• Welcome to Форум на българските шофьори.

Качване на снимки във форума

Започната от Trucker_Boy, Петък, 25 Март, 2011, 22:21:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Качване на Снимки ?

(1) Качване на снимки като линк:
1.За снимки, качени на някой сървър - с десния бутон копирате линка на снимката от Adress bar и я "пействате" в поста си. Също можете да натиснете бутон "Вмъкни връзка", тогава се появява следното [url)(/url] като с десния бутон поставяте копирания линк между скобите.
2.За снимки от Вашия компютър - първо качвате снимката на някой сървър (snimka.bg, picvalley.net, imageshack.uk и т.н.), после повтаряте упражнението от точка 1. За snimka.bg трябва да си направите регистрация и трябва да направите албума публичен

Качване на снимки в пълен формат
1.Ако размерът им е до 1 mb  - натискате бутонът "Допълнителни Опции" и се появява това

(2)Ако размерът им е над 1mb - ползвайте snimka.bg или picvalley.net (или който решите сървър) Ако изберете picvalley, Ви се появява следното:

Като натиснете бутона "Моят компютър", отново се появява бутон "Browse", с който можете да изберете снимката, която искате да използвате. При това автоматично се отваря ново прозорче за следващата снимка. След като сте качили всички снимки, които Ви трябват, кликвате с мишката на първата (тя се отваря в отделен прозорец, вече в голям формат). Под снимката има няколко бутона - Вас Ви интересуват "РНРВВ код със снимка в цял размер" и "РНРВВ код с thumbnail".

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

admin

Поздравления и голяма благодарност за изчерпателното описание. Със сигурност ставаш все по-важен човек във форума. Надявам се, че и останалите ще оценят труда, който полагаш за развитието му.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Събота, 26 Март, 2011, 00:57:56
Поздравления и голяма благодарност за изчерпателното описание. Със сигурност ставаш все по-важен човек във форума. Надявам се, че и останалите ще оценят труда, който полагаш за развитието му.

Благодаря много , за мен форумът е много важен защото до сега не съм откривал форум направен специално за шофьори  :)
www.sbps.eu

tcvetan161

Благодаря ти много за обяснението Trucker_Boy  ;) :)

admin

Тракерчо, и аз благодаря и се надявам най-после някой да седне и да прочете по какъв начин се качват снимки, за да не се налага постоянно да редактирам.

bo4a

А в подписа как да си поставим снимка.

Trucker_Boy

Цитат на: bo4a - Понеделник, 16 Май, 2011, 19:57:38
А в подписа как да си поставим снимка.

До 1-2 часа ще направя урок  ;)
www.sbps.eu

antoniyu

А защо не мога да кача снимки чрез бутона прикачи,снимките са около 800кб да не би да е от нета или не знам,а от сайтовете стават малки.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Цитат на: antoniyu - Сряда, 21 Септември, 2011, 11:47:23
А защо не мога да кача снимки чрез бутона прикачи,снимките са около 800кб да не би да е от нета или не знам,а от сайтовете стават малки.

Няма причина да е от форума.

antoniyu

Знам но започва да зарежда и така с часове.Редактирал съм ги в АСДсе за да са по малки,а другият сайт 
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2185/1406212882212520721213010842900xv9X1Sqe31l22HYjm3m.JPG е дал фира същата работа и там
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Възникна проблем с качването на снимки във форума - Излиза ми съобщение: папката за  файлове е пълна ,моля опитайте с по-малък  размер или уведомете администраторите и модераторите.
Дори с снимка от 304кВ  пак се показва съобщението. Някой да помогне, Моля!

Бриги Магнито

loshdancho баце ,качи ги на някой сайт за шерване вземи линк и го цъцни тук бре,пикчъра пак ще излиза и ще тежи като мегабайти на друг сайт. ;)
Или пробвай качване в Галерия и пак с взетият линк си готов. ;)

loshdancho

Става и така но не ми беше питането за това. Чудя се какво се обърка в моя комп. И бисквитки трих и кеш но ефект няма.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 16 Януари, 2012, 15:50:15
Става и така но не ми беше питането за това. Чудя се какво се обърка в моя комп. И бисквитки трих и кеш но ефект няма.

А аз само давам план Б баце иначе немам си и на идея,но с чука мислим може да се отстрани проблема. ;)

Бриги Магнито