• Welcome to Форум на българските шофьори.

Силно земетресение разтърси България

Започната от admin, Вторник, 22 Май, 2012, 03:21:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SEMPER

Пак поразтресло малко, този път не било от "затихващите" май
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Mystang

Ахам...към 1 се растресе малко по стабилно.Мислех че е от бирата ама не...... ;D

Mystang

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

pumix

1 часа през нощта беше,магнитуд 4,5 по Рихтер,епицентър Перник.Това хич не беше от затихващите вторични трусове.Явно ще трябва да свикнем някак си.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

VOLVO 480

5-те най-силни земетресения в света през последния месец http://www.economy.bg/bulgaria/view/4062/5-te-naj-silni-zemetreseniya-v-sveta-prez-posledniya-mesec  както и най сеизмичните райони в света като едно от тях е България за жалост! :(

rider777

http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=406&aid=9728    ,,,,,    Не знам колко от вас знаят, че над 50% от земетресенията в последните 2 десетилетия са изкуствени ,,,,,,,,,,, поне да го бяха започнали в някакво различно време а не в 3, 00 ,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pumix

Цитат на: rider777 - Вторник, 29 Май, 2012, 00:38:23
http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=406&aid=9728    ,,,,,    Не знам колко от вас знаят, че над 50% от земетресенията в последните 2 десетилетия са изкуствени ,,,,,,,,,,, поне да го бяха започнали в някакво различно време а не в 3, 00 ,,,,
Хахахаха,изкуствени  ;D ;D ;D нема такъв смех просто.Айде некой ако може да обясни как ще предизвикаш земетресение.И ако е възможно това нещо,кой ще клати точно България,от какъв зор?

admin

Цитат на: pumix - Вторник, 29 Май, 2012, 10:04:53
Хахахаха,изкуствени  ;D ;D ;D нема такъв смех просто.Айде некой ако може да обясни как ще предизвикаш земетресение.И ако е възможно това нещо,кой ще клати точно България,от какъв зор?

Прочети повече за HAARP и ще разбереш много неща. Американците отдавна се занимават с подобни щуротии. Не забравяй, че от 84 години все пак не е имало у нас земетресение с такъв магнитуд. Аз лично също не вярвам в изкуствения произход точно на това земетресение.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

pumix

Цитат на: admin - Вторник, 29 Май, 2012, 10:15:39
Прочети повече за HAARP и ще разбереш много неща. Американците отдавна се занимават с подобни щуротии. Не забравяй, че от 84 години все пак не е имало у нас земетресение с такъв магнитуд. Аз лично също не вярвам в изкуствения произход точно на това земетресение.
За американците не се учудвам,тия са способни на всичко,може и да са измислили как да го правят.Но защо им е притрябвало да се занимават с България,при положение,че с други страни имат конфликт,а с нас не?
Прецакахме се с това НАТО,ако не се бяхме набутали там сега щяхме да имаме едни ракети дето могат да ги затрият от картата на света.В този случай няма да посмеят да ни клатят,разбирасе ако изобщо го могат де.
И аз мисля,че точно това земетресение си е от майката природа.
Иначе в 10:25 земята пак забоботи с магнитуд 3.8 по Рихтер.От оня ден не се беше обаждала и сега ни подсети кой диктува правилата.

Rammbon

Цитат на: rider777 - Вторник, 29 Май, 2012, 00:38:23
7 часа разлика по американски, дали напред или на зад във времето, за тях е ден. Преди 6-7 месеца на 5км на юг  от Карнобат имаше странно заметресение. Първо се чу страшен гръм , след 1-2 секунди вертикално тресене и затихващи хоризонтални трептения. Магнитут 3.3 Рихтер на 2 км дъбочина. Сякаш нещо е имало в земята и е решило да се преобърне. Там където е епицентъра има силно магнитно поле от нещо . Усетено е на 20км в радиус, а гърма е чут надалеч.

pumix

Хммм....казваш магнитно нещо.Я някой по запознат да каже дали магнитно нещо може да накара телефоните да не работят,защото след всеки трус 30 мин. не мога да се обаждам на никой,нито пък могат да ми се обаждат на мен.Приятели също се оплакват от такъв проблем.

admin

Интересен материал и още по-интересна гледна точка за земетресението в България.

http://www.reduta.bg/?p=3110

admin