• Welcome to Форум на българските шофьори.

За телеманите

Започната от spa67, Четвъртък, 19 Април, 2012, 13:43:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

spa67

Здравейте,колеги.Искам да отворя една нова тема за сателитната телевизия.Аз например без ТВ не мога.Така де,това ми е връзката с БГ.Най важното,което знам за сателитната ТВ,е да знаеш вертикалните градуси,а после хоризонталните,ще се нагодят.Става въпрос,за Булсатком.Ще се опитам да помогна,като споделя вертикалните градуси,в някои държави.За Дания са 19 .Германия от 21 до 26(по посока Австрия). Следва,Чехия,Австрия,Унгария и тн. към България(като завишавате по няколко градуса).Чувал съм,че можело да се комбинират разни системи,с цел да се компактизира,самата сателитна чиния,но не съм виждал.Ще бъда много благодарен,на колегите,които имат инфо,и искат да го споделят.А също така и да допълнят  за други държави

spa67

stanche

А за хората които са с телефончета с Андроид има едно приложение DishPointerPro, което с точност показва на екрана на телефона къде е сателита и е по-лесно за настройване на антената :)
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

stanche

Не карам бързо - летя бавно :) !!!

spa67

Дай,повече инфо.Така е много постно.

admin

Цитат на: spa67 - Петък, 20 Април, 2012, 09:15:04
Дай,повече инфо.Така е много постно.

Тук е обяснено подробно за какво става дума.

http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?24600-DishPointer-Pro-up-to-v2.0
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Mandor

http://www.dishpointer.com/
Намирате къде сте, избирате кой сателит търсите и получавате елевация, азимут и дори завъртане на "оченцето".
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

xcebc

Според мене това с тези програми е само излишно губене на време.Аз примерно преди да се паркирам гледам на навигацията къде е сигнала и за около 5-6 минути после си настройвам антената,ако трябва като спра да включвам програми да вида къде е сигнала,и ако не съм спрял както трябва да места и камиона направо бих се отказал да я слагам.

bad_kras

Това наистина е интересно и работи перфектно. Дори си нямах и представа , че има такава програмка.  :)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

gumboro