• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ферибот през река Дунав при Оряхово, (България) и Бекет, (Румъния).

Започната от ferryboat, Вторник, 08 Май, 2012, 18:45:13

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

admin

LKW, точно тези последните при старата бензиностанция ми снимаха личната карта и сложиха митническа пломба на ремаркето. Предупредиха ме, че задължително трябва пломбата да бъде премахната на излизане от Румъния, в противен случай ще нося наказателна отговорност.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Ми това е ANAF румънската НАП  и сега не слагат пломби, а само снимат чмр   заради измамите с ддс.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

skumri

Хора , така като гледам , май не само аз съм прецакан от тия симпатяги. Съгласен съм , че е по-добре през Видин...най-малкото не плащаш такса "полиция" и порт такса.Скапаното е , че няма как да стигнеш до моста с тия пътища , което е безумно.Следващата седмица имам излизане и най-вероятно ще бъде през Оряхово.По-добре е ония гадове да отмъкнат някое евро , вместо да викам неволята по родните пътища.
Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

loshdancho

skumri

Имам желязна логика с която , предполагам , ще се съгласите. Също като нашите полицай , могат да ти намерят косур. Стига ми да ми напишат някакъв акт или недай си боже да ми задържат мпс-то с товар.От там ще стане такава проблемация , че ще ми трябва поне седмица да се оправя. При това без да броя парите и нервите.За това си мисля , че е по-добре да им дам нещо на алчните цървули и да ги псувам , пък дано ги изселят в Бесарабия.

loshdancho

ahil_73

И през Расово не става...баси и пътя на Тополовец , мегата опря..Лош Данчо ти откъде минаваш?

ceko1969

loshdancho

Ми аз съм си кариерно чедо и не ми пука перем през Расово.

skumri

Хора , минах през село Ботево и няколко други, през Доктор Йосифово, през Монтаза към Враца... "пътя" през който се минава е меко казано отвратителен. Бях подготвен психически за лош път, но това ме шокира. Как може въобще това нещо да се използва като международен "път" . Пред мен турски тир се "уплаши"  от еднометрова пропаст в Монтана и трябваше да връща назад , за да мине...моля , ако някой има представа за що-годе нормален път да каже

Красимир Тодоров

Цитат на: loshdancho - Вторник, 31 Март, 2015, 23:04:10
Ми аз съм си кариерно чедо и не ми пука перем през Расово.
Е то Расово беше втория най-добър маршрут, ама по едно време беше затворено, тамън се засъдихме и почнах да минавам от там и замалко да затъна в царевичака, за това им теглих една и почнах да си минавам през Смирненски, срещу забраната (имаше такава)... Другия вариант е през Ружинци, това е и международния маршрут, а този през Смирненски не се води международен, там пътя е добре с малки претенции в Димово и още едно село. Но много баири има посока Видин и е малко по-дълъг. Четвърти вариант е през Лом, ама там хич не ме кефи, не е кратко и е тясно, а отсечката Сливата-Орсоя-Добридол не може да се кара с повече от 10 км/ч

loshdancho

Примирете се път няма от където и да минеш все  не става.

skumri

Мерси
Следващата седмица ще пробвам Смирненски...дано е поносимо.
През моста спестявам доста пари, дано оправят магистралата още тази година

LKW

"Международния" маршрут през Ружинци Димово леко не е актуален за в момента.
Скумри коя магистрала да оправят?
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

ivopifeca

През Расово виси ли още забраната?Или пътя е станал невъзможен и там?

ivopifeca