• Welcome to Форум на българските шофьори.

Майстори зад волана

Започната от loshdancho, Понеделник, 07 Май, 2012, 23:06:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DIVAKKAT

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 28 Октомври, 2012, 20:15:27
Баце па он и тоз е фанал завоя,оти ти е друг.Кабината мине ли,нататък не е интересно .
Въпреки това ако все пак имате трудности ,свиркай,че додем да го донагласим
браво на колегата добре разсъждава ако се затвори и дясната врата ще се види и още

DIVAKKAT

DeDo Vi

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 08 Май, 2013, 17:49:11
Ми ,ако е трябвало да сменяват каси тип БДФ?тия къде са на фитингите сменяемите върху хенгер :)
Баце зависи си от шоферите. Аз преди няколко дни бях паркирал за пауза в Магдебург зад един РЕАЛ. Дойдоха 4 немски камиона с каси БДФ, не съм им засичал време, но докато аз си опека две пъжолки на скарата немците си размениха касите даже и пиха по кафе и си заминаха. И това става в пълен мрак, само на светлината на фаровете. Сам си прави изводите, аз само споделям какво видях.
А съм бил свидетел как, четрима цървули от СОМАТ си сменят полуремаркетата (прицеп) в продъжение на 2 часа, на всичкото отгоре разбудиха целия паркинг. То не беше викане то не бяха маневри, абе пълна селяния.
Така,че на Иво му вярвам безрезервно.
п.п. Лично аз сигурно че се туткам цел ден ако трябва да щракам каси(БДФ). :)

DeDo Vi

ivopifeca

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 02 Юли, 2013, 03:19:37
Баце зависи си от шоферите. Аз преди няколко дни бях паркирал за пауза в Магдебург зад един РЕАЛ. Дойдоха 4 немски камиона с каси БДФ, не съм им засичал време, но докато аз си опека две пъжолки на скарата немците си размениха касите даже и пиха по кафе и си заминаха. И това става в пълен мрак, само на светлината на фаровете. Сам си прави изводите, аз само споделям какво видях.
А съм бил свидетел как, четрима цървули от СОМАТ си сменят полуремаркетата (прицеп) в продъжение на 2 часа, на всичкото отгоре разбудиха целия паркинг. То не беше викане то не бяха маневри, абе пълна селяния.
Така,че на Иво му вярвам безрезервно.
п.п. Лично аз сигурно че се туткам цел ден ако трябва да щракам каси(БДФ). :)
Касите,брат ми не са чак такава философия както изглежда,на човек,който не го е правил ;)Ако всичко е наред,особено да ги има подвеждащите ролки на ремаркето,нема проблема.Е са ако не си го правил-неколко смени и вече си в час,тва разбира се и ако си карал и свикнал на завиващо ремарке.

R560

камионджията

Това го кара една руса женска голяма симпатяга е и зад волана няма равна.!  :) :)
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

driver1

Свалям шапка на шофьора от клипа!

R560

ivopifeca

MagnuM

Ето този го признавам за професионалист! "Голям шофьор!"  ;)

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

R560

RFF

0898677590
ПЪТНА ПОМОЩ
ДЕНОНОЩНО

R560

Boroman21

Първия си е чисто позьорство , спокойно можеше да влезе на преден и да свие на дясно огледало.Втория да са му яки осите само , как го скърши тва ремаркенце. А всъщност италянците са го измислили ремаркето и то е  двуосно  за такваз работа.Тоя на 4то видео вече няма здрав лафет  ;)

sek.1

MB Actros

Цитат на: Boroman21 - Вторник, 10 Декември, 2013, 19:31:47
Първия си е чисто позьорство , спокойно можеше да влезе на преден и да свие на дясно огледало.Втория да са му яки осите само , как го скърши тва ремаркенце. А всъщност италянците са го измислили ремаркето и то е  двуосно  за такваз работа.Тоя на 4то видео вече няма здрав лафет  ;)

Този първия можеше и да го признаем за добър,ако не си беше отворил вратата и да си показва главата на вън все едно кара Зил самосвал.:-)

MB Actros