• Welcome to Форум на българските шофьори.

Искам да работя като международен шофьор - съвети, мнения...

Започната от Scania_and_Volvo, Неделя, 08 Април, 2012, 03:03:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Април, 2012, 21:53:35
Е що го нема сега Дедо Ти да ти каже че бълнуваш нещо с тоя КЕШ,че даже и банките нема да ти отпуснат финанси.   Пумикс,,,чеки те светнем с малко пред история,,,,моите пра-пра дядовци и моите пра-пра баби са раждани в СОФИЯ и всичките  са се занимавали усилено с трупане на материални блага за поколенията си,,,нямам нито един пияница в рода си,,, или комарджия,,, даже има Човек, който се изучава в училище и на когото има направени няколко паметника . Туй нема го схванеш затова ще ти го обясня по- елементарно,,,, можеш ли да познаеш колко недвижими имота имам в София,,, немаш си на идея ,,, имам и 4 реституирани магазина на 100 метра от НДК,,,,,и всичко това давам под наем,,,2007ма година си купих къща за половин милион евра и си живея в нея,,,,миналия месец купих пак едно жилище,,,имам и 3 гаража,,,,,,   имам и къща в Сакраменто Калифорния ,,,,,, а да видим дали можеш да познаеш дали ако искам няма да си купя камион,,,,,,, в мен го няма селския манталитет,,, щом имаш пари дай да ядем и да пием. Познавам хора милиардери,,не милионери, които бачкат от тъмно до тъмно ,,,,ама за тва не сте дорасли.

Бех се въоръжил със сичкото търпение на свето, ма те тук точно не издържах... Не, че нямам чувство за хумор, ма...
И за автора на темата, на който му се сторил доста автентичен разказът за хилядите евра, го съветвам да не прибързва с изводите и заключенията си...! ;)
Аджеба Иво, оти бачкаш по цела година, без да си видиш рожбичките на живо, готвейки си пица у камионо в движение, щом си толку напред с мат'ряло???
Имаше един клошар в съседния блок - лека му пръст - във всяка съседна сграда имаше от един то четири апартамента.
Изгоря в съня си от угарка. Достъпът до нему на спасителния отряд беше възпрепятстван от хартии от банички и вестници...
Дано ми е грешна асоциацията!!! С най-добри чувства!!!!!  ::)

Roshko

rider777

Росене,,,аз нямам никакво чувство за хумор па ти си мисли кво си искаш,,, Разни хора -  разни идеали,,,, и дядо ми има брат, който е собственик на няколко сгради в центъра и ги дава под наем от 20 години,,,, в банката има гаранция над милион евро, но и той си рови по боклуците и съм го засичал веднъж на Женския пазар си купуваше краставици и домати и се пазареше като циганин с продавача.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

Абе, момчета.....колеги...не е важно,кои какво и колко има,не е важно,дали някои вярва на някого за това,какво притежава,важното е ,какво представлява дадения човек-ето,един пита за работа,друг за съвет,а ние го обърнахме на кои какво може,знае,има,показва,доказва.... :)

bad_kras

Нека и аз да Ви помоля да се съобразявате с постовете си за дадената тема!!!  >:(  Не си създавайте конфликти и да ползвате форума за "чат" !!!  Има раздел за "Празни приказки" - там можете да се изявявате в словесни дуели!  ;)   На тези които са разбрали "намека" , пожелавам приятни емоции във Форума!  :)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

kkkvd

Колега, цялата тема е за празни приказки, няма да е лошо да я преместиш там. Ти видя ли едно сериозно изказване от тоя дето е създал темата? Изчети я, аз си дадох труд и просто колегите залудо му пишат.

Roshko

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 19 Април, 2012, 17:19:48
Колега, цялата тема е за празни приказки, няма да е лошо да я преместиш там. Ти видя ли едно сериозно изказване от тоя дето е създал темата? Изчети я, аз си дадох труд и просто колегите залудо му пишат.

Е аз затва изтрещех, баце. На отговор 19* се забелязва...  ;D ;D ;D Редакция за объркана буква... абе ко а ти рекнем, неам думи...
Секи си го сърби некъде и никой не мое а предскаже кога точно и по какъв повод ще се почеше...

Бац Иво, за дедо ти ни мъ интресуа, от не съм го засекал у форума а пише небивалици, ма теб конкретно питах...

Jack77

Здравейте и аз се стремя да осъществя същото като колегата. Малък келеш на 23 съм и имам  "C" от май 2009, пътувам предимно България и 2 пъти седмично в Европа (макар че Румъния и Гърция не са точно Европа  ;D), със едно 15 тонно атего. Сега май месец ще изкарам "Е" и след това се качвам да пътувам по Италия, Испания и Франция. И тук идват 2 мои питания. Първото - след като имам "С" преди септември 2009 курса за професионалната компетентност е 350 лева, но сега като взема "Е" попадам в друга графа, това значи ли, че ще ми е 1000 лева? Второто питане ми е дали след като си сменя книжката трябва да сменям и дигиталната карта или може преди да я сменя да направа едни копия при нотариус и да си пердаша така? Мерси предварително за отговорите.

МИНКО ИЛЧЕВ

Колега Jack77, не попадаш в друга графа. Тази квалификация (компетентност) е една, важно е "С". По-добре да я изкараш с новата книжка (по-точно документите в ДАИ, подай с новата). Дигитала не е нужно да сменяш. И аз съм, със старата книжка. Имам я преснимана, не са ме питали досега.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Бриги Магнито

Бацета запленихте ме да Ви каем ,то че се степате оше малко,та реших и аз да се цаним за международен шофьор,та не е лошинко да ме светнете са ,кво да почна да си купувам,където може да ми у файда дет се вика.
За са имам само котлон газов(не знам ползва ли се из Европата)имам и навигацийка неква,мислим важи си ,едно ТВ имам некво с антенка от Технополиса за 5 кинта,та тва е в общи линии.
Са четем тука некви антени за нет,некви чинии за Булсати и т.н. ,та ше ми дотребва ли такова или ке?
Мъцнете аджеба едно средностатистическо Дападжийче ко му требе да стане международен шофьор?
И ако не е тайна мъцнете у коя държавица е най-арно за подвизи тез дни?
За са тва са ми питанките,ако сакате мъцайте ако не нема бира за вас.

Jack77

Антена за лап топа ти трябва за нета да хваща по добре, че на повечето места е слаб, а котлон, моя е на ток към запалката се бичи и да ти кажа доволно бързо си готви, едва ли са забранени газовите. Отностно телевизора не мога да ти помогна, аз само лап топ си ползвам.

п.п Минко мерси за отговорите

Бриги Магнито

Цитат на: Jack77 - Събота, 21 Април, 2012, 18:03:39
Антена за лап топа ти трябва за нета да хваща по добре, че на повечето места е слаб, а котлон, моя е на ток към запалката се бичи и да ти кажа доволно бързо си готви, едва ли са забранени газовите. Отностно телевизора не мога да ти помогна, аз само лап топ си ползвам.

п.п Минко мерси за отговорите
Баце мерси за отговора,ако не ти е проблем метни някоя снимка на тез ел.котлони или линк,че не съм ги меркал какво представляват,а е хубаво като търся нещо да знам поне как изглежда.
Газовите може да не са забранени,но има ли места къде да си пълня бутилчицата?

Jack77

http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B5%D0%BB+%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%BE%D0%BD+%D0%B7%D0%B0+%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8&um=1&hl=bg&sa=N&biw=1280&bih=885&tbm=isch&tbnid=NtADhgfvOzMIiM:&imgrefurl=http://shop.mobile.bg/3024-kotlon-edinichen-jata-ce-451.html&docid=F8mmC3Sl97gz3M&imgurl=http://shop.mobile.bg:7880/img/p/3024-6147-large.jpg&w=300&h=300&ei=ts6ST4iEJdGVswbd3ImlBA&zoom=1&iact=hc&vpx=215&vpy=149&dur=886&hovh=225&hovw=225&tx=125&ty=107&sig=106174997973931397900&page=1&tbnh=164&tbnw=215&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0,i:63

Подобно на това е моя, този не знам дали е за камион, а и не мога да ти кажа колко пари е , защото ми е подарък. За твоя иначе предполагам на бензиностанциите ще ти го пълнят не знам. Обаче като ти гледам мненията май ташак си праиш с мене  ;D

Бриги Магнито

Баце не си правя бъзик ,а се опитвам да върна таз тема към същността и ,и тъй като аз не съм запознат с международният транспорт си питам ,ти ми даде нещо друг да мъцне нещо и ще се скалъпи общата картинка.
 ;)

rider777

Бриги, преди да потеглиш мини и си купи немам идея как се казва,,ама това, което седи на колата и през него се пълни газовата уредба,,предполагам се сещаш за кво ти думам ,,,,та взимаш го и котлона барабар  и отиваш при некой стругар да ти направи преходник за да си го пълниш навсекъде. То не на всякъде позволяват, ама като гледам си от оправните и ще успяваш да си го пълниш котлончето,,,без него си за никъде брат. Требе ти и инвертор ,,зависи кво ще включваш в него де,,,, ама антенка за нета си вземи готина,,,Росен Димитров е в час с тях,,иначе има доста ментаци дето само ще си дадеш парите за тех и работа нема ти свършат. Булсата е готино нещо,,ама съвсем спокойно се минава и без него,,,аз моя съм го пускал за последно декември 2010 и не ми липсва ич, въпреки, че ако си някой телеман че полудееш без него. То неща за в камиона ти трябват бол, но едно по едно ти сам ще си натрупаш нужното,,,,,, тенджера под налягане също си вземи.

Бриги Магнито

Мерсаж бац Иво,не съм мноо телеман ,ма мноо девойка щъка из ТВ-то та да зяпаме.

Бриги Магнито