• Welcome to Форум на българските шофьори.

Искам да работя като международен шофьор - съвети, мнения...

Започната от Scania_and_Volvo, Неделя, 08 Април, 2012, 03:03:32

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

rider777

На ЕШК не требе да се верва много  ;) Бад Крас,,, за 25 години у камиона мислиш ли, че не са ми гърмели кви ли не гуми,,,и задни и предни и още по-задни,,,,,,,, то ако има да става белята как и да държиш волана си пътник  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

bad_kras

Цитат на: rider777 - Събота, 28 Април, 2012, 03:37:02
На ЕШК не требе да се верва много  ;) Бад Крас,,, за 25 години у камиона мислиш ли, че не са ми гърмели кви ли не гуми,,,и задни и предни и още по-задни,,,,,,,, то ако има да става белята как и да държиш волана си пътник  ;)
Аз не знам колко гуми са ти гърмели баце , просто споделих че , не даваш добър пример на младите. Като прочетох и коментарите под клипа ти , на много от младите това им е направило впечатление!  :o  А знаеш и старата поговорка : Един миг невнимание - цял живот страдание!   ;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Бриги Магнито

;) Да мъцнем и аз един от старите лозунги.
,,Секунда невнимание и после цял живот мъртъв,, пишеш го некогиш на портала у КОЦМ. ;)
Мъдри слова имаше некогиш са е ,,Бачкай ,па че видиме,,

ET VIT-93

комбайнер

И аз доде карам понякога ръфам нещо или пия вода, ама волана не пускам.
Колегата rider ми се струва че е силен по литература , ама по математика си е слабак.
Няма такъв, който да ме убеди, че да държиш волана и да не го държиш е едно и също, когато се движиш дори с 50 км/ч.

rider777

И по литература и по математика си бях отличник ама,,,,,,,,,,,,,,,,,,, станах шофер  :) И чеките са да ви светнем сите,,,,докат е сниман този клип не съм пуснал волана ни за секунда,,,,ама никой не се светна нали.

pumix

Цитат на: rider777 - Събота, 28 Април, 2012, 14:20:48
И по литература и по математика си бях отличник ама,,,,,,,,,,,,,,,,,,, станах шофер  :) И чеките са да ви светнем сите,,,,докат е сниман този клип не съм пуснал волана ни за секунда,,,,ама никой не се светна нали.
С коляното ли го подпираш?
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

ivopifeca

Може да го подпира и не с коляното,човека да си кара както иска и му е удобно,хаиде не ми казвайте всички,че постоянно държите волана с две ръце,не пушите докато карате,семчици и др. :)

Slav_305

Всичко е до навик. Аз, лично, не мога да карам с две ръце. Каквото и да карам- само с лявата ръка на волана, а дясната е на лоста.  :)
Даже, на изпита с камиона, изпитващия ми направи забележка, че карам само с една ръка.  ;D ;D ;D
Play Golf, don't drive it!

комбайнер

Цитат на: rider777 - Събота, 28 Април, 2012, 14:20:48

Колега, аз се чудя авантюризъм ли е да се наднича на дявола под опашката, а то се оказва че опашката си е твоя.... ;D ;D
В такъв случай за теб е безопасно. Зарад другите ще е полезен надпис върху кабината" ДЯВОЛ " ;D......с по- едри букви ако може!

ivopifeca

Цитат на: комбайнер - Събота, 28 Април, 2012, 15:30:18
Колега, аз се чудя авантюризъм ли е да се наднича на дявола под опашката, а то се оказва че опашката си е твоя.... ;D ;D
В такъв случай за теб е безопасно. Зарад другите ще е полезен надпис върху кабината" ДЯВОЛ " ;D......с по- едри букви ако може!
Ти го изкара,леле зае..и,аиде много стриктни станахме вече чак :)

SEMPER

Цитат на: pumix - Събота, 28 Април, 2012, 14:22:50
С коляното ли го подпираш?

Га бех млад и глупав се бех фанал на бас, че от Шумен до Варна нема пипна волана с ръце.

И по тая схема с колената го зех баса  ;D

Ся не съм мноо горд от тва  ;)
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

ivopifeca

Не е важно как държиш волана,важно е да хващаш пътя.

комбайнер

;D ;D ;D То кога некой индивид е по-гръчав и с по-лабави дъсчета, може да се посвие и да врътка колелцето с долните си лапи.
Ако си сложи и едно кашонче банани наблизо......кеф ;D ;D ;D ;D ;D ;D

комбайнер