километри,,,аз мога и през час да влизам ,,,а що не съм спастрил пари да бачкат за мен,,,,,еми страх ме е да не се овълча като вас,,,а иначе мой камион съм имал още 94та година,,,и сега ако искам мога да си купя,,,, КЕШ,,,не с лизинги към банки като някои от вас  ;)
Е що го нема сега Дедо Ти да ти каже че бълнуваш нещо с тоя КЕШ,че даже и банките нема да ти отпуснат финанси. ;D ;D ;D
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

ivopifeca

Аиде,всеки си знае какво има и колко има :)Темата беше,че човека иска да работи,като шофьор,искаше препоръки и мнения.Доста от вас му ги дадоха.Сега нека тои сам да си каже иска ли още да работи,като такъв,откога мисли да започва с категориите и др. неща.Кога мислиш да се преквалифицираш,колега?Защото,аз имам всичко необходимо и продължавам да търся,да звъня по обяви и т.н.,засега още нищо,сам виждаш колко е трудно с намирането на работа,ако нямаш познати,ти си решаваш. ;)

ivopifeca

Lorinser

Току що ми предложиха работа в една фирма с Българин управител. 500 евро давали месечно.Чудя се що за балъци бачкат в тая фирма?  ???

admin

Цитат на: Scania_and_Volvo - Вторник, 17 Април, 2012, 15:40:33
Админе, уважавам справедливостта ти, но виж моля те на 8 страница тоя bruto с двете поредни публикации. Вземи мерки, моля ти се.  ;D

Спри да поучаваш! Нямам 100 очи и 100 ръце. Мога ли постоянно да следя кой по колко публикации прави и постоянно да редактирам? Чети правилата, защото така няма да се разберем!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Е що го нема сега Дедо Ти да ти каже че бълнуваш нещо с тоя КЕШ,че даже и банките нема да ти отпуснат финанси.   Пумикс,,,чеки те светнем с малко пред история,,,,моите пра-пра дядовци и моите пра-пра баби са раждани в СОФИЯ и всичките  са се занимавали усилено с трупане на материални блага за поколенията си,,,нямам нито един пияница в рода си,,, или комарджия,,, даже има Човек, който се изучава в училище и на когото има направени няколко паметника . Туй нема го схванеш затова ще ти го обясня по- елементарно,,,, можеш ли да познаеш колко недвижими имота имам в София,,, немаш си на идея ,,, имам и 4 реституирани магазина на 100 метра от НДК,,,,,и всичко това давам под наем,,,2007ма година си купих къща за половин милион евра и си живея в нея,,,,миналия месец купих пак едно жилище,,,имам и 3 гаража,,,,,,   имам и къща в Сакраменто Калифорния ,,,,,, а да видим дали можеш да познаеш дали ако искам няма да си купя камион,,,,,,, в мен го няма селския манталитет,,, щом имаш пари дай да ядем и да пием. Познавам хора милиардери,,не милионери, които бачкат от тъмно до тъмно ,,,,ама за тва не сте дорасли.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Scania_and_Volvo

Цитат на: mylord56 - Вторник, 17 Април, 2012, 16:22:21
Тая публикация май ти е трета поредна. И спри нравоучително да поучаваш, за тебе няма май колега без проблем - този не слушал, друг не четял, трети не живеел както трябва... Че започна да дразниш всички, които се опитват да ти пишат в темата. Най-добре Админа да направи една заключена за всички, освен за теб тема - сам да питаш, сам да си отговаряш. Та да се почувстваш както ти искаш.

Те са само трима-четирима, които пишат безмислици по темата ми и после реват като опарени. Аз нищо лошо не казвам, къде е лошото можеш ли да ми кажеш? Нали има свобода на словото? А и аз не съм нарушил нито едно правило тук. Освен това моите критерии са мнооого по-високи от правилцата на този форум тук.
В нравоучителното поучаване няма нищо лошо и това ще ти го каже всеки НОРМАЛЕН човек. Аз никога не бих се сърдил, ако някой тръгне да ме поучава стига то да е градивно, обективно и в положителна насока, даже бих бил радостен и дълбоко бих уважавал такъв човек! Тези, които се дразнят значи имат някакъв проблем.
Извинявай, ама да търпя просташка наглост от рода на "бъди гявол", това никога не мога да го приема. Това е деградивно натрапване, това е дори в нарушение на закона! И този хубостник по средата на темата ме обиди най-нагло! Админът какво ще каже по този въпрос? През цялото време ми следи темата и си затваря очите за нападките на тримка-четиримка тука, не повече! Админе нали си обективен или не си? Не виждаш ли, че тоя bruto през цялото време се заяжда и напълни темата ми с гадост?! Търпя го, търпя го, не му отговарях, чакам, чакам да се намесиш и да му направиш забележка....ами поех си нещата в свои ръце. Какво само седиш и гледаш сеир?
http://www.youtube.com/watch?v=fdF2gqKHfsI
Моята работа е да бъда добър и с чисто сърце и да обичам всеки като самия себе си.

mylord56

Няма да коментирам, но все пак ми се струва, че ти е нужна собственна тема, заключена за други. Да си се развихряш сам със себе си. Като...

Цитат на: mylord56 - Вторник, 17 Април, 2012, 22:35:35
Няма да коментирам, но все пак ми се струва, че ти е нужна собственна тема, заключена за други. Да си се развихряш сам със себе си. Като...
Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Април, 2012, 21:53:35
Е що го нема сега Дедо Ти да ти каже че бълнуваш нещо с тоя КЕШ,че даже и банките нема да ти отпуснат финанси.   Пумикс,,,чеки те светнем с малко пред история,,,,моите пра-пра дядовци и моите пра-пра баби са раждани в СОФИЯ и всичките  са се занимавали усилено с трупане на материални блага за поколенията си,,,нямам нито един пияница в рода си,,, или комарджия,,, даже има Човек, който се изучава в училище и на когото има направени няколко паметника . Туй нема го схванеш затова ще ти го обясня по- елементарно,,,, можеш ли да познаеш колко недвижими имота имам в София,,, немаш си на идея ,,, имам и 4 реституирани магазина на 100 метра от НДК,,,,,и всичко това давам под наем,,,2007ма година си купих къща за половин милион евра и си живея в нея,,,,миналия месец купих пак едно жилище,,,имам и 3 гаража,,,,,,   имам и къща в Сакраменто Калифорния ,,,,,, а да видим дали можеш да познаеш дали ако искам няма да си купя камион,,,,,,, в мен го няма селския манталитет,,, щом имаш пари дай да ядем и да пием. Познавам хора милиардери,,не милионери, които бачкат от тъмно до тъмно ,,,,ама за тва не сте дорасли.

Това не трябва ли да се премести в "Разни">"Споделено">"Смях" ?
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

За пореден път, поредна...
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

georgi87

Цитат на: Scania_and_Volvo - Вторник, 17 Април, 2012, 22:18:15
Те са само трима-четирима, които пишат безмислици по темата ми и после реват като опарени. Аз нищо лошо не казвам, къде е лошото можеш ли да ми кажеш? Нали има свобода на словото? А и аз не съм нарушил нито едно правило тук. Освен това моите критерии са мнооого по-високи от правилцата на този форум тук.
В нравоучителното поучаване няма нищо лошо и това ще ти го каже всеки НОРМАЛЕН човек. Аз никога не бих се сърдил, ако някой тръгне да ме поучава стига то да е градивно, обективно и в положителна насока, даже бих бил радостен и дълбоко бих уважавал такъв човек! Тези, които се дразнят значи имат някакъв проблем.
Извинявай, ама да търпя просташка наглост от рода на "бъди гявол", това никога не мога да го приема. Това е деградивно натрапване, това е дори в нарушение на закона! И този хубостник по средата на темата ме обиди най-нагло! Админът какво ще каже по този въпрос? През цялото време ми следи темата и си затваря очите за нападките на тримка-четиримка тука, не повече! Админе нали си обективен или не си? Не виждаш ли, че тоя bruto през цялото време се заяжда и напълни темата ми с гадост?! Търпя го, търпя го, не му отговарях, чакам, чакам да се намесиш и да му направиш забележка....ами поех си нещата в свои ръце. Какво само седиш и гледаш сеир?
Баце жестоко си се заблудил че в т.нар. форум има свобода на словото и че т.нар. админ е обективен.Тука трябва да се пише само квото му изнася за да не бъде изтрито и правилата важат за някой с пълна сила за други си затваря очите и няма проблем.Та да ти дам малко акъл преди да публикуваш нещо първо го прати на админа на лично съобщение и ако прецени че е подходящо тогава го публикувай иначе ще станеш жертва на цензурата наложена от него. ;)

admin

Цитат на: Scania_and_Volvo - Вторник, 17 Април, 2012, 22:18:15

Имаш някаква изключителна дарба. Съвсем категорично заключи, че "през цялото време ти следя темата". Сякаш твоята тема е нещото, без което животът ми няма да има смисъл.
А сега сериозно. Под абсолютно всяка публикация има бутон "Извести модератор". Ако се чувстваш обиден, засегнат или просто считаш, че публикацията е в разрез с правилата, докладвай я. Така ще ми бъде по-лесно да забележа нередността.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

mylord56

А аз се извинявам, че вследствие на раздразнението си направих две поредни публикации.

комбайнер

Може ли колегата с многото имоти да обясни за колегата с големия мерак, каква част от тия имоти, са плод на шофьорския му труд?  Клипове, имоти.... То момчето с двата крака ще рипне право в ...........то.

mylord56

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Април, 2012, 21:53:35
Е що го нема сега Дедо Ти да ти каже че бълнуваш нещо с тоя КЕШ,че даже и банките нема да ти отпуснат финанси.   Пумикс,,,чеки те светнем с малко пред история,,,,моите пра-пра дядовци и моите пра-пра баби са раждани в СОФИЯ и всичките  са се занимавали усилено с трупане на материални блага за поколенията си,,,нямам нито един пияница в рода си,,, или комарджия,,, даже има Човек, който се изучава в училище и на когото има направени няколко паметника . Туй нема го схванеш затова ще ти го обясня по- елементарно,,,, можеш ли да познаеш колко недвижими имота имам в София,,, немаш си на идея ,,, имам и 4 реституирани магазина на 100 метра от НДК,,,,,и всичко това давам под наем,,,2007ма година си купих къща за половин милион евра и си живея в нея,,,,миналия месец купих пак едно жилище,,,имам и 3 гаража,,,,,,   имам и къща в Сакраменто Калифорния ,,,,,, а да видим дали можеш да познаеш дали ако искам няма да си купя камион,,,,,,, в мен го няма селския манталитет,,, щом имаш пари дай да ядем и да пием. Познавам хора милиардери,,не милионери, които бачкат от тъмно до тъмно ,,,,ама за тва не сте дорасли.

Жив и здрав да си, все така хубави сънища да сънуваш ! А ако не е сън, би ли сканирал и направил достояние на всички нотариалните актове на имотите си. Иначе явно си фантазираш, нищо чудно и да започнеш да си вярваш ! Грешка - ти сигурно вече си вярваш.

ET VIT-93

РАЙДЪР777, защо неискаш да се излекуваш ???.При тез пари, де трудно разбираш какво означават ,като сума ;D ,а и непознваш ,и слагаш произволни цифри :o,Отдели макар, и с трепереща ръка,едни синеят така 20 е написано на хартиения носител седни, у варело дръпни завесата ;)капачката, ще пукне 9п-ти, и на големи глътки го пресуши ;),умолявам Те :D.Тез имоти са, Ти фикс идея ;)РАЙДЪР777 ;) ;D ???,допуснал си най-страшното да се разболееш по-мираж :o ;D.Така ще се почустваш Дома в някой от многобройните Ти имоти ;D.На някой паркинг, вместо да прочетеш Дон Кихот ???,Ти клипчета качваш ??? :o ???.Ако го прочетеш, и неустановиш миража Му за борба с вятърните мелници ;) :,oзначава Брате, че Ти си неизлечимо заболел, :o и ще трябва да си посетиш имотите по-света за да намериш утеха ;D,но все повече, се съмнявам. >:( :o :D ;D

pumix

Райдъре,Райдъре,аз исках да се пошегувам,че Дедо ти,когато го прочете това ще ти тегли неколко реда,в негов стил.Ама вече си мисля че е прав да те заяжда.Нито съм искал да знам какви имоти имаш,какво можеш да си позволиш и т.н.Ама явно ти си недорасъл,щото умре циганката дето те хвали и ти почна сам.А и малко се съмнявам,че ако имаш такива възможности,ще караш тая консерва.А и личния ти автомобил,който си показвал не е много цифра,та не се хвали тука с материалното ти богатство.Викаш къща за половин милион евра и живееш в нея,нещо се ебаваш ся,защото живееш в къща с марката DAF.Не си само ти с имоти,роднини в чужбина от панти веко и натурален софиянец.Това последното си го повторил 1000000 пъти.И кво от това да не си нещо повече от останалите?Това бие на комплексарщина,вище кой съм аз,какво имам и съм софиянец,ма нали сме си прости и не може да вденеме,щото ти така си казал.
Предлагам да се направи тема за мечтите на райдъро и икономиста с шофьрски мераци.

pumix