• Welcome to Форум на българските шофьори.

Майстори зад волана

Започната от loshdancho, Понеделник, 07 Май, 2012, 23:06:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

цецодебел

Кой бе Иво ,Кодигньотото ли ?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

rider777

Не,,,, нейде покрай Виченца май им беше гаража. Дето шефа им държи ключовете от личните им коли и ги проверява за туби.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Е там голяма фирма май са само Арчезе ,ама аз не ги и знам , а и не ме интересува :) ;D

rider777

Не е и Арчезе,,,,,,,, абе ще се сетя,,,,, даже съм ги снимал много, когато правехме паузи заедно,,,,,, имат офис в Обеля

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

цецодебел

Айде и от мене  :D  Не знам как да го отворя като тебе обаче :-[
https://www.youtube.com/watch?v=naOHC8KnmjU
Това даже е за С категория !

dino412

Цитат на: цецодебел - Понеделник, 17 Октомври, 2016, 15:32:09
.............................................  Не знам как да го отворя като тебе обаче :-[...................................................

Натискаш иконката You tube над усмивчицата :) копираш линка в полето което Ти излезе и премахваш буквата s от https да остане само http.
Поне така Ми го обясниха и на Мен и така го правя и се получава.
Иначе с чука и секача съм доста по-напред :D отколкото с клавиатурата.Ма кво да се прай човек се учи цял живот и накрая умира неук. :-[
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

цецодебел

Мерси !!! Сега че го пробвам.. Да сложа едно и от къде го вадят мрамора!  Да не си мислят хората че е лесна работа ;)

Ни_Лук_Ял

... и после всеки можел да кара, нали, лесна работа. ;D

https://www.facebook.com/valentino.VIP.fan.page/videos/684320428434158/
Breakthrough....

ivopifeca

Заучена работа:)Гледам по рампите...много трудно назаде бре:")Много комбайнер и ифадджия се качило на полуремарке бре...питам ги-гледаш ли в огледалото-он вика,я си отворим врата,да съм сигурен повече-много селянин е по камионитеее ;)

цецодебел

Цитат на: ivopifeca - Събота, 08 Юли, 2017, 20:20:28
Заучена работа:)Гледам по рампите...много трудно назаде бре:")Много комбайнер и ифадджия се качило на полуремарке бре...питам ги-гледаш ли в огледалото-он вика,я си отворим врата,да съм сигурен повече-много селянин е по камионитеее ;)
Пифчо па те е дошла много ракията !!! Извиняваме се ! Ти пиеш водка :D

loshdancho

Цитат на: ivopifeca - Събота, 08 Юли, 2017, 20:20:28
Начина ти на писане, затвърждава думите ти Стократно....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

R560

rider777

Перфектно я обърна тази странна композиция,,,,  важното е да не му се чудиш мноооо мнооооо в такива ситуации ,,,,,, аз редовно попадам в ситуации там около 23тата минута в това клипче и чак се напикавам от ужас ,,,,

rider777