• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мнения за Mercedes-Benz - C180,C200 и C220 W203 ?

Започната от Trucker_Boy, Понеделник, 21 Май, 2012, 16:34:13

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 09 Юли, 2012, 20:52:38
Питам като двигатели, кой е по-сполучлив.
Не ме интересуват други горива като газ и метан. :)

Няма да се похвалиш от дизела. Гледай само да не ти падне някой бъгав комън-рейл. Един колега в чудо се видя с една А-класа с такъв двигател.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Гена

И аз и жена ми караме Мерцедес и нямаме никакви оплаквания-дори обратното много сме доволни

Гена

Trucker_Boy

Цитат на: Гена - Вторник, 10 Юли, 2012, 10:34:03
И аз и жена ми караме Мерцедес и нямаме никакви оплаквания-дори обратното много сме доволни

Но точно W203 ?
Събирам мнения само за него.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

ИванТ

Тук вече е необходима нуждата от по-конкретни въпроси, за да има и точни отговори.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Tihomir78

Цитат на: Trucker_Boy - Вторник, 10 Юли, 2012, 14:43:49
Но точно W203 ?
Събирам мнения само за него.

Най-добре питай в форума на мерцедес за конкретния модел. Посъбери повечко мнения, защото все пак всеки си гледа от своята гледна точка. Иначе ако не си чел това хвърли едно око  ;)
http://mercedes-bulgaria.com/c-klasa/191-testove/1636-mercedes-c-class-w203-avtomobila-na-staro.html

vaskris

2 години го карам само че е 270 CDI, никакви ядове,само редовно обслужване. Пъргав и за тия 170 коня приличен разход максимум 9/100 градско.

vaskris